Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

The Walking Dead

Vastaus: The Walking Dead

Minusta 400 Days oli helposti hintansa väärti, kun laittaa asiat perspektiiviin. Jos jengi on valmis maksamaan vielä enemmän 1,5-2h kestävästä, helposti unohtuvasta toimintarymistelystä leffateatterissa, tai saman verran stobesta jossain yökerhossa, niin ei femma tästä ole mielestäni mikään riistohinta.

Vaikka yksittäinen stoori tuntuukin vilahtavan hetkessä ohi, on käsikirjoituksen taso kuitenkin edelleen sen verran korkealla, että päätöksiin ei tullut ainakaan itselläni sitä hälläväliä -asennetta. Se on jo jonkinlainen saavutus. Jokaisesta hahmosta ehti kiinnostua juuri tarpeeksi, että jatko kiinnostaa taas entistä enemmän, ja sehän tämän julkaisun pointti olikin. Muutamia aika kylmääviä hetkiä saatu jälleen aikaan, kuten jo mainittu peltokohtaus. Mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon variaatiota pelaajien 2. kauteen tulee näiden valintojen perusteella.

Mites porukalla muuten jakaantuivat lopussa sinne turvapaikkaan lähteneet, ja leiriin jääneet? Itselläni naiset lähtivät, ja äijät jäivät.
 
Vastaus: The Walking Dead

Minusta 400 Days oli helposti hintansa väärti, kun laittaa asiat perspektiiviin. Jos jengi on valmis maksamaan vielä enemmän 1,5-2h kestävästä, helposti unohtuvasta toimintarymistelystä leffateatterissa, tai saman verran stobesta jossain yökerhossa, niin ei femma tästä ole mielestäni mikään riistohinta.

Samaan hengenvetoon pitää kuitenkin muistaa että Season 1:hden episodeissa oli kuitenkin vähintään tuplasti pelattavaa samaan hintaan. Toivottavasti tästä ei voida vetää mitään suoria yhtäläisyysmerkkejä Season 2:hden sisällön määrään/hintaan.

En millään usko että Season 2hteen tulisi mitään merkittäviä seurauksia tämän episodin pohjalta.
 
Vastaus: The Walking Dead

Olisi kyllä mielenkiintoista jostain saada tietoa miten ykköskausi vaikutti, ainakaan suoraan ei näkynyt..?
Musta poika jäi yksin leiriin, kauankohan pärjäilee hengissä! :D
 
Vastaus: The Walking Dead

Itse ajattelin tänä iltana tuota ehtiä kokeileen. Telltale on kyllä siitä mukava studio et eivät he kyllä mielestäni ainakaan peleillään rahasta. Meinasin tämän toki ostaa mut sitten mailiin pamahtikin telltalelta viesti et tämä episodi onkin meikälle ihan ilmainen, et ei tarvi muuta kun avata kausi 1 ja pistää sieltä lataukseen. Kyllähän tuollanen mieltä lämmittää, vaikkei mikään is raha olekkaan.

Ykkös kausi oli kyllä itselle varsin mieleenpainuva kokemus ja lisää odotellaan innolla.
 
Vastaus: The Walking Dead

Olisi kyllä mielenkiintoista jostain saada tietoa miten ykköskausi vaikutti, ainakaan suoraan ei näkynyt..?
Musta poika jäi yksin leiriin, kauankohan pärjäilee hengissä! :D

Ei ehkä suoranaisesti vaikuttanut, mutta ykköskauden tapahtumat näkyivät kyllä. Spoileriin esimerkit:

Carley/Doug makaamassa tien poskessa, mikäli Russelilla hyppäät autoa piiloon. Toinen oli sitten tämä Vernonin posse (Joyce, Boyd ja ???) Shelin tarinassa, jossa suoraan kertovat, miten nyysivät sen veneen (joko Kennyn/Benin nokan alta tai tyhjästä tallista).

Laittakaas muutkin omia (tai muiden) huomiota siitä, miten ykköskausi näkyi tässä lisärissä ja vice versa (?). Spoileriin, tietenkin.
 
Vastaus: The Walking Dead

Tulihan lopulta pelailtua. Aikamoista roolipelaamisen tykitystä, kerran roolihahmot vaihtuivat niin tiuhaan. Tykkäsin kyllä, sillä hahmot vaikuttivat uskottavilta ja pistihän peli pelaajat tutun epämukaviin tilanteisiin.

Vaikeahan tästä on muuten ilman spoilereita jatkaa, joten tageihin loput.

