Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Star Wars: Republic Commando

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Corca
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Corca

KonsoliFIN Alumni
Etusivu-uutinen:
Lucasartsin odotettu FPS-räiskintä Star Wars: Republic Commando vie ensimmäistä kertaa SW-pelisarjoissa pelaajan "Rebublic Special Operations"-erikoisyksikön jäseneksi uuden tiimipohjaisen pelikonseptin sisään, tehtävänään soluttautua syvälle vihollislinjojen taakse ja suorittaa lukuisia tehtäviä kolmen miehen kommandoyksikköä samalla johtaen.

Omaa kommandoyksikköä johdetaan erityisen "Smart Squad"-komentojärjestelmän kautta, jossa pelaaja voi käskyttää joukkuejäseniään taktisiin asemiin ja asentoihin niin tehtävän alussa kuin itse taistelukentälläkin. Eliminoiduilta vihollisilta voi ottaa myös aseita omaan käyttöön ja virittää räjähdeansoja väijytysasemiin pitäen näin vastapuolen joukkoja vahvasti varpaillaan.

Yksinpeli sisältää yli 15 kenttää ja lukuisia kommandotehtäviä aina väijytystaitoja vaativista tiedustelu, soluttautumis sekä panttivankien pelastustehtävistä suoraviivaisen toiminnan sabotointi ja eliminointitehtäviin saakka. Tuliaseita löytyy avaruusteemaisille FPS-peleille tyypilliseen tapaan eli peruslasereista raskaisiin pulssikivääreihin sekä koko joukkoon erilaisia taistelutarvikkeita.
Yksinpelin lisäksi löytyy Xbox Live-tuki 16 pelaajan yhtäaikaisella moninpelillä tuttujen "deathmatch", "team deathmatch" sekä "capture the flag"-pelimuotojen kera.
---------------
Star Wars -lisenssiä käytetään täysimittaisesti hyväksi niin pelihahmoissa, ympäristöissä kuin äänimaisemassakin, joten luvassa on varmasti vahvan tunnelmallista FPS-räiskintää, jonka pelillinen anti ja lopullinen toimivuus selviää julkaisun jälkeen.

Star Wars: Republic Commando julkaistaan yksinoikeudella Xboxille sekä PC:lle vuoden 2004 lopulla.
 
Etusivun uutispäivitystä:
LucasArts on julkaissut tukun uusia ruutukaappauksia sivuillaan tulevasta joukkuepohjaisesta FPS-pelistä Star Wars Republic Commando, joista alla muutama.

Star Wars: Republic Commando vie pelaajan "Rebublic Special Operations"-erikoisyksikön jäseneksi tehtävänään soluttautua syvälle vihollislinjojen taakse ja suorittaa lukuisia tehtäviä kolmen miehen kommandoyksikköä johtamalla.

"One Touch Squad Control" eli "yhden kosketuksen joukkuehallinta"-järjestelmä on luotu kolmipäisen joukkueen liikuttamis- ja kontrolliytimeksi kokonaispelattavuutta helpottamaan. 14 tasoa ja kolme pääkampanjaa huolehtivat pelin sisällöstä, 16 pelaajan Xbox Live -verkkopelituki sekä co-op jaetulla ruudulla 2-4 -pelaajan kesken pelin jatkuvuudesta yksinpelikampanjan jälkeenkin.

Varsin näyttävän näköinen LucasArtsin FPS-rymistely ilmestyy Xboxille sekä PC:lle Pohjois-Amerikassa lokakuun alussa. Eurooppaan peli ennättänee loppuvuodeksi.

TeamXboxin tuore Star Wars Republic Commando -pelivideo (wmv-tiedosto, 5.8 MB)
Videoleike ei tuonut pelistä erityistä "Star Wars"-henkisyyttä, saati persoonallista FPS-peliä esille (lue: kehno video), mutta ruutukaappauksissa on kyllä varsin asiallinen ja tummanpuhuva scifiräime päällä. Katsotaan, mitä pelistä tuloo esille lähempänä julkaisua.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Uutisista quotea:

Star Wars: Republic Commandosta uusia kuvia

LucasArtsin kehittelemä Star Wars: Republic Commando on ensimmäisen persoonan kuvakulmasta pelattava räiskintäpeli. Pelistä julkaistut uudet kuvat näyttävät erittäin lupaavilta, mikä toisaalta on vähemmän yllättävää, sillä peli pohjautuu kehitettyyn Unrealin pelimoottoriin.

Hienon visuaalisuuden ja juonta painottavan yksinpelin lisäksi peli tarjoaa myös erilaisia moninpelivaihtoehtoja. Xbox Liven välityksellä jopa 16 pelaajaa voi ottaa toisistaan mittaa perusmätön lisäksi myös lipunryöstössä. Samalla laitteella onnistuu neljän pelaajan moninpeli. Lisäksi pelin kehittäjä suunnittelee julkaisevansa peliin Liven kautta ladattavaa materiaalia.

