Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Spider-Man

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 5945
  • Aloituspäivämäärä
  • Tunnisteet
    ps4
IGN-porukka päässyt pelailemaan peliä noin kolme tuntia. Videossa käydään läpi, kuinka peli alkaa ilman suurempia spoilereita, kerrotaan, kuinka hahmon kehitys toimii, kuinka uusia pukuja avataan jne.

 
18 minuuttia gameplayta, taustoja ja nippelitietoa, kuinka peli ja sen mekaniikat toimivat.

 
Mä en tykkää supersankareista yhtään. Poislukien 60-luvun värikäs Batman.

Batman peleistä olisin tykännyt silti, mutta ei uppoa se pelkkä synkkyys.
Tätä koitan olla haluamatta, mutta auringonpaiste jatkuvan pimeyden sijasta. Seiteillä lentely näyttää tajuttoman hyvältä ja kaikki pelillisesti mielettömän upealta.
Saas nähdä pystyykö olemaan ostamatta?
 
En ole minäkään välittänyt koskaan supersankaripeleistä, vähäsen batmania koittanut pelata joskus.

Mutta tämä..
 
Uusi video jossa kuullaan J. Jonah Jamesonia :)

 
Onkohan tässä Suomitekstejä, kellään tietoa?..Kun ei God of warissa ollut ja taas Detroit: become human pelissä oli..Yleensä on Sonyn yksinoikeuksissa ollut Suomitekstit, tuo God of war oli poikkeus..
 
Ainakin Insomniacin edellisissä peleissä Ratchet & Clankeissa ja Resistanceissa olivat Suomitekstit, joten tässäkin voi hyvin olla. Sunset Overdrivessa ei tosin tainnut olla, mutta se olikin Xbox Onen peli.
 
Julkaisuun enää puolitoista viikkoa, joten nyt on hyvä tarkistaa kymmenen juttua, jotka kaikkien pelistä kiinnostuneiden olisi syytä tietää.

 
Voi saatna, eikö tätä julkastukaan vielä huomenna. Olin perunut kaikki menot vkl että on aikaa pelata :D
 
Tosiaan, tämänkin pelin julkaisuun enää muutama päivä. Embargo päättyy huomenna, joten arvostelujakin alkaa kohta tippumaan.
 
Tuli tartuttua gamestopin vaihtodiiliin, pro vaihtuu spider proohon pelin kera.. uusi kone uudella takuulla kohtuu hintaan :)
 
Myös KonsoliFINin etusivua kannattaa lähiaikoina katsella. :) Luvassa on myös Spiderman-striimiä, josta ottaa ensivaikutelmia pelistä!

""
 
Siitä vielä erinomainen Gamespot Spiderman historia video.



Hyvää peliä Spidermies ei ole saanut sitten Spiderman 2 ja omaa Arkham peliään seittikiitäjä vielä saa odottaa, mutta onko uudesta pelistä siihen, näemme hyvin pian.
 
Ylös Bottom