Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Simpsons:The Movie

Pekka Lempinen

New Member
Ice Age 2:sta Yhdysvalloissa katsomaan menneet ihmiset saivat kokea melkoisen yllätyksen, kun ennen elokuvaa tuli muiden trailereiden ohella myös teaser klassikkoanimaatiosarja Simpsoneista tehtävästä elokuvasta.

25 sekunnin pituisessa pätkässä on kuvassa aluksi suuri S-kirjain. Ääni ilmoittaa: "Valkokankaalle siirtyy Amerikan historian suurin sankari!". Tästä siirrytään kuvaan Homer Simpsonista, joka makaa sohvalla ja ilmoittaa että on unohtanut mitä hänen piti sanoa. Kertoja jatkaa vielä, että elokuva tulee valkokankaalle 27. päivä heinäkuuta vuonna 2007, johon Homer toteaa, että on siis parasta aloittaa työskentely.

Kauan mietin eilen, että onko tämä aprillipila. Monessa mediassa tämä nyt tuntuu kuitenkin olleen esillä ja Ice Agea katsomaan menneet ovat sen väittäneet nähneensä, niin kai se on pakko uskoa. Muistan kun tästä joskus oli puhetta, mutta en oikein uskonut että leffaa tosiaan koskaan tehdään. Enkä oikein tiedä pitäisikö edes. Tosin South Park-elokuva todisti, että hyvästä animaatiosarjasta voi saada myös hyvän leffan.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Onhan tuota leffaa jo odoteltu ja toivottavasti on tulossa. Kun parin vuoden päästä sarjakin luultavasti loppuu kokonaan, niin ihan kiva olisi se leffakin saada ulos.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Sarja olisi saanut loppua jo 15. kauden jälkeen ja vielä jokin aika sitten ajattelin, ettei elokuvaakaan pitäisi tehdä.

Nyt olen kuitenkin ruvennut odottamaan elokuvaa. Vaikka sarjan taso onkin laskenut jo ajoittain ihan paskaksi, voisi elokuva toimiakin. Kunnon järjetön juoni ja sitä vanhaa Simpsoneiden parodiaa ja sarkasmia, niin tästähän voi tulla loistava. Ainakin toivotaan näin.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Alkureaktioni ei ollut positiivinen, mutta saa nähdä miten tästä asia tästä etenee. Tosin uusimmat Simpsonit eivät oikein pure minuun. 4. tuotantokausi jyrää, ja kovaa.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Aah, en malta odottaa, miltä Homer kuulostaa suomeksi. Puhumattakaan Eija Vilpaksesta Margena. Noh, originaali esitetään kai jollain 70:llä kopiolla, kun suomidubbi saa tyytyä 15:een, joten eiköhän kaikilla ole mahdollisuus se aito versio käydä katsomassa.

On kyllä käsittämätöntä, että tätä edes lähdettiin dubbaamaan. Kyseessä on kuitenkin Simpsonit, jolla tuskin on paljon lukutaidottomia faneja.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Tekisi mieli käydä katsomassa kyseinen leffa, mutta en tiedä onko lipun hinnan arvoinen, pitää miettiä vielä.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

TubezFIN sanoi:
Onhon itse sarjaakin dubattu monissa maissa .

itse sarjaa monta vuotta kun kattonu englannin kielella niin kylla tuo kuulostaa korvaan aika surkeelta jos dubataan
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Kabanossi sanoi:
No tyyllin joku Saksa ja Italia taitaa olla maita missä varmaan kaikki dubataan?
Ja Ranska.

Mutta mitä siten? Pitääkö tätä nyt sitte ruveta suomeksiki dubbaamaan?
No eihän tässä mitää kukaan menetä, että ei sinänsä.
 
Vastaus: Simpsons:The Movie

Kamesennin sanoi:
Tekisi mieli käydä katsomassa kyseinen leffa, mutta en tiedä onko lipun hinnan arvoinen, pitää miettiä vielä.

No tämä on kyllä semmonen leffa että tätä jaksaa odottaa DVD julkasuun asti.
 
Ylös Bottom