Näillä näkymin pelin julkaisu ajoittuu maaliskuulle.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Vaikuttaahan tuo ihan mielenkiintoiselta lisältä SW-peleihin, mutta luulen että jää aika tavalliseksi FPS-peliksi jos ei tuo mukaan jotain erikoista tai kunnon SW-tunnelmaa..olisihan se toki mielenkiintoista välillä komentaa Republic Commandoja Rainbow Six-tyyliin :p
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Kiinnostavan oloinen peli, vähän vain arveluttaa miten SW-pelien yleinen näennäisrealisimi taipuu taktiseen tiimipohjaiseen menoon. Noh, jospa siihen saadaan tasapaino, jolloin peli on sekä viihdyttävä pelata, että taktisesti haastava.

Näkee sitten kun ilmestyy.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Sain pelistä esimakua viime yönä, paljon en kerennyt pelaamaamaan mutta alku tuntuma oli hyvä. Peli vakuutti heti alusta grafiikalla ja tunnelmalla, komento systeemiä en päässyt paljon kokeilemaan mutta vaikutti että siinä on löydetty hyvä tasapaino nopeuden ja näpräämisen välille. Uskon että peli on kaikkea muuta kun taas yksi FPS. Starwasin maailmakin on lainassa sopivasti ja ainaiset jedit loistavat poissaololla. Jotain tästä linjavedosta kertoo myös se että peli ei ala A galaxy far far away...
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Näin tämän Citymarketin alelaarissa hintaan 14,95 euroa. Onko hankinnan arvoinen? Ainakin arvostelut ovat olleet hyvät ja olen pitänyt Metroid Primeista & Haloista.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Itselläni tämä on PCllä, mutta on tietysti sama peli. Itse pidin tästä ihan Ossina. Harmi etteivät muut taktiset ryhmäammuskelut ole näin todellisen tuntuisia. Kun ja jos hankit pelin, niin seuraa ryhmäsi toimintaa, animaatiota ja sitä miten ne käyttävät suojaa hyväkseen.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Janus sanoi:
Itselläni tämä on PCllä, mutta on tietysti sama peli. Itse pidin tästä ihan Ossina. Harmi etteivät muut taktiset ryhmäammuskelut ole näin todellisen tuntuisia. Kun ja jos hankit pelin, niin seuraa ryhmäsi toimintaa, animaatiota ja sitä miten ne käyttävät suojaa hyväkseen.

Kävin marketissa hakemassa nyt sitten.:o
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Tuli hommattua tämä KotOR2:n kanssa kun niin halvalla lähtivät (15e kipale siis Citymarketista).
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Tältä pitää Metroidista ja Halosta parhaat palat ottavan Star Wars -räiskinnän näyttää. Ryhmän käskeminenkin on sen verran helppoa, että se onnistuu intuitiivisesti taistelun tiimellyksessäkin (toisin kuin Ghost Recon 2: Summit Strikessa).

Värikäs ja meininkiin sopiva grafiikka ei sekään kokonaisuutta huononna.
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Olen itse nyt noin puolivälissä ja tähän asti on ollut erittäin nautittava kokemus.

Rikas äänimaailma, ainakin minun silmiäni hivelevä grafiikka ja paljon toimintaa, joka on suoraviivaista pääosin, mutta silti riittävän taktista pitääkseen ajatustyöstä nauttivan pelaajan mielenkiinnon yllä. Tekoälykaverit eivät ole töpänneet kuin kerran toistaiseksi, mikä on erittäin hieno juttu.

Vierastin pelin aloittamista varsinkin siksi, että Ghost Recon 2: Summit Striken tiimin käskyttäminen ja kontrollien kanssa puljaaminen yleensäkin on melko työlästä varsinkin keskellä pahinta räiskintähässäkkää. Republic Commandon tiimikavereiden käskyttäminen sen sijaan on paljon helpompaa ja onnistuu hyvin vaikka kesken ampumisen, kun vihollisia hyppii silmille neljästä ilmansuunnasta.

Huonoksi puoleksi voi mainita sen, että kyse on tiimipohjaisesta putkiräiskinnästä eikä pelillä ilmeisesti ole kestoa kuin 8-10 pelitunnin verran.

Republic Commando ei sisällä uusia ideoita nimeksikään, mutta se yhdistää parhaat palat Metroid Primesta, Halosta ja Freedom Fightersista (tai Ghost Reconista). Tämä lisäksi peli sijoittuu Star Warsin maailmaan tähän asti hieman pimennossa olleiden heppujen kypärien sisään eli kloonisotilaiden.

Persiö Ghost Recon 2: Summit Strikelle (_*_) ja aplodit Star Wars: Republic Commandolle. :clap:
 
Vastaus: Star Wars: Republic Commando

Republic Commando läpi ja loppuun asti täyttä pauketta sekä erittäin nautittava kokemus enkä kokenut peliä liian lyhyeksikään. Upea peli, jos osaa lähestyä oikeanlaisilla odotuksilla. Toivottavasti jatko-osa tulee aikanaan.

"Delta squad! Lock and load! Prepare for battle!"
 
Ylös Bottom