En oikeastaan huomannut muita 1. kauden viittauksia kuin tuon Vernonin poppoon. Nyt kun mietin niin Carleyhan se siellä ojassa oli. Mutta muuta 1. kauden tallennuksien hyödyntämistä en huomannutkaan, joten aika ohueksi tuo jäi. Kuitenkin jos tämä oikeasti vaikuttaa jotenkin 2. kauteen määrittämällä hahmojen taustaa niin tässä on potentiaalia uuteen läpipeluuseen. Tai sitten tällä ei ole juuri mitään merkitystä eikä hahmoja edes nähdä 2. kaudella. Epilogiinhan valinnat jo taisivat vaikuttaa.

Bonnien kappaleessa missasin QTE:n siellä pellolla traktorin takana ja kuolin. Kuitenkin kun sen selvittää niin siellähän olikin tämä Dee. Mielenkiintoista. Naishahmoilla pelaaminen oli muuten tosi jees.

Tuosta epilogista tuli vain se mieleen, että toivottavasti ei olla matkalla sarjakuvista tuttuun Woodburyyn tai siihen Alexandrian kaupunkiin vaan johonkin uuteen paikkaan. Edelleenkin mikäli tästä 2. kaudessa jotenkin jatkettaisiin.
 
Vastaus: The Walking Dead

Kuitenkin jos tämä oikeasti vaikuttaa jotenkin 2. kauteen määrittämällä hahmojen taustaa niin tässä on potentiaalia uuteen läpipeluuseen. Tai sitten tällä ei ole juuri mitään merkitystä eikä hahmoja edes nähdä 2. kaudella. Epilogiinhan valinnat jo taisivat vaikuttaa.

Jep, eri hahmoilla tehdyt valinnat vaikuttavat siihen, ketkä päättävät epilogissa liittyä poppooseen ja ketkä eivät. Siinä lopussahan statsien jälkeen näytetään jengin koostumus. Kovastihan tämä siltä vaikuttaa, että tämä 400 Daysissa kerätty sakki on sitten jonkinlaisessa roolissa kakkoskaudella. Yllätyn jos näin ei ole.
 
Vastaus: The Walking Dead

IGN:ltä hieman tietoa TWD:n kakkoskaudesta (laitetaan spoileriin):
During a panel at San Diego Comic-Con today, Telltale provided the first details about The Walking Dead: The Game’s second season.

According to the panel, Clementine “will definitely be a part of” the upcoming season, and the fate of Kenny “will be explored.” A teaser image revealed during the panel showed what appeared to be Clementine sitting in the rain next to a child.

Little else is known about season two, and there’s still no details on whether this means these characters will be playable or if they’ll simply be making cameo appearances. Telltale did mention that, unlike the delay with season one, the second season will launch on Vita alongside other platforms.

-IGN
 
Vastaus: The Walking Dead

Moro,

Oon pelannut nyt peliä kolmen episodin verran. Ensimmäisen episodin jälkeen kivasti sain tietää mitä valintoja episodin aikana tein ja mihin valintoihin muut ovat päätyneet.

Nyt kakkos- ja kolmosepisodin läpäisyn jälkeen tulee vain tyhjä taulu:
Näytä liitetiedosto 11261

Homman kruunaa vielä se, että X:ää painaessa mitään ei tapahdu ja peli pitää aloittaa uudestaan.

Onko muilla vastaavia kokemuksia tai jollain hajua mistä mahtaisi johtua?
 
Vastaus: The Walking Dead

Jos ei joltain vielä tätä mestariteosta löydy, niin nyt on mahdollisuus pelata ensimmäinen jakso ilmaiseksi:

"The Walking Dead: Episode One - A New Day is now free worldwide on XBL, on PSN in North America"

Lähde VG24/7
 
Vastaus: The Walking Dead

"Keep that hair short..."

Huomenna mennään, kun The Walking Deadin kakkoskausi julkistetaan!

TellTale Games’ award-winning and best-selling The Walking Dead will return for a second season, and first details of the new episodes are expected tomorrow.

Telltale Games posted the following teaser image to its Twitter, along with the phrase “Keep that hair short”, which should be familiar to fans of the first season – as should the blood-spattered cap.

The image shows a reveal date of October 29, at noon PST, which is presumably when we’ll receive first details of the new season’s release window, platforms and story.

The tease comes as no surprise; TellTale had promised “big news” earlier this month. So far, all we know for sure is that Clementine will return in Season Two.

