Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Rune Factory: Frontier (Wii)

Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Pelinhän asentaminen kovalevylle aidolta peliltä ei ole laitonta vai mites se menee?

Frontier on taas kotiutunut ja pelasin puolisen tuntia. Siitä 20 minuuttia meni kaikkien paprikoiden keräämiseen ja alkaa tuota rahaa olemaan yllin kyllin. Voisi alkaa pikkuhiljaa kuluttamaan aikaa enemmän itse tarinan pelaamiseen, nyt on jäänyt vähän perus Harvest Moon -tila päälle. :]
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Rippailla? Viittaatko piratismiin?

Importtas pelin aikoja sitten jo. Kateellinen olen vieläkin siitä :mad: Vitsit kun aikaa on niin vähän, haluaisin todellakin pelata tätä. Ensi syksynä sitten.

Mites tuo taistelu, onko se onnistunut?
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

En ole ikinä mitään Harvest Moonia pelannut, mutta aina se on roikkunut "vois joskus" -listalla. Nyt kun tämä löytyi play.comista halavalla niin tilasin sitten... ja pelasin viikon verran ihan hulluna.

Farmaus on kivaa ja palkitsevaa, dungeonikämmäys ei peliteknisesti mitenkään häikäisevää mutta mukavaa kuitenkin ja homma toimii. Peli tahtoo vaan pimittää olennaisia asioita ja olettaa, että pelaaja ryntää harva se päivä juttelemassa kaikille kaupungin asukkaille - varsinkin alussa, jotta saa edes työkalut käteen. Onhan siellä kirjastossa kirjoja ja talosta löytyy perusohjeita, mutta pikkasen enemmän olisin toivonut avoimuutta pelimekaniikan suhteen.

Mutta hauskaa piisasi. Kunnes sitten törmäsin runey-systeemiin ja peli meni lähestulkoon totaalisesti pilalle. Runeyt ei tuo farmaukseen yhtään mitään positiivista lisää, päinvastoin turhaa rutiinityötä (eikä edes sillä tavalla palkitsevaa rutiinia kuin normikuokkiminen) ja juoksentelua zonelta toiselle latausruutujen kera. Harvesterilla ei voi imuroida niitä mörköjä mitä haluaa, vaan niitä pitää metsästää pitkin zonea. Runey distributionia ei näe kuin kahdella tavalla, joista toinen juoksentelee ympäri kaupunkia ja toinenkin vaatii erillistä matkaa kellotornille. Eikä tätä systeemiä voi edes jättää huomiotta, koska jos runeyt syö toisensa sukupuuttoon niin sittenpä ei tomaatit kasva eikä lemmikit saa heinää. :mad:

Mikäs se ois se seuraavaksi paras vaihtoehto tästä sarjasta jota voisi kokeilla, tai onko jotain muita vastaavia ehdotuksia? Kuten sanottu, peruspeli toimii ja on rentoa hupia mutta olisi avokämmenellä töitä kun saisi vähän laatuaikaa pelin suunnittelijan kanssa.
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

>)

Yli kaksi vuotta kulunut pelin ostosta ja viimeinkin läpi. Aikaa kertyi sellaiset 64 tuntia. >_>
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Olisi pikkaisen tämä peli liipaisimella. Onko tuo totta, että runeyt vähän niinkuin ruined tämän pelin?



Bahahha, kylläpä repäisin
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Rupesin pelaamaan tätä viimein. Kävi naurattamaan eräs älytön pyörtymiskohtaus pelin alkupuolella.
Nainen pyörtyy pelaajan kotitalon edessä. Nainen sanoo että anna vettä, niin sankari kastelee kastelukannulla. Sitten nainen viedään sairaalaan niin pyörtymisen syyksi ilmoitetaan, että nainen ei ole syönyt viikkoon mitään. Nainen sanoo että "öhö, ai unohdin syödä" Sitten päähenkilö alkaa tehdä muistiinpanoja: "ahaa täytyy muistaa syödä". :D
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Pelin överiksi vedetty ääninäyttely käy naurattamaan, varsinkin Selphyn kommentti miten hän rakastaa kirjoja. Tuntuu virkistävältä kun nyky Hollywood elokuvissa naisnäyttelijät tuntuvat jotenkin vaisuilta.
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Vuodenaika vaihtui kesäksi. Kävin ihmettelemään noita Runey kommenteja kun niistä ei kuulunut mitään että olenko missannut jotain. Sitten katsoin netistä ohjeet mistä saa Runey harvesterin ja mikä on optimi tapa paimentaa runeytä kun peli ei kerro. Kesä vuodenajan alussa rupesin sitten paimentamaan Runeytä. Ilmesesti juuri ajallaan kun olin vähän aikaa paimentanut niin osa alueista meni punaiseksi eli runeyt on vähissä. Nyt on neljässä alueessa runeyjen kukoistuskausi ja kesä vuodenaika on puolivälissä. On niistä Runeyjen kukoistamisesta se hyvä puoli, että viljelykasvit kasvavat nopeammin mitä enemmän alueita on prosperitynä. Aika huono pelattavuus on kyllä Runeyden paimentamisessa kun pitää aina ravata kellotorniin, missä vasta näkee kuinka monta Runeyta on missäkin alueessa ja muutenkin homma on kankeaa. Peli olisi parempi ilman näitä Runeyta.
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Nyt on tällä hetkellä sellainen olo että alkaa tympiä tämä peli. Pelikellossa on 33 tuntia ja Nintendo channelin mukaan aikaa on kulunut 44 tuntia, ero selittyy sillä kun painaa välillä reset nappia kun peli ei menekään niin kun toivoo ja load game nappia ei ole. Pelissä menee paljon aikaa latausruudun tuijottamiseen kun liikkuu alueelta toiselle. Pelissä tuntuu olevan liikaa tekemistä ja peli tuntuu olevan vasta alussa. Se että peli on pitkä ei ole aina hyväksi. Täytyy varmaan seuraavaksi Harvest Moon peliksi kokeilla jotain perus Harvest Moonia joskus myöhemmin, tämä Rune Factory on nähty. Viljely ja ihmissuhde jutut olivat pelin kiinnostavinta antia.
 
Vastaus: Rune Factory: Frontier (Wii)

Hyvää tekstiä. Itse tätä peliä mietiskelin joitakin aikoja sitten ostavani, mutta jotenkin päässäni perustelin ostamatta jättämisen sillä, että täällä on vieläkin kesken GameCuben Harvest Moon: A Wonderful Life. Olen sitä pelannut arviolta nelisen vuotta, välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta peli on vieläkin pahasti vaiheessa. Jos tämäkin peli on noin pitkäikäinen, niin koetan saada ensin tuon NGC-Moonin alta pois, ennen kuin ostan mitään samanlaista. Mutta mielenkiintoista tekstiä siis joka tapauksessa. Jos pelailet lisää, niin kertoile ihmeessä lisää, jos vaikka sortuisin kuitenkin tämän hankkimaan...?
 
Ylös Bottom