State of Play - Sonyn peliuutisia web-lähetyksenä

Ac3way

Well-Known Member
Bugsnax ja Little Devil Inside. Itselle kaksi tärkeätä peliä, joten siinä mielessä yksi parhaista State of Play esityksistä.

Kokonaisuutena ei mikään ihmeellinen show, toki melkoista ylireagointia jälleen kerran internetin ihmeellisessä maailmassa. "Ihmisille" on tärkeä päästä aggresiivisesti haukkumaan Sony, State of Play ja kaikki nuo esitellyt pelit vain, koska ei itselle kolahda. Täällä foorumilla onneksi sentään tolkun ihmisiä ja palaute järkevää, vaikka ei jostain pitäisikään.
 

nedruska

Well-Known Member
Ei muhunkaan tämä SoP iskenyt.
Star Ocean näyttää genrensä vuoksi ihan kiinnostavalta, mutta ei ole aiemminkaan tullut pelisarjaa testattua, koska en ole tästä sarjasta erityisen paljoa kehuja kuullut. Tätä saattaisin silti kokeilla kuitenkin, jos olisi vaan vähän tyhjempi backlog joskus.
Death's door näyttää kiinnostavalta, mutta jos päädyn tämän joskus ostamaan niin ostan tämän mieluummin Switchille.

Mikään muu esitetyistä jutuista ei herättänyt tämänkään vertaa kiinnostusta.
 

DestiZ

Well-Known Member

Huhujen mukaan Harry potterin maailmaan pohjautuva, Hogwarts legacy olisi esillä tuolla sonyn seuraavassa state of playssa, tätä peliä odottelen ainakin itse todella paljon, jotenkin semmonen tunne et peli tulee ulos tämän vuoden Marras-joulukuussa koska leffatkin tulivat ulos noihin aikoihin
 

JTahti

Well-Known Member
FNVfzpRXEAAvkSc

State of Play returns this Wednesday 9th March. Tune in at 10pm GMT / 11pm CET for about 20 minutes of PS4 & PS5 first looks and updates, with a special focus on games coming from our Japan publishers.
PS Europe Twitter
 

kopolanpoika

Well-Known Member
Aika vähän herättänyt keskustelua viimeisin SOP, ilmeisesti Horizon ja Elden Ring pitää konsolit kuumina. :D

Omasta mielestä yllättävän hyvä setti noin lyhyeksi paketiksi.

- Ghostwire: Tokyo - odotan arvosteluita mielenkiinnolla, vaikuttaa trailereiden perusteella sopivan häiriintyneelle fps seikkailulle.

- Stranger of paradise, FF origins - ei kyllä vieläkään lämmitä pelikuva lainkaan, eikä muutamaa tuttua pahista lukuunottamatta tunnista FF, mutta katsotaan mitä sieltä tulee

- Forspoken - tätä kohtaan kyllä odotukset todella korkealla. Vähän kuin Kena: bridge of spirit, miinus disneyn tason animaatio. Loppuvuoden mielenkiintoisimpia uusia (?) IPtä

- Teenage Mutant Ninja Turtles: Cowabunga Collection - lapsuusajan klassikot yksissä kilvissä ( :)), toivottavasti löytyy vähän tarkennetut kontrollit ja saman sohvan co-op.

- Valyrie Elysium - erittäin mielenkiintoinen uuai ARPG tuttavuus ja SE pelin takana, joten lupa odottaa suuria
 
Viimeksi muokattu:

Noobeinstein

Well-Known Member
Ensi torstaina tapahtuu taas.Itse veikkaan ettei FF16 tai Ragnarök nähdä vielä tässä showssa, mutta eiköhän hieman normaalia pitempi hypeaika tapahtumalle kieli siitä, että nyt on silti hieman keskivertoa tasokkaampi State of Play luvassa.
 

JTahti

Well-Known Member
State of Playsta hankintalistalle menee Stray ja Season. Tunic on mielenkiintoinen, mutta pelaan juuri toista samantapaista peliä. (Zelda Link's Awakening)
 

Ulukai

Toimituksen jäsen
Ylläpitäjä
Oli kyllä paras tämän sortin presentaatio pitkiin aikoihin miltä tahansa putiikilta. Tai sitten muisti vaan tyhjentynyt, mutta nyt oli kyllä kosolti mielenkiintoista settiä Seasonista siihen aikoja sitten vuotaneeseen Resi 4:ään.
 

rap

Well-Known Member
Eniten kiinnitti huomiota tuon Walking Dead VR2 pelin kohdalla kun sanotaan VR2 ja julkaisu 2022. Ollaanko VR2 laseja tuomassa joulumarkkinoille 2022?
 

TT-2k

Päämoderaattori
Ylläpitäjä
Eniten kiinnitti huomiota tuon Walking Dead VR2 pelin kohdalla kun sanotaan VR2 ja julkaisu 2022. Ollaanko VR2 laseja tuomassa joulumarkkinoille 2022?
PS.Blogista löytyy täsmennys:

The Walking Dead: Saints & Sinners – Chapter 2: Retribution is currently set to come to PSVR in late 2022 and PS VR2 in 2023.

Eli eiköhän PSVR2:n julkaisu ole vasta ensi vuonna.

Lähde: PS.Blog
 
  • Sad
Reactions: rap
Ylös Bottom