Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Sega Sports Tennis / Virtual Tennis 2

Cavalera

Active Member
Sega Sports Tennis

Koskahan kyseinen peli ilmestyy Suomessa? Kellään mitään tietoa/linkkiä?
 
Ei helv...jos tuo on totta niin se ei tiedä hyvää muidenkaan Sega Sportsin pelien kannalta. Tota tennistäkin ois ollu kiva päästä kokeilemaan, mutta eniten hirvittää miten käy NHL2k3:lle. :(
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan zakk
Minkäköhän hemmetin takia noi Segan urheilupelit ei ikinä tuu eurooppaan...

Tuli Dreamcastille...

PS2-omistajat menettävät melkoisesti jos Virtua Tennis ei saavu tänne!
 
Moi

Itse olen päässyt testaamaan amerikanversiota ja hyvältä vaikuttaa. Peli on ihan hyvän näköinen ja viihdyttävä.

Erityisesti uramoodi on hauska monipuolisine harjoitusmahdollisuuksineen (liikkumis, peruslyönti,lentolyönti ja syöttö treenit useita erilaisia). Kun treenaa tarpeeksi nousee levelit kuin roolipeleissä ja pääsee kovempiin turnauksiin.

Yksi miinus on tullut toistaiseksi vastaan verkolle hyökätessä vastustaja nostaa melkein aina lobin joka putoaa kenttään. Tämä helpoimmalla tasolla pelatessa.(en ole kokeillut vaikeampia) Lyönti ei ole tenniksen helpoimpia eikä onnistu aina edes itse leytonilta. Mutta kannattaa odotella tätä peliä toivotaan että tulee myös suomeen!!!
 
Onko Konamin tekemä tennispeli, Wta tour tennis (vai mitenkä sitä kirjoitetaan) peli hyvä? Pelin kansi kuvassa oli Jelena Dokic...
 
Niin no kukaan ei vielä tiedä varmasti, kun ei euroopan jakelijasopimusta ole. Tuskin tietää kukaan muukaan jos ei Segallakaan vielä tiedetä.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Mykologia
Onko Konamin tekemä tennispeli, Wta tour tennis (vai mitenkä sitä kirjoitetaan) peli hyvä

Ei, ei, ei! *suu alkaa vaahtoamaan*

Arvostelu _on_ tulossa, tosin harva tietää koska. Mutta sen verran tässä vaiheessa voin valoittaa, että kyseessä on aivan hirveä peli. Jos tennispeli pitää saada PS2:lle niin hommaa Smash Court joka on ihan kiva.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Shaban


Jos tennispeli pitää saada PS2:lle niin hommaa Smash Court joka on ihan kiva.

On tosiaan moninpelinä ihan kiva. Häiritsevänä on pelaajien vähäisyys. Muistaakseni 4 naista + 4 miestä, joista valita.

Saa kyllä hakea hakemalla peliä, jonka aikana tulee kirottua yhtä paljon. Naureskeltiin, että noin 20 sekunnin välein jompikumpi kiroaa...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Shaban
Jos tennispeli pitää saada PS2:lle niin hommaa Smash Court joka on ihan kiva.

PSX:n vanhempi osa, Anna Kournikova's Smash Court Tennis, on kyllä jonkin verran parempi. Kannattaa tsekata ennemminkin se, jos ei jo ole. Pelaaijia on kymmeniä, tosin lisensoituja ei ole kuin yksi, mutta monien oikeiden pelaajien lookaliket löytyvät toki. Grafiikka on prerendattua, eli edelleen aika kivan näköistä.
 
Huomasin PS2fin-pelilistoista, että tänä päivänä pelilistaan on päivitetty Virtua Tennis marraskuussa ilmestyväksi. Pitääkö tämä paikkansa?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan ShereKhan
Huomasin PS2fin-pelilistoista, että tänä päivänä pelilistaan on päivitetty Virtua Tennis marraskuussa ilmestyväksi. Pitääkö tämä paikkansa?

Näin tänään maahantuoja ilmoitti.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan XShava
Näin tänään maahantuoja ilmoitti.

Kiitän, tämä on loistavaa! Pakko tuohon on uskoa, tätä on odotettu... odotusta ei ole yhtään helpottanut DC:n omistajat, jotka auliisti kertovat Virtua Tennis 1&2:n löytyvän ;).
 
Siis onko Sega Sports Tenniksen nimi vaihdettu vai mikäs läppä tämä sitten on?? :) Ei prskl loppuvuoden aikana on nyt sitten jo 7 hankittavaa peliä tulossa...Ja mistäs minä niihin rahat kaivan? nyyh...:(
 
Ylös Bottom