Spider-Man

Fabre#4

Well-Known Member
IGN-porukka päässyt pelailemaan peliä noin kolme tuntia. Videossa käydään läpi, kuinka peli alkaa ilman suurempia spoilereita, kerrotaan, kuinka hahmon kehitys toimii, kuinka uusia pukuja avataan jne.

 

Fabre#4

Well-Known Member
18 minuuttia gameplayta, taustoja ja nippelitietoa, kuinka peli ja sen mekaniikat toimivat.

 

Omenanraato

Well-Known Member
Mä en tykkää supersankareista yhtään. Poislukien 60-luvun värikäs Batman.

Batman peleistä olisin tykännyt silti, mutta ei uppoa se pelkkä synkkyys.
Tätä koitan olla haluamatta, mutta auringonpaiste jatkuvan pimeyden sijasta. Seiteillä lentely näyttää tajuttoman hyvältä ja kaikki pelillisesti mielettömän upealta.
Saas nähdä pystyykö olemaan ostamatta?
 

jujze

Member
En ole minäkään välittänyt koskaan supersankaripeleistä, vähäsen batmania koittanut pelata joskus.

Mutta tämä..
 

Renebauman

Active Member
Onkohan tässä Suomitekstejä, kellään tietoa?..Kun ei God of warissa ollut ja taas Detroit: become human pelissä oli..Yleensä on Sonyn yksinoikeuksissa ollut Suomitekstit, tuo God of war oli poikkeus..
 

Jirza

Member
Ainakin Insomniacin edellisissä peleissä Ratchet & Clankeissa ja Resistanceissa olivat Suomitekstit, joten tässäkin voi hyvin olla. Sunset Overdrivessa ei tosin tainnut olla, mutta se olikin Xbox Onen peli.
 

Fabre#4

Well-Known Member
Julkaisuun enää puolitoista viikkoa, joten nyt on hyvä tarkistaa kymmenen juttua, jotka kaikkien pelistä kiinnostuneiden olisi syytä tietää.

 

Jirza

Member
Tosiaan, tämänkin pelin julkaisuun enää muutama päivä. Embargo päättyy huomenna, joten arvostelujakin alkaa kohta tippumaan.
 

Jogi

Well-Known Member
Tuli tartuttua gamestopin vaihtodiiliin, pro vaihtuu spider proohon pelin kera.. uusi kone uudella takuulla kohtuu hintaan :)
 

Ulukai

Viihdetoimittaja
Ylläpitäjä
Myös KonsoliFINin etusivua kannattaa lähiaikoina katsella. :) Luvassa on myös Spiderman-striimiä, josta ottaa ensivaikutelmia pelistä!

""
 

HideoMiyamoto

Well-Known Member
Siitä vielä erinomainen Gamespot Spiderman historia video.


Hyvää peliä Spidermies ei ole saanut sitten Spiderman 2 ja omaa Arkham peliään seittikiitäjä vielä saa odottaa, mutta onko uudesta pelistä siihen, näemme hyvin pian.
 
Ylös Bottom