Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Starhawk

Vastaus: Starhawk

Pelaakos joku tätä vielä vai oliko se sitten siinä? Mitään suomipelejä ei ole tainnut koskaan ollakaan vai, tätä vähän pelkäsinkin kun on aika erikoinen peli ja näin päin pois. Siellä serverilistat, custom pelit, salasana suojatut pelit ja muut monipuoliset toiminnot yhteisöpelaamisen kannalta odottavat ottajaansa mutta jos nyt tästäkin ketjusta koittaa päätellä niin taitaa olla aika hiljasta varsinkin suomalaisten pelaajien kanssa vai? Entä EU pelaajia, löytyykös EU-pelejä kohtuu pingillä? Kiinnostaisi testata tätä mutta jos tarjolla on vaan lägipelejä pienillä pelaajamäärillä niin se ei välttis ole perehtymisen arvoinen peli :/

Aika hiljaista taitaa olla , harmi sinänsä. Mukavahan tuota olis mättää , mutta jos ei kunnon porukkaa ole niin ei oikein nappaa!
 
Vastaus: Starhawk

Näinhän tämä olisi pitänyt julkaista alunperin: Starhawk "Multiplayer Edition" headed to PSN.

Aika hiljaista taitaa olla , harmi sinänsä. Mukavahan tuota olis mättää , mutta jos ei kunnon porukkaa ole niin ei oikein nappaa!
Voin kuvitella että kuulun selvään enemmistöön jotka mättöivät aikoinaan Warhawkia peukalot veressä, mutta jättivät jatko-osan hankkimatta. Onhan tämänkin ketjun aktiivisuus karua katseltavaa: viestejä reilut 100 - verraten warhawkin reiluun 1600 postaukseen.


E: Ai saakeli, voiko VGChartzin arviot pitää paikkaansa:

Total Units
North America:0.11m67.1%
+ Europe:0.02m12.6%
+ Japan:0.02m10.6%
+ Rest of the World:0.02m9.7%
= Global0.16m
 
Vastaus: Starhawk

Voin kuvitella että kuulun selvään enemmistöön jotka mättöivät aikoinaan Warhawkia peukalot veressä, mutta jättivät jatko-osan hankkimatta.

Onhan tuo online-maailma muuttunut aika totaalisesta Warhawkin ajoista (mikä ei kuitenkaan vie mitään pois ko. peliltä - se on jo ehta kulttiklassikko). Jopa tuon ajan (2006-2007) isot nimet Halo ja Gears eivät enää vedä kuin osan siitä massasta mitä "vanhoina hyvinä aikoina". Taitaa olla online-puolen pelejä jo hieman liikaakin - nyt MP on ihan jokaisessa paketissa mukana.

Harmittaa tuo aikapula, koska tämäkin peli hyllyssä. Täytyy korkata jossain vaiheessa.
 
Vastaus: Starhawk

1.4 päivitys tulossa.
-3 uutta pelimuotoa
-Ainakin yksi uusi mech tulossa. Haarniskapuku jalkaväellä.
-Yhdelle pelimuodoista lisää mappeja.

-Bruiser poistetaan pelistä. Tämä olikin erittäin ärsyttävä skilli jonka avulla pystyit puukkolla tuhoamaan rakennuksia ja kulkuneuvoja. Ennen ensimmäistä päivitystä kolme huitaisua riitti tuhoamaan suurimman osan rakennuksista. Ei ollut koko skillissä mitään peli-iloa, toimi enemmänkin yleisavaimena vastustajan tukikohtaan.
-Raketit lukittuvat leijupyörään, onko hyvä vai huono juttu, se jää nähtäväksi.
-Vihdoinkin Lightweight asetus ja toivottavasti kyseinen asetus tai muut sitten sisältäisivät pelkät jeepit, pyörät ja jetpackit.

Edit: Ainiin, pelin hinta on tipahtanut sinne 39 ja risat mutta pelkkä moninpeli sitten on tuo 19 ja risat. Plussalaiset saa yksinpelin päälle jos ostavat tuon pelkän moninpelin. No niin, ostamaan vaan rohkeasti.
PlayStation.Blog.Europe : Your daily fix of PlayStation news from across the SCEE region
 
Vastaus: Starhawk

Tulipas tähänkin Warhawk-veteraanina ihastuttua.
Ostakaas nyt rohkeasti vain, varsinkin jos Warhawkista tykkäsi. Suosittelen!

Parin tunnin jälkeen kun saa pelin hahmotettua niin alkaa olemaan peli aika nannaa. Lentoasetukset kannattaa vaihtaa "klassinen arcadelento"-kohtaan jos on tottunut edeltäjän ohjaimiin. Vyöhyke-pelitilan mekaniikkaa en ole vielä ihan tajunnut. Vihollisen aluetta yrittäessä vallata niin ei näy sitä valtauspalkkia alareunassa. Kai se tekniikka aukeaa kun pelaa sähän enemmän.

Onkos tälle mitään KFIN-klaania vielä? Tuleeko edes?
 
Vastaus: Starhawk

Vyöhyke-pelitilan mekaniikkaa en ole vielä ihan tajunnut. Vihollisen aluetta yrittäessä vallata niin ei näy sitä valtauspalkkia alareunassa.

Maassa näkyy selvästi valaistu alue Riftin edustalla minkä sisällä seisominen sitten aloittaa sen kaappaamisen. Itsekin sitä vähän aluksi ihmettelin että miten niitä kaapataan.
 
Vastaus: Starhawk

Näin siinä lopulta kävi 'Starhawk' developer LightBox Interactive hit with layoffs, moving from console development to iOS

LightBox Interactive, the Austin-based developer behind PlayStation 3 game Starhawk, laid off 24 of its employees this week, studio founder and president Dylan Jobe tells Polygon. The layoffs are part of a "shift in product strategy" at LightBox, Jobe says, which includes a move away from traditional console game development.

LightBox had established a multi-year, multi-title partnership with Sony Computer Entertainment America at the time to create games for PlayStation platforms. The company released just one title under that agreement, Starhawk for the PlayStation 3, in early 2012.

Sääli, olisi ollut mielenkiintoista nähdä mitä muita pelejä LightBox olisi veistellyt Sonyn konsoleille. Starhawkin vetovastuu siirtyy nyt Santa Monica Studiolle, jos uskominen Sonyn PR -vastaavaan.
 
Ylös Bottom