Sea of Thieves

Gimble

Well-Known Member
Julkaisupäivä: 20.03.2018
Kehittäjä: Rare
Moottori: Unreal Engine 4
Lajityyppi: Toimintaseikkailupeli
Julkaisija: Microsoft Studios
Alusta: Xbox One, Microsoft Windows

Mielenkiintoinen, ilmottauduin johonkin Betaan hiljattain. Ei ehkä ihan omalle kohdalle se himotuin genre, mutta vaikuttaa hauskan erilaiselta peliltä jota pitää kokeilla avoimin mielin! 
Ilmoittauduttu on ja joulukuussa vähän pääsin kokeilemaankin. Hetki sitten tuli käsittääkseni kutsu betaan ja joku founder merkki...
 
Mä olen kanssa tuossa näköjään mukana, mutta alpha meni kyllä iloisesti ohi. Betaa jos muistaisi sen alkaessa testata, minulla ei oikeastaan pelin aiheen lisäksi ole edes käsitystä mitä tältä peliltä odottaa mutta sehän on oikeastaan vain hyvä asia.
 
Hypejuna puksuttaa, en ole vielä kyydissä mutta pitäisikö? Jos aihe kiinnostaa tällä on kanavalla on aika paljon tietoa asiasta. Olikohan se niin että jos ennakkotilaa pääsisi tällä viikolla Betaa koittaa?

 
Hypejuna puksuttaa, en ole vielä kyydissä mutta pitäisikö? Jos aihe kiinnostaa tällä on kanavalla on aika paljon tietoa asiasta. Olikohan se niin että jos ennakkotilaa pääsisi tällä viikolla Betaa koittaa?Tuli pre-ostettua tää. Toivottavasti sillä saa betat.
 
Betasta infot! Juu, preorderilla pääsee closed Betaan seilaamaan. Muo valitettavasti huijattiin varmastikin joinasin tuohon Insider juttuun silloin ammoisina aikoina ihan varmati, nyt maagisesti en muka näköjään enää olekaan wtf? Beta kyllä jää siis väliin, koska en tohdi vielä näillä näytöillä ennakkoon tilata. Mutta laittakaahan te sitten raporttia ja videoita yms. peleistä. Jos omalle kohdalle co-op on se juttu niin ei tämän kanssa kovin pieleen voi mennä. Mahdollisesti tiedossa jopa parasta co-oppia ikinä? Xbox One-PC crossplay myös aika kova juttu pääsee pelaamaan PC-frendien kanssa joiden kanssa normaalisti ei tule pelailtua.
 
Alphasta asti mukana... tää on ihan sairaan kovaa kamaa jopa randomien kaa. Huikeita seikkailuja ja eeppisiä taisteluita. Se tunne kun soitat haitaria laivan keulassa saatanallisessa myrskyssä....
Oisin alphasta kirjotellu tänne ja laittanu kuvia mut siinä oli pirun tiukka valvonta :confused:
 
Äh, ei musiikkihärveleitä eikä grogimukia?

Ja kivääriin on tullut kiikaritähtäin?

Random-raimot ei saanu mikkejä päälle niin meni vähän vihkoseen alkukokeilut Betasta.
Hankala juosta kapyysiin kattomaan karttaa ja sit juosta kääntää ruoria ja säätää purjeita kun kaverit syö banaania
 
Beta jatkuu keskiviikkoon.
https://www.seaofthieves.com/news/closed-beta

Aika hilijasta täällä ketjussa. Beta on ihan hauska, mutta vähän huolettaa tuo sisällön vähyys. Tiedän kyllä, että lopullisessa versiossa on enemmän erilaisia questeja ja muuta. Käy pitemmän päälle tylsäksi tuo aarrejahti. Jännä nähä mitä sieltä maaliskuussa tulee.
 
Kaksi kertaa pelasin. Ekalla ei muita pelaajia näkynyt missään, toisella ohjastin laivan navigoimista kartalta ennekuin sitten laittoivat mut häkkin ja kirjoittivat chattiin että leave :D Eipä siinä mitään, ei mulla tuohon peliin olisi aikaa ollutkaan.
 
Sea of Thievesin laitteistovaatimukset on julkaistu. Toimii lähes koneelle kuin koneella. Ehkä jopa taskulaskimella.
8dfb659f-a017-434e-a41c-38487360f224.png


Lähde: https://www.seaofthieves.com/news/lets-talk-about-specs
 
Tästä nopeimmalle Ferryman Clothing Set: 2VH64-VQGYK-WKMJ7-3KVDP-D2T3Z.
 
Tästä nopeimmalle Ferryman Clothing Set: 2VH64-VQGYK-WKMJ7-3KVDP-D2T3Z.

Joku sen olikin jo kerennyt nappasemaan. Olisi hyvä, jos vastaisuudessa se joku sanoisi, että koodi käytetty.

Peli tullut laitettua ennakkotilaukseen ohjaimen kanssa. Ehkä hiukan tämän takia Xbox One X:n hommasin. Mitään tietoa ei tästä pelistä varsinaisesti ole, paria videota lukuunottamatta, mutta merirosvot kiinnostavat aina. Ja tämä voi olla todella hauskaa hyvällä porukalla.
 
Hei, nyt olisi Final Betaa tarjolla 11. päivään asti. Latasin juuri ja mitä pikaisesti kokeili, niin hemmetin hauskalta vaikuttaa. :D

Voi lisäillä OldHorn666 jos kiinnostaisi tätä sakilla vetää. Peli ennakkotilattuna myös. :D
 
Ylös Bottom