Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Mistäs niitä crew credittejä taas tienataan? Ei siis buckseja, vaan niitä "sinisiä".

Puuttuisi tonni lambosta..
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Kiinnostasko jotain tänään vedellä neljän jenginä noita liittoumia ym pelin sisäisiä haasteita..? 2 puuttuis jengistä..

psn id zoni-1985
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Sitten tulee joku 2 osainen tehtävä, ensin liukastellaan ja siksakataan Viperillä ja sitten ajellaan laatikoita hajottamassa jollain ajotuntumaltaan pesusienen tasolla olevalla valmiiksi tarjotulla raidi autolla :mad: Normi ajolla sitä ei vaan saa läpi!!

Tarkoitatko niitä kahta erillistä tehtävää. Eli ei siis kaksiosainen varsinaisesti, mutta juonen kannalta peräkkäiset.
Ensin
eka ajetaan "poliiseja pakoon" sen roxannen tms kanssa? Poliiseja ei ole, eli oli tehtävä tyyppinä siltin se jossa auto ei saa hajota. Yhteensä ajetaan jotain 13km.

Ja sitten se
kerää 80 laatikkoa sadasta. Jotain todisteita sitä coburnia vastaan?

Jos tarkoitat noita (90% tehtävistä pelattu ja ei ainakaan muuta vastaavaa ole siellä lumisilla alueilla tullut vastaan), niin tuo ensimmäinen oli minulle pelin parasta antia ralliennätysten ohella. Hiukan liukkaammalla alustalla Lambo alla sivuluisussa koko tehtävä läpi hymy korvissa. Oli oikeasti sellainen tehtävä, jonka taatusti teen monesti vielä uusiksi. Todella hubaa.

Sit taas noi laatikoiden hajottamiset. Jos ollaan samassa tehtävässä, niin tämä oli eka joka meni törkeän helposti läpi. Niissä muissa samoissa on ollut ihan haista p**ka meininki, mut tämä oli helppo.

Molemmat tehtävät meni siten läpi, että 35-45sek jäi kelloon aikaa.

Toki mulla on ratti käytössä ja olen niitä apupisteitä tietty hyödyntänyt ja ostanut esim navigointi-viivan tehtäviin, helpottaa kummasti.

Edelleen eniten ärsyttää Forcejen katoaminen ratista. Itseasiassa ne hiipuu pikkuhiljaa ja kerran tunnissa vedettävä ratista virrat pois. Ärsyttävä bugi.

Aluksi pidin protoja ihan hanurista, mutta silloin kun forcet toimii niin kivahan se on niillä ajaa. Todella hienoa myös, että pääsi ajamaan
Laguna segassa kisaa. Ei tarvinnu miettiä minne ajetaan, kun radan tunsi ulkoa

Juoni alkaa olemaan lopuillaan, mutta edelleen ollut kivaa.


Sit offtopicia. Olisi todella hienoa kun tämä kartta pidettäisiin (vaikka paranneltaisiinkin) ja tehtäisiin uusi peli, tavallaan jatko-osa. Nimittäin oikeaan kilpailuun keskittyen. Yhdistettäisiin vähän Euro Truck Simulatoria, kilpa-ajopeliä ja Crew:tä.

Ois eri sarjoja. Katukisoja (ei liikenteen seassa vaan ihan katukisasarja), ois ratoja lisää ja niillä ihan kunnon kisoja eri luokissa, sitten maastoissa offroadia, raidia jne juttuja.

Sit perustaisi oman tallin, joka ajaa sit eri luokissa eri vaiheessa uraa tms. Kisapaikoille ajettais rekoilla, ensin pienemmillä, sitten isompaa jne. Tai asuntoautoilla yms. Sit ku oot vähän menestynyt ni hommaat kuskin ja ajat ite avoautolla tms. kisapaikalle. Tai lennät jne.

Sit voi tehdä rekoilla keikkaa kisojen välissä et saa rahaa yms. :)

Eli laillisuuden oikealle puolelle keskittyvä ajopeli. Meikä ois ihan fiiliksissä. :D


Edit: tuli mieleen yksi tehtävä tästä iltapäivältä jossa meinasin heittää ratin ulos ikkunasta, nimittäin se jossa vapautetaan
Troy siitä bussista ja bussi pitäisi tuhota, kun poliisit jahtaa. Bussi ei hajoa, ei sitä saa perästä tuuppaamalla edes poikittain, osumasta ei menetä yhtään kestävyyttään. Samalla poliisit ajaa aina itseä nopeammin ja pieni kosketus ni ite lensi hevon tuuttiin.

8-9 kertaa koitin. Sitten vikalla kerralla kun bussi nousee sitä ramppia sinne kaupunkiin takaisin sieltä joelta, niin se bugas ja jumitti johonkin betoniporsaaseen tms. Tinttasin 200 taulussa päin ja sille jäi energiaa 10%. Siinä pakkia päälle, odotin vielä ehkä 5 sek et nitro kasvaa. Sit päin ja tehtävä läpi

Tuollaisia jahtaus tehtäviä ei saisi edes olla, on ne niin hanurista tällä kuminauhatekoälyllä..
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Jos jollain muullakin on pakottava tarve hommata pakotehtävistä kulta/platinum-mitaleja, mutta ei pääse pakoon tarpeeksi nopeasti, niin tässä olis parista pakotehtävästä suhteellisen nopea reitti :)

[video=youtube;XrEVUO2SBx4]https://www.youtube.com/watch?v=XrEVUO2SBx4[/video]

[video=youtube;IH1nkWpb4P0]https://www.youtube.com/watch?v=IH1nkWpb4P0[/video]
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Jaahas, peli tuli päristeltyä loppuun ja haluan sanoa muutaman sanasen. PC-versio kyseessä.
Peli oli.... ihan ok. Itse odotin tätä peliä jo ensimmäisen trailerin jälkeen, kuin kuuta nousevaa. Autofanaatikolle iski hirveä hype. Mutta ihan nyt ei kuitenkaan yltänyt siihen mitä odotin. Eli.....

Tekninen toimimattomuus PC:llä aiheutti suurta hermojen kireyttä. Eli aloitetaan nyt vähän negatiivisemmalla pohjalla. Ensinnäkin aluksi jostain syystä peli vonkasi levyä asemaan pelin boottausvaiheessa, vaikka se ei sitä tarvitse. Luojan kiitos ainakin tämä korjattiin patchillä. Mutta se ei kuitenkaan lohduta yhtään, kun kerran peli kaatuu AINA, mikäli pelaa yli 1,5h. Jos pelillä on huono päivä se kaatuu 1,5h jälkeen, mutta hyvänä päivänä se voi kestää jopa 3h. Jokainen pidempi sessio kuitenkin päättyy aina ruudun jäätymiseen ja pelin kaatumiseen. Ja maininta pitää antaa myös siitä, miten paljon pidempi boottausaika tällä pelillä on verrattuna mihinkään pelaamaani peliin.
Tämä always online - homma nyt itkettää jo pelkkänä ajatuksenakin. Haluat pelata yksin tekoälyä vastaan, eikä se välttämättä onnistu, mikäli ubisoftilla homma kusee, tai sitten nettiyhteytesi tarjoajalla (esim. saunalahti) on joku huoltokatkos menossa. Yksinpeluun toimivuus ei todellakaan pitäisi riippua näistä kahdesta tekijästä. Pelistä on siis tullut lennettyä pihalle useampaan otteeseen.

Kaveri piti tuossa lauantaina lanit... PS4-lanit. Kaikki toi mukaan The Crewn, sekä muita pelejä. PSN ei toiminut, joten kukaan ei edes päässyt peliin, koska yhdysvalloissa ei ole mahdollista ajaa kirjautumatta servereille. Mutta esim. Far Cry 4 oli suuressa suosiossa, koska Kyratissa saa juosta ilman nettiä ja muita pelaajia.

Grafiikoista en sano mitään, koska grafiikat ei tee peliä. Pelin tarinastakaan en sano mitään. Onhan tämä sama tarina nähty ennenkin.

Huoh. No mutta jatketaan vähän parempiin juttuihin, eli itse ajamiseen.
USA on valtava ja monipuolinen paikka ajaa. Mappi vaan on niin hieno tässä pelissä. Autokokoelma ei ole mikään valtava, mutta riittää tähän peliin. Autojen virittelyllä ei ole koskaan ollut suurta paikkaa meikäläisen sydämessä, mutta tuunaus... luojan kiitos tässä sai tuunata runsaasti. Se oli tosi iso juttu!
Ajomekaniikasta ei ole, kuin yksi moitittava asia; driftaus. Kun sitä ei ole. Miksi pääsen itse tuunaamallani Ford Mustangilla avoimeen USA:han ajamaan 300km/h, mutta en pääse sillä samalla tavalla kylkimyyryssä, kuin Need for Speed Rivalsissa??

Ainiin ja melkein unohdin tekoälyn!!! Pelissä siis viritysosia hankkimalla ja asentamalla saa nostettua auton tasoa. Pelin edetessä peli asettaa kisoille aina korkeamman tasosuosituksen. Esim. aluksi suositus voi olla vaikka 27. Lopuksi tasovaatimus voi olla esim. 700. No auton voi virittää aina perhanasti korkeammalle, kuin mitä peli suosittelee. Sanotaan, että peli suosittelee tasoa 700. Virität auton tasolle 1107. Osallistut kisaan ja huomaat, että NPC:t ovat tasoa 687. Luulis olevan melko helppo kisa, eikö? NO EI OLE. Tekoälyn ohjaamat autot ovat koko ajan perässä kiinni. Niiltä ei pääse karkuun, ihan sama mitä teet ja kuinka hyvällä autolla. NPC:t eivät myöskään tee virheitä. Jos pelaaja mokaa, game over.
Poliisit ovat vielä uskomattomampia. Ajat valtavaa lava-autoa Dodge RAM:ia. Sellanen pieni Fordin porrasperänen poliisiauto pysähtyy eteen, niin sen työntäminen on sama, kuin koittaisi työntää käsivoimin Euroopan Keskuspankkia. Ei käy järkeen.

Tää nyt oli tällänen angry rant valitettavasti. Jos kuvittelee, että tämä peli on sipuli, niin ainoastaan se ydin, se keskus, eli vapaa ajo yhdysvalloissa on hyvä. Sen ympärillä vaan on tosi monta huonoa kerrosta.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Ihan noin jatkotietona, ubi supportti eikä sony ole saanut tehtyä edelleenkään mitään noille mm. preorder dlc koodeille jotka ei vaan toimi..
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Ihan noin jatkotietona, ubi supportti eikä sony ole saanut tehtyä edelleenkään mitään noille mm. preorder dlc koodeille jotka ei vaan toimi..

Kyllä mä oon saanu ladattua dlc:t ja season passit jne.

Josta tuli taas mieleen että laitetaas tää tänne vielä uusiksi:


Mulla olis ylimääränen dlc koodi...

Nordic Pack, sisältö: BMW Z4 sDrive35is, Dodge Ram SRT 10, 2015 Ford Mustang

Samat autot ja hilavitkuttimet tuli kun ostin season passin, niin oliskohan kenelläkään tarvetta koodille ja mitäs kivaa siitä mä siitä kostuisin?
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Onkos tähän tullut joku päivitys? Kaksi tai kolme viikkoa sitten pelasin viimeksi. Nyt jostain syystä ratin kääntösäde on ihan hervoton. Ennen en koskenut ratin oletusasetukseen, mutta nyt täytyi laittaa manuaalisesti 360:een ratista, jotta tuntuma oli sama.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Tänään sitten puski joku päivitys. Koko oli vain jotain 200-300megaa, enkä kyllä huomannut mitään eroa.
Pelin sain läpi äsken ja jostain syystä loppua kohden tehtävät meni naurettavan helpoiksi.

Typerää, että kaikki linkkiasemat tulee esiin pelin läpäistyä..turhaan olen availlut.
Vielä aion joskus kerätä salaiset autot (yksi kerättynä) ja eniten kiinnostaa nuo paikkojen esittelypisteet, joten ne myös. Ajotaitotesteihin ei ole mitään intoa, saati autojen ostelulle.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Tänään sitten puski joku päivitys. Koko oli vain jotain 200-300megaa, enkä kyllä huomannut mitään eroa.
Oli siinä ihan oikeita muutoksiakin:

Freeride
The Nav-Ribbon behavior has been improved in free ride (position and appearance).
Challenges updates: Display and activation issues fixed.

Cars
Fixed an issue where some cars were not able to switch on the final gear: LAMBORGHINI Aventador all Specs, DODGE Charger SRT8 Street.
Adjustment of an inconsistent top speed issue for some car’s specs.
Fixed an exaggerated spinning issue for the following cars:

CHEVROLET Corvette ZR1
FORD Shelby GT500 2013
McLAREN 12C
RUF CTR3
KOENIGSEGG Agera R
PAGANI Huayra
FERRARI LaFerrari
FERRARI 458 Speciale

Wheels
Improvements on the T500 wheel.

Online
Improved stability on the server side.

