Shadow Of The Tomb Raider - Mayojen mailla

Renebauman

Active Member
Pitihän tuo ennakkotilata xboxille luottaen, että X:llä on paras konsoliversio..Edelliset osat maistui loistavasti, niin eiköhän tämäkin..Siinä mielessä turvallinen ennakkotilattava...Tuleekin Kiireinen syyskuu, kun tämä ja pleikkarin Spiderman tulee viikon välein..
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Ei ollut odotuslistan kärjessä tämä peli vaikka 2 edellistä olivatkin loistavi pelejä, mutta tuo video kyllä vakuutti sen verran että peli nousi aika korkealle tällä kyseisellä listalla. Onko tämä vihdoin se Lara Croft seikkailu jota on odotettu ja tuo takaisin sen todellisen seikkailun tunteen, ainakin tuo hubi alue näyttää fantastiselta ja vaikeustason valinta puzzle/seikkailu/taistelu erikseen joka osa-alueelle sekä valtavat luolastot herättivät kyllä oman mielenkiinnon. Ääninäyttely vaikutti vähän keskinkertaiselta mutta eiköhän sekin parane siitä kun laittaa autenttisen kielen päälle jotta immersio ei rikkoudu niin pahasti, tosin jäi vähän epäselväks tarkoittaako se kaikkea ääninäyttelyä vai vaan sitä höpötystä mikä kuuluu kun kävelee kylässä.
 

Pirate fin

Well-Known Member
Laran kävely on edelleen aika koomisen näköistä, mutta kyllä tämä ostoon menee. Kehittäjätiimin vaihtuminen vähän pelottaa, kun en heidän tekemästä Deus Existäkään kauheasti tykännyt.
 

Aksu

Well-Known Member
Tämä peli on päätös laran syntytarinalle, kyllä sieltä lisää Tomb Raider pelejä on tulossa.

Toivottavasti niissä tulevissa peleissä keskitytään olennaiseen ja jätetään räiskintä minimiin. Hautojen pitää olla osa päätarinaa, eikä mitään sivutehtäviä.
 

nikob

Member
Pelikuvaa on runsaasti tarjolla kyllä, hyvältä näyttää ja tässä on tuo hiiviskely kyllä isossa osassa.
Veden alla myös tässä vietetään huomattavasti enemmän aikaa kuin edellisissä osissa.
Toivottavasti noita sivutehtäviä on enemmän kuin edellisessä osassa, kivasti antaa lisää pituutta pelille.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Samalla kaavalla jos mennään kuin kahdessa edellisessäkin pelissä, en tule ostamaan vasta kun alelaarista. Kaksi edellistä peliä olivat hyviä ja pidin niistä paljon, mutta sieltä on tullut paljon parempia seikkailu/action pelejä niiden jälkeen jotka ovat nostaneet riman korkealle. Varsinkin kun sieltä on tulossa sellainen jättiläinen kuin RDR 2 ei tomb raiderille vaan jää mitään saumaa pärjätä sitä vastaan nykyisessä muodossaan.

Pelistä voitais poistaa taistelut lähes kokonaan, tehdä valtavia alueita ja luolastoja missä on mielenkiintoisia puzzleja ratkottavaksi ja oikeasti vaativia hyppely/kiipeily paikkoja niin alettais puhua huomattavasti paremmista peleistä, jätetään uncharted sille itselleen.
 

Murdoc

Active Member
Ite en ymmärrä sitä miksi pelistä pitäisi saada taistelut lähes kokonaan pois. Kyllähän vanhemmissakin Tomb Raidereissa ammuskeltiin milloin mitäkin.
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Toivotaan että kaikki muut avut poistamalla ja easy combat tasolla pelistä saa mielenkiintoisemman. Kuitenkin selkeästi parempi suunta että annetaan sitä tutkimista/ratkomista niille jotka sitä kaipaa.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Ite en ymmärrä sitä miksi pelistä pitäisi saada taistelut lähes kokonaan pois. Kyllähän vanhemmissakin Tomb Raidereissa ammuskeltiin milloin mitäkin.
Mietin ihan samaa. Tässä(ja myös edellisissä) on kuitenkin todella paljon löydettävää ja tutkittavaa. On puzzle-hautoja, erilaisia esineitä, papereita, tutkittavaa on vaikka mitä. Ymmärrän toki puheet toiminnan määrästä ja allekirjoitan puheet, että varsinkin loppukohtaukset edellisissä osissa ovat olleet hieman ylimitoitettuja, mutta enimmäkseen ainakin omaan makuun jaottelu tutkimisen ja toiminnan välillä on ollut onnistunutta. Toki niitä Hollywood-maisia toimintakohtauksia on ripoteltu sinne ja tänne, kuten niitä on melkein kaikissa tarinallisissa ja toiminnallisissa isoissa AAA-peleissä nykypäivänä.

En näe, että toiminta ja etsiminen sulkisivat toisiaan pois näissä peleissä. Ymmärrän ihmisten nostalgiamuistelot parin vuosikymmenen taakse, mutta tämä trilogia on puhtaasti reboot, eikä enää mennä sillä samalla kaavalla kuin ennen. Myyntilukujen ja osin arvostelumenestystenkin perusteella se kaava kääntyi laskuun ja nyt on tarjolla sitten vähän erilaista Tomb Raideria, joka yhdistelee vanhaa ja nykypäivää. Omasta mielestäni yhdistely on kahdessa edellisessä pelissä ollut 95 % erittäin onnistunutta ja uskon sen olevan sitä tässäkin. Odotan tätä innolla.
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Itse olen digannut edellisten pyssyttely- ja nuolimekaniikoista. Se oli jotenkin todella tyydyttävän tuntuista, kun nuolella sai osuttua kohteeseensa vaikka keskellä suurta taisteluakin. Itse en tuota lähtisi vähentämään entisestään.
 

Jogi

Well-Known Member
Tämä kun on ihan yksinpeli niin olisikohan etua hankkia xbox versio pleikka version sijaan.. (x1x vs. ps4 pro)
 

MAINOS

Ylös Bottom