Super Smash Bros. Ultimate

JTahti

Well-Known Member
Tune in on August 8th at 16:00 CEST for a Super #SmashBros. Ultimate Direct livestream, featuring new game information delivered by director Masahiro Sakurai.
NoE Twitter

Twitchissä näitä Directejä voi katsoa ainakin.
 
Viimeksi muokattu:
Twiitissä on päivämäärä 6.8. Katsoin Twitter aikajanan 5.8 asti eikä tuota tullut vastaan. Perhanan Twitter!
 
Tänään klo 17 siis! Yksi yllätys saattaa olla jo paljastunut, kertoo etusivun uutinen. Toivottavasti pitää paikkansa, ihan jo mukana tulevien musiikkien takia.
 
Tämä peli saattaa olla varteenotettava ostoehdoks, edellinen smash jäi ostamatta niin tässä siitä saisi sitten kunnon ultimate version. Tuskin sieltä tohon aikaan vuodesta mitään muutakaan ostettavaa tulee, joten miksi ei kävisi pistämässä tätä lataukseen.
 
Ohi on. Ja mikä esitys!! Viisi uutta hahmoa, joista kaksi oli meikän isosti toivomia! Kenttiä yli sata kappaletta, kappaleita noin 900 kuunneltavana! Pelkästään Castlevaniasta oli 36!

Mutta siis Simon Belmont ja K. Rool hahmoina! Pelkkiä huutomerkkejä multa! Aivan loistava setti!

Enpä tulevasta pelistä ole hetkeen näin intopinkeänä ollut!
 
Yli 100 kenttää :eek: no huh ei ainakaan tylsäks käy hahmojen tai kenttien vähyyden takia. 900 biisiä, nyt kyllä paukutellaan henkseleitä oikeen olan takaa. Mitkäs ne muut uudet hahmot oli ?
 
Yli 100 kenttää :eek: no huh ei ainakaan tylsäks käy hahmojen tai kenttien vähyyden takia. 900 biisiä, nyt kyllä paukutellaan henkseleitä oikeen olan takaa. Mitkäs ne muut uudet hahmot oli ?

Etusivun uutinen kertoopi, että Dark Samus ja Fire Emblemistä Chrom. Ihan jeppulilisät, vaikka ovat echo-taistelijoita, eli semikopioita muista tutuista hahmoista. Niin ja Richter Belmont siis myös, Simon Belmontin kanssa hyvinkin samanmoinen hahmo.

https://www.konsolifin.net/uutinen/...nen-kokonaisuus-ndash-viisi-uutta-hahmo-julki
 
Katsoin tuon lähetyksen ja voi pyhä pieru mikä hype, tämä peli näyttää sisältävän kaiken ja vielä vähän päälle. Ultimate versio saa tämän pelin myötä täysin uuden merkityksen. Smash bros on aina pärjännyt hyvin arvosteluissa ja myynneissä, en ihmettelisi vaikka tästä tulisi kaikkien aikojen parhaiten arvosteltu peli. Aika usein on nähty että se ei merkitse mitään jos peli saa hyvät arvostelut, mutta tämä tekele ansaitsee ne jo ennen julkaisua.
 
Oikeasti, tässä näkee hypen vaikutuksen. Mä en oo koskaan ollut mikään Nintendo fanboy enkä mikään tappelupelien ystävä joten tällanen smash bros oli auttamatta mun silmissä alunperin "EVVK"-tasolla. Nyt kun tätä suitsutusta ja hypetystä olen lueskellut, olen jopa alkanut kiinnostua vähän pelistä, mutta lähinnä vaan kaiken tämän ultimate-versio hypen takia (genre ei edelleenkään kiinnosta, enkä tunne kuin murto-osan pelihahmoista). Tämähän vaikuttaa kyllä täydelliseltä "fanservice"-peliltä kaikin puolin. Saas nähdä tuleeko hankittua kuitenkaan...
 
Löytyihän täältä joku edes jollain tasolla tappelupeliksi miellettävä keskustelu?

Mitäs tappelu pelejä me Kfiniläiset oikein pelataan? :) Koulussa oli näistä puhetta. Aikasempi kokemus taitaa olla lähinnä tekken 3 pelistä :D

Auttakaa tyhmää! :D
 
DqwuVEfXQAU3nhi.jpg:large

Tune in at 15:00 (CET) on 01/11 for the last Super #SmashBros Ultimate Direct presentation before the game's launch! It'll last approximately 40 minutes.
NoE Twitter
 
Sieltä ne viimeiset hahmot tulevat. Ken, Shadow, Geno ja kumppanit. Mainiota.
 
Tämä peli pelattavissa loppuviikon GameXpo -pelimessuilla Helsingin Messukeskuksessa.

Haluatko päästä testaamaan ensimmäisten joukossa odotettua Super Smash Bros. Ultimate -peliä ennen kuin se julkaistaan 7. joulukuuta tänä vuonna? Jos vierailet osastollamme GameXpossa, Helsingin Messukeskuksessa 2.-4. marraskuuta, sinulla on loistava mahdollisuus siihen!

Lähde: https://www.nintendo.fi/uutiset/849-nintendo-gamexpossa
 
Peliä käyty messuilla pelaamassa. Vauhtia piisaa ja missään vaiheessa ei kuva televisiossa pätkinyt. Ruudunpäivitys pysyi mukana kaiken aikaa vaikka meitä oli neljä ruutua täyttämässä. Isku, hyppy, kilpi ja sitten joku superi. Siinä kait ne tärkeimmät kontrolleista.

 
Viimeksi muokattu:
Itse kävin kanssa testaamassa. Viimeiset Smash kokemukset niinkin kaukaa kuin Nintendo 64:lla. Eikä sitä silloinkaan ihan kauheasti tullut pelattua.
Siksi tuo testijakso itselläni nyt oli vähän kaikkien nappien rämpyttämistä.

Tavallaan tekisi mieli hommata mutta epäilyttää riittäkö tuossa syvyys että jaksaa pidempään jauhaa. Kertokaas sarjan fanit tai uudemmat ystävätkin onko pelkoni turhia?
 
Ylös Bottom