Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Ruotsin julkaisulistat ja hinnat?

astromatic

New Member
Eli olen menossa viikonlopuksi ruotsiin ja olisi kiva tietää onko siellä samat julkaisuajankohdat xbox-pelien kohdalla kuin täällä suomessa ja toiseksi paljonko pelit maksavat siellä euroissa?

Eniten tietenkin kiinnostaisi tuo morrowind, kun ajattelin sen sitten ruotsista ostaa. Ja vielä jos joku tietäisi jostain tukholmalaisesta pelikaupasta, josta pelejä saisi hieman edullisemmin niin viestiä vaan tulemaan.


Kiitos jo etukäteen!
 
Tuosta Morrowindistä ei taida olla vielä varmuutta, että tuleeko se vai eikö se tule. Kun toisaalla sanotaan, että tulee, toisaalla sanotaan, että menee vielä pari viikkoa. Saas nähdä sitten.

Hinnat on varmaankin aika samoissa (tai ainakin oman muistikuvani mukaan Ruotsissa oli hivenen kalliimmat pelit ainakin pari vuotta sitten kuin Suomessa). Julkaisuajat taitaa olla samoissa.
 
Ei kannata hinnan puolesta ostaa Ruotsista. Mitä minä kävin läpi viime kesänä noita peliliikkeitä, niin olivat niin suolaisen hintaisia notta... Voi olla tietysti, etten käynyt ihan halvimmisssa liikkeissä.
 
Katsoin tossa netissä niin esim hitman2 ja muut uudet maksaa halvimmassa paikassa 59.5 euroo ruotsissa... Eli oisko pikkasen halvempaa?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Ande
Katsoin tossa netissä niin esim hitman2 ja muut uudet maksaa halvimmassa paikassa 59.5 euroo ruotsissa... Eli oisko pikkasen halvempaa?

No semmoista viittä euroa ehkä tuossa Hitmanin tapauksessa. Ellei sitten kyseessä ollut nettikauppa, joka lisää hintoihin heti postikulut?
 
Ylös Bottom