Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Toiveita ja odotuksia PES4:een

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja juha81
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

juha81

New Member
Elikkä suurena Pro Evo sarjan fanina mielestäni on jo aika laittaa tälle tulevalle pelille oma palsta.
Uudessa Tilt-ehdessä oli siitä ns.PES3,5 juttua ja hyvältä kuulosti. Yksi tärkeimmistä uutuuksista oli mielestäni pelitemmon laskeminen, joka tuo mukanaan sen kauankaivatun pelinrakentamisen:) Myös keskityksiin ja vetoihin saisi tulla kierrettä huomattavasti enemmän. Itse kaipaan muutamiin asioihin parannusta. Ensiksi tuo "kiskoilla juokseminen" pelaaja jatkaa juoksemista vaikka vastustaja saa pallon pois liukkarilla. Toinen on nuo käsivirheet ja hyötynäkökulma.,jota on jo tosin parannettu. Paitsiot ovat myös vain sinne päin,joten parannusta siihen myös.
Täydellinen vapaus pelaamiseen. Miksi ihmeessä tietokone esim purkaa pallon keskialueelle kulmatilanteessa? Kaikki tuomarit mukaan kentälle." ei välttämätön,mutta tuo tunnelmaa"
Siinä nyt muutamia mitä tulee mieleen.
Onhan toki PES3 kaikkien aikojen peli muutamista vieheistä huolimatta.
Laittakaahan omia mielipiteitä ja jos tietoja PES4:sta löytyy niin tänne vaan.
 
Juu ja tuo pelin temmon laskeminen on kyllä hyvä juttu. Onko muuten varmistunut tuleeko siihen sitä kauan odotettua nettipeliä?? Sen takia vois jo ostaa sen pleikka-2 nettiadapterin.
 
Mun mielestä olis hyvä, et jos syötöt olisivat kovempia mutta ukot juoksisivat hieman hitaammin kuin ennen. Luulisin, että se toisi enemmän sitä paljon kaivattua pelinrakentelua.

Tosiaan.. mulla Pes4:sen nettipeli olisi tällä hetkellä ainut hyvä syy hankkia nettiadapteri. Toivottavasti sellanen tulee.
 
Tuo syöttönopeuden lisääminen olisi kyllä hyvä lisäys ja täytyy toivoa parasta ,että kauan kaivattu nettituki tulee myös.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan juha81
Tuo syöttönopeuden lisääminen olisi kyllä hyvä lisäys ja täytyy toivoa parasta ,että kauan kaivattu nettituki tulee myös.

Syötöt ovatkin aikaisempaa kovempia WE7I:ssä (eli "PES 3.5":ssä).
 
- Pelaajat voisivat väsyä helpommin ottelun aikana. Itse olen huomannut, että vaikka juoksee koko ottelun täysillä, ei pelaajan vauhti siitä paljoa laske.

- Master Leaguen ostopisteet pois ja oikea raha tilalle.

- Ja jostain syystä pidän kenttiä liian suurina. Aina kun katson vaikka Arsenalin ottelua, niin kenttä näyttää paljon pienemmältä.

- Hitaampi pelitempo.

- No ne liigalisenssit. Ainakin Euroopan parhaiden liigojen.

- Pelaajalisenssit.

- Nettipeli.

Jotain mullistavaa uuteen peliin voisi kylläkin tulla. Omasta mielestäni pelisarjan paras uudistus tapahtui silloin, kun ISS Pro Evolution tuli.
 
Joo tuo pelaajien väsyminen on PES3:ssa kyllä aika ihmeellinen " Mielestäni siihen saisi tulla jokin logiikka, milloin pelaajat ovat tulessa/kylmänä tai väsyneenä. Monesti turnauksissa hyvänkin pelin jälkeen pelaaja on täysin kylmänä.
 
Päivänselvät uudistukset.
  • Nettipeli, Nettipeli, Nettipeli, Nettipeli...
  • Lisenssi, Lisenssi, Lisenssi, Lisenssi...

Kun ylläolevat uudistukset lisätty.
  • Vapareihin / Kulmiin lisää kierrettä.
  • Vapareissa pitäisi voida liikuttaa kenttäpelaajia, tyyliin rajaheitot.
  • Käsipallot myös hyökkääjille.
  • Konami CUP:ssa (moninpeliä ajatellen) kierrosten määrän säätönappi.
  • SWOS:n kaltainen uramoodi.
  • Kaatumisista sähäkämmin pystyyn. Liian usein kaaduttaessa tulee sama piiiiiitkä kellahdusanimaatio.
  • Nopeiden pelaajien tulisi päästä, hitaita pelaajia helpommin karkuun. Ei ole järkeä, että T.Henry ei pääse Keownia karkuun.
  • Oman napin alle pusku ja volleysta laukominen (hyökätessä sakset ym, puollustaessa kunnon purkupotku.).
  • Enemmän pituutta molareiden avauksiin niin heittoihin kuin potkuihin.
  • R tai L nappi pohjassa lyhyt syöttö -napilla voisi syöttää seuraavaksi lähimmälle pelaajalle. Usein tulee tilanteita joissa ei mitään järkeä syöttää lähimmälle