We’re expecting the first season of The Walking Dead in a Game of the Year release. The last episode of the first season dropped in November 2012 – almost a year ago now – and was followed by a piece of bridging DLC; saves from both Season One and the DLC will carry into Season Two.

In the interim, TellTale has been working on The Wolf Among Us, an adaptation of the comic Fables, which is going down very well with fans and critics.

Spoilerissa TellTalen twiittaama kuva:
BXoPPoQCUAA5epx.jpg:large
Lähde: VG24/7
 
Vastaus: The Walking Dead

Huomenna mennään, kun The Walking Deadin kakkoskausi julkistetaan!
Todellakin mennään ja kovaa. Uskomatonta, jos Telltale pystyy julkaisemaan vuorotahtiin tätä ja The Wolf Among Us:ia ja mikäli taso pysyy edellisen kauden tasolla.

Vähänhän tästä tällä hetkellä tiedetään. Tietysti voi spekuloida Clementinen roolia. Pelattava vai sivuhahmo, aikuinen vai lapsi, elävä vai kuollut?
 
Vastaus: The Walking Dead

The Walking Dead: Season Two jatkaa Clementinen, nuoren, orvoksi jääneen tytön, tarinaa. Jäätyään yksin, hänen on ollut pakko oppia selviytymään sekaisin menneessä maailmassa.

Monta kuukautta on kulunut Walking Deadin ykköskauden tapahtumista Clementinen hakiessa turvaa. Mutta mitä tavallinen lapsi voi tehdä selvitäkseen, kun elävät voivat olla yhtä pahoja (ja joskus pahempia), kuin kuolleet?

Clementine kohtaa vastoinkäymisiä ja tilanteita, jotka testaavat pelaajan moraaleja ja selviytymisvaistoa. Päätöksesi muokkaavat tarinaa tässä vuoden 2012 GOTY:n jatko-osassa.

Ominaisuuksia:

-Ykköskauden ja 400 Days:n päätökset kantavat kakkoskaudelle.
- Perustuu Robert Kirkmanin palkittuun sarjakuvaan.
- Pelaat Clementineä, orpoa tyttöä, jonka pitää kasvaa nopeasti ympäröivässä maailmassa.
- 2012 GOTY:n jatko-osa.

[video=youtube;ilEB4KTTOIo]http://www.youtube.com/watch?v=ilEB4KTTOIo&feature=youtu.be[/video]

Lähde: TellTale Games

Lisäksi tuosta ykköskauden GOTY versiosta:

In addition, Telltale confirmed the previously outed Game of the Year Edition of The Walking Dead’s first season, which will include all five episodes and the 400 Days DLC for $29.99 on Xbox 360, PlayStation 3 and PC. The studio also revealed that 21 million episodes of The Walking Dead have been sold to date.

Päätin suomennella ajan kuluksi tuon Youtube videon infon.

Screenshotteja:

the-walking-dead-2-1-1152x648.jpg

the-walking-dead-2-3

the-walking-dead-2-3-1152x648.jpg

the-walking-dead-2-4-1152x648.jpg

the-walking-dead-2-5-1152x648.jpg

the-walking-dead-2-clementine1-1152x648.jpg
 
Vastaus: The Walking Dead

Marraskuun aikana pääsee vissiin jo pelamaan? Ainoa asia josta oli valitettavaa ykköskaudella oli pieni tökkiminen ja episodien lyhyys. Toivottavasti näissä ollaan menty eteenpäin.
 
Vastaus: The Walking Dead


Millaisellakohan aikataululla Telltale saa loput episodit ulos. Wolf Among Usin kakkosepisodi loistaa edelleen poissaolollaan, eikä WD:n ensimmäinen kausikaan tullut ulos kaavaillulla tahdilla. Taidan itse ainakin yrittää himmailla tämän kanssa mahdollisimman pitkälle, jottei lopputarinan odotuksesta tule tuskastuttavan pitkää.
 
Vastaus: The Walking Dead

Tulipa mieleen, kun ykköskauden päätösten pitäisi siirtyä kakkoskaudelle, niin miten käy jos eka kausi on pelattu PS3:lla ja toisen pelaa PS4:lla? Onko tuosta ollut mitään juttua.
 
Vastaus: The Walking Dead

Tulipa mieleen, kun ykköskauden päätösten pitäisi siirtyä kakkoskaudelle, niin miten käy jos eka kausi on pelattu PS3:lla ja toisen pelaa PS4:lla? Onko tuosta ollut mitään juttua.
Ei ole. Sonyn alustoille 2. kausi julkaistaan alustavasti vain PS3:lle ja Vitalle.
 
Ylös Bottom