Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Resistance 2

Vastaus: Resistance 2

Itse en nytten ole suoranainen fani, mutta pidän paljon pelisarjasta vaikka omistankin vain 1 osan. Toivotaan, että tulee tuo 3 osa. :)
 
Vastaus: Resistance 2

Kehtaako joku kattoa paljon tuolla vielä porukkaa hääräilee? Ainakin Resistance 1 on ihan kuollut jo. Löytyy ehkä aina välillä pari pelaajaa.
 
Vastaus: Resistance 2

Toivottavast 3 tulee pidin 1 ja 2 paljon ja 3 löytyisi todennäköisesti pelivalikoimastani pian ilmestymisen jälkeen:)
 
Vastaus: Resistance 2

Toivottavast 3 tulee pidin 1 ja 2 paljon ja 3 löytyisi todennäköisesti pelivalikoimastani pian ilmestymisen jälkeen:)

Eiköhän se tule. Toivon mukaan kolmonen olisi myös viimeinen osa. Vaikka olenkin molemmista pitänyt, ei tämä pelisarja oikein sovi niin suureksi (esim Ratchetit).
 
Vastaus: Resistance 2

Tänään tuli sitten postissa tämä. Aluksi oli aika paljon ongelmia ton 1.60 päivityksen kanssa. (latasin ja sen jälkeen peli jäätyi 3 kertaa putkeen samaan kohtaan). No sitten poistin päivityksen ja en kirjautunut sisään, vaan menin peliin ja samalla kun peli oli käynnissä niin latasin päivityksen ja ongelmat katosivat. Pari tuntia ehtinyt kokeilemaan ja kaikki (SP,MP ja coop) ovat täyttäneet ainakin odotukset. Pelaileeko kukaan suomalainen enään tätä? Seura kyllä kovasti kelpaisi... Mikki on
 
Vastaus: Resistance 2

Pelaileeko kukaan suomalainen enään tätä? Seura kyllä kovasti kelpaisi... Mikki on

Täällä on ainakin yksi suomalainen R2 pelaaja. Reilu viikko sitten sain tuon 10k tapon, nyt tarkoituksena olisi kerätä kaikki mitalit ja nauhat. Tällä hetkellä minulla on 5 muuta peliä kesken, mutta kyllä sitä aina jossain välissä ehtii Resistanceakin pelata. Voi lisätä minut.
 
Vastaus: Resistance 2

Juu lisäilen kunhan pelailen seuraavan kerran. On muuten jotain häikkää tossa party jutussa. Juuri tuossa pelailen yhen suomalaisen kanssa niin aluksi mikit toimi loistavasti (coopissa), mutta sitten kun mentii normaaliin multiplayeriin niin mikit eivät toiminaa ja seuraavasssa pelissä jouduttiin eri tiimeihin :D Että sellasta.
 
Vastaus: Resistance 2

Mutkin voi lisätä. Pelailen tosin ainoastaan Competitiveä (kerään 10 000 tappoa trophyä varten). :)
 
Vastaus: Resistance 2

Lisää mutkin. MAG vie nykyään räiskintäajan, mutta kyllä tätäkin voisi pelata edelleen sillon tällön, sen verran hyvä peli kuitenkin.
 
Vastaus: Resistance 2

Itsekin kaivoin pelin vastikään naftaliinista että saisin edes yksinpelin loppuun asti, ja jos satutaan linjoille samoihin aikoihin niin voin tulla tykinruoaksi myös.
 
Vastaus: Resistance 2

On kyllä hauskaa, kun oma competitive pelikello näyttää jo yli yhtä pelipäivää, mutta silti eilen tuli uusi mappi vastaan :D Ja Arenaa on kanssa tullut pelattua vain kerran...
 
Vastaus: Resistance 2

Onko mitään kikkaa tai konstia millä voisi auttaa kaverin kanssa samaan tiimiin/ryhmään pääsyä. Ainakin 2/3 peleistä ollaan oltu joko eri tiimissä/ryhmässä ja tämä kyllä ottaa päähän.
 
Vastaus: Resistance 2

Reilun vartin mittainen katsaus Resistance 2:n kehitykseen:
YouTube - Full Moon Show 57: Resistance 2 Retrospective
Huom! Videon loppupuolella iso spoileri yksinpelikampanjan lopusta.

Mielestäni ihan hyvää jutustelua. Sisältää asiaa muutamista vihollisista, loppupahiksista, visuaalisesta tyylistä ja pelimuotojen mittasuhteista. Lopputekstin jälkeen vielä kuitti kaikkien suosikkitrophystä :)
 
Vastaus: Resistance 2

Sain vihdoin hommattua ale-laarista tän pelin ja heti mietin et saako ton järkyttävän suomenkielisen puheen vaihettua jostain englanniksi ku kotelo on kuitenki englanniksi, cdon:sta tilannu. Tän pitäis olla kuitenki K-18 mut tää kuulostaa enemmänkin K-7 peliltä.
 
Vastaus: Resistance 2

Sain vihdoin hommattua ale-laarista tän pelin ja heti mietin et saako ton järkyttävän suomenkielisen puheen vaihettua jostain englanniksi ku kotelo on kuitenki englanniksi, cdon:sta tilannu.

Järjestelmäkielen mukaan taitaa tämänkin pelin kohdalla kieli vaihtua, eli vaihda se suomi englantiin.
 
Vastaus: Resistance 2

Joo. Pelin sisäisissä valikoissa ei ole vaihtoehtoa vaihtaa kieltä, joten ainoa ratkaisu on vaihtaa järjestelmä kieli englantiin.

Onhan se totta, että typerää on laittaa suomi dubit peliin joka on k-18, mutta tosiasia on se et kaikki yli 18v eivät osaa englantia (tarkoitan tässä nyt hieman vanhempaa porukkaa). Mutta huomattavasti toimivampi ratkaisu olisi ollut tekstitykset.
 
Vastaus: Resistance 2

Itsellä kun on pieniä lapsia niin suomen kieli pleikkarissa on lähes pakollinen.. ja kun en jaksa eestaas veivata niin tulee tätäkin pelattua suomidubbauksella.. Oikeastaan siihen aika nopeasti tottui ja peli on varsin hupaisakin huonoilla suominäyttelijöillä.
:D
 
Vastaus: Resistance 2

Mutta jos faktoja halutaan, niin Resistance 2:n Metacritic on 87/100 ja myynnit 3 miljoonaa. Eli taitaa vielä pallon pudottaminen olla kaukana ko. pelin kanssa.Jos nyt ei sitten taas olla "alle 90/100 on kakki peli" -osastolla. ;)Kolmonen taisi harmillisesti nyt sitten myydä jo vähemmän. Perhana hyvä peli sekin, ehkä viime vuoden paras FPS. Viihdyttävyys on sarjassa huipussaan.
Fakta on myös se kuinka Resistance 2 myi +2 miljoonaa eli 43% vähemmän kuin ensimmäinen osa ja jätti useilla gameplay uudistuksilla fanit kylmäksi. Heikentynyt brändi ilmeni kolmannessa osassa joka on myynnyt juuri ja juuri yli miljoonan(!) vaikka pelisarja on vähintäänkin nimellisesti tuttu jokaiselle PS3:n omistajalle ja monien pelaajien mukaan R3 oli jopa aidosti hyvä.​
 
Ylös Bottom