Spider-Man

henkka007

Member
Viimeinen DLC tuli eilen pelattua 100% läpi ja tykkäsin kyllä. Harmi, että nämä kaikki kolme DLC:tä olivat liian lyhyitä. Ensimmäinen oli paras näistä, sitten kolmonen ja kakkonen. Vielä pitäsi pelata peruspeli läpi New Game + ja vaikeimmalla vaikeustasolla, mutta nuo kaksi trophy saavat vielä jäädä, kun on paljon hyviä pelejä odottamassa peluutta ja kohta julkaistaan Assassin's Creed III ja Liberation PS4:lle. Spider-Manille ehdottamasti jatko-osa ja pian kiitos :).
 

Nisupulla

Jäsen / [FL]
Mikäli ymmärsin oikein ei sisällä edes joulukuun myyntejä.
Totta. Arvatenkin on tuohon tullut mojova lisä vielä päälle.

"PS4 sales data collected 9/7/2018 – 11/25/2018. Includes both Blu-ray Disc™ sell-through quantities estimated by SIE and download version sales on PlayStation™Store."
 

Jomppa

New Member
Tämä vie kyllä täysin mennessään! Olen nauttinut tähän asti pelistä, mitä joku 5-6 päivää pelanu. Kyllä tämä peli on yksi syy hommata PS4, jos jollain ei ole sitä vielä. ;)
 

Ac3way

Well-Known Member
Huikea peli, äsken meni tarina läpi. Aivan loistavaa melko yksinkertaista videopelattavaa kovilla tuotantoarvoilla.

Ihan alkuun peli ei oikein itselleni iskenyt. Liikkuminen kaupungilla on helppoa, mutta otti se muutaman tunnin hallita täysin. Tappelussa kestikin pidempään niin eri rytmi ja tyyli pelissä on Batmaniin tai Shadow Of Mordoriin verrattuna, vaikka samanlainen tappelusysteemi peleissä on. Nuo asiat, kun lähti itselläni luistamaan niin pelaaminen oli silkkaa nautintoa.

Tarina oli hyvä, dialogi hauskaa sekä hahmot erinomaisia, pelattavuus rautaa ja pelimaailma upea. Vaikka pelikaupunki sai yhdeltä täällä kritiikkiä pelin julkaisun aikana niin itselleni sen laatu ja yksityiskohtaisuus oli jopa lopulta iso yllätys. Selvästi parempi mitä monessa muussa pelissä esim. Infamous Second Son, Watch Dogs 2.

Tälläinen vähän vanhantyylinen checklist openworld oli ihan hyvä valinta tähän peliin. Jatko-osa voisi tuoda lisäksi vähän modernimpaa openworldia ja syvällisempiä sivutehtäviä. Toki se on varmaan haasteellista tekijöiden kannalta, koska Spiderman kuitenkin liikkuu siellä kattojen tuntumassa eikä katutasolla, eikä sinne ole niin helppo luoda tästä monipuolisempaa sisältöä.

Seuraavaksi pitää aloittaa eka DLC ja samalla viimeistellä loput alueet valmiiksi. Alustavan tiedon mukaan DLC:stä tuskin tulee nauttimaan yhtä paljon mitä päätarinasta, mutta kyllä pelkkä lisätekeminen jo itselleni tällä kertaa riittää.
 

gt75

Member
Palasin pitkästä aikaa pelin pariin ja tauon aikana on ilmestynt ne lisäosat jotka on lataunutkin kun hankin version johon ne kuulu, mutta mistä nyt löydän ne kun pelaan?
 

Routa

Active Member
Palasin pitkästä aikaa pelin pariin ja tauon aikana on ilmestynt ne lisäosat jotka on lataunutkin kun hankin version johon ne kuulu, mutta mistä nyt löydän ne kun pelaan?
Painat touchpadia kun olet pelissä ja kelaat R1:llä lisäosat valikkoon.
 

Miika_-

Well-Known Member
Mitä bugista paskaa tuo yks labran tehtävä on kun hämis kehuu itellensä menevänsä tonne osbournen torniin ja kaikki anteenit tossa ukkos myrskyssä on käännetty sinne mutta mitään ei voi tehdä?

Edit: muutaman kerran piti checkpoint ladata uudelleen niin tuli joku tolkku.
 
Viimeksi muokattu:

Miika_-

Well-Known Member
Nyt on peli läpi ja matka on ollut uskomaton. Peli suorituu lähes joka alueelta täydellisesti ja on taas jälleen uskomaton yksinoikeus Sonyn kategoriassa..

Arvosanaksi helposti 9,5 ja ainoa mikä rokottaa niin on oksettavan paskat taskmasterin drone haasteet.
 
Ylös Bottom