Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Day Before

Nyt on peli julkaistu Steamissä ja no, arviot on musertavan negatiiviset ja se ei myöskään ole survival MMO millä kehittäjät sitä mainostaa. Tarkov with zombies tuntui olevan yleinen mielipide.
 
Tämä ripuli ei ansaitsee yhtää huomiota, mutta annetaa nyt vähän. Tekijät varmaa siel unelmoi et ne voi vetää tästä "No Mans skyt" jossa peli tulee olemaan todella huikea 4 vuoden päästä. Erona kuitenkin No mans skyhin on se että se peli ei ollut rikki, se oli itseasiassa erinomainen peli mutta julkkaris se oli paljon vähemmän mitä luvattiin, ekan dlceen jälkeen loppu on jo historiaa.

Jotain "arvosteluja" tästä kattonut niin sai kyllä semmoset haukut ettei mitään järkee, en viiti sen enempää lähtee avautuu muuta kun että tämä on täys ripuli ja vaikka jotkut pelit muuttuukin päivityksien jälkeen paremmaks niin voi melkein luvata että tämä ei paremmaksi muutu, tämä pitäisi poistaa koko steamista ja antaa rahat takas, pyytää anteeks ja lopettaa videopelikehittäjän ura. Kuulostaa ehkä rajulta, pelien tekeminen ei ole helppoa mutta tämmöstä ripulia kun syötetään ja vielä löytyy ihmisiä jotka puolustaa on se portti tuleville ripuleille auki.
 
Steamissa kyllä saa rahat takasin kunhan sen päätöksen tekee alle kahdessa tunnissa.
 
Ton pelin jos jonkin kannattaisi ostaa jostain fyysisenä jos saisi...on sen verran legenda että hinnat nousisi pilviin ;)
 
Ylös Bottom