Lähde: Ubisoft
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

t500 ratille tehty jotain...T300 oli ainakin samanlainen ongelmallinen. Noh, hyvä et jotain tekevät.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Typerää, että kaikki linkkiasemat tulee esiin pelin läpäistyä..turhaan olen availlut.
Vielä aion joskus kerätä salaiset autot (yksi kerättynä) ja eniten kiinnostaa nuo paikkojen esittelypisteet, joten ne myös. Ajotaitotesteihin ei ole mitään intoa, saati autojen ostelulle.

Linkkiasemien ainoa tarkoitushan on kaiketi avata kartassa alueella olevat salaiset autot? Olen pelannut pelin läpi, mutta minun oli senkin jälkeen avattava loput linkkiasemat manuaalisesti, jotta sain kaikkien löytämisestä tarjottavan hopeisen trophyn. Salaisten autojen keräämisestä sinänsä ei edes saa mitään; neljä mitäänsanomatonta variaatiota hotrodista, paitsi että Kalliovuorilta saat Buggy-hiekkakirpun. Parempia autoja riittää, joten jos et täydellisyyttä metsästä, niin älä turhaan vaivaudu keräämään sala-autoja. Landmarkkeja pelissä on 242, ne näkyvät kaikki kartassa ja niidenkin keräämisestä tarjotaan hopeinen trophy. Peli on ollut monta viikkoa tauolla, mutta nyt viimein keskiviikkona sain aikaiseksi kerätä nuo puuttuvat collectible-trophyt.

Hurautettiin kaverin kanssa vielä puoliksi hopeinen Indy Car Racer -trophykin, missä pitää ajaa 200 kierrosta Keskilännessä sijaitsevaa Little Eagle Speedromea. Ajon yhteydessä laskettiin karkeasti, että yksi kierros on keskimäärin 4,7km, joten ajettavaa tulee siis noin 940km :D Kyllähän tuossa muutama tunti tuhraantui, kun radalla sekoilee jatkuvasti muita pelaajia mitkä ovat ottaneet tavoitteekseen törmätä jokaiseen kanssapelaajaan, eikä täten pysy kokoajan edes auton huippunopeus tapissa (mikä on autollani vain 380km/h). Lomalla on nähtävästi liikaa aikaa :D:p
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Ei ilman linkkiasemia kartassa näy maamerkit, eikä taitoajotestit, eikä taida näkyä autotkaan..ei ainakaan ole näkynyt.

Sieltä päämajasta apuja ostelemalla sain auki ne, et näyttää autojen sijainnit. Lisäksi sieltä saa taitoajotestit näkymään 1km säteellä tms, siitä missä oot ajanut.

Linkkiasema avaa ne kaikki. Eli nyt pelin läpäistyä kartta täyttyi Landmarkeista, että ajotaitotesteistä. Jokainen linkkiasema merkkaantuu kartalle löydetyksi myös.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Linkkiasema avaa ne kaikki. Eli nyt pelin läpäistyä kartta täyttyi Landmarkeista, että ajotaitotesteistä. Jokainen linkkiasema merkkaantuu kartalle löydetyksi myös.

Ahaa, vai noin se menee :) No ei ihme kun en tajunnut, kun mulla taisi olla 90% kaikista linkkiasemista avattu jo ennen kuin läpäisin tarinapelin.
Tuntui, ettei sillä olis ollut juuri mitään vaikutusta :D
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Arvostelua pukkaa:
http://www.konsolifin.net/xbox/arvostelut/721/

Vähän ongelmallinen tapaus: toisinaan kruisailusta nautti suunattomasti. Välillä taas kävi mielessä, että konsolin syövereissä olisi huomattavasti viihdyttävämpääkin pelattavaa kuin tämä. Varovaiset suosittelut silti.
 
Vastaus: The Crew - Ajellaan yhdessä pitkin Amerikan raittia

Siis kuka helvetin idiootti on luullut, että tuo bussin tuhoamis tehtävä on jotenkin järkevä. Nyt on taas niin lähellä ettei ohjain lennä seinään oikein voimalla. Muutenkin nuo kytät on tehty niin vituilleen kuin vain on mahdollista ja nyt ne on sitten tässä vielä jatkuvasti kimpussa ja hienosti perus partioauto pyöräyttää raid vehkeen ympäri pikku pusulla ja auta armias jos sellainen pääsee eteen niin sun auto suorastaan liimautuu sen puskuriin kiinni ja pysää just siihen paikkaan.
 
Ylös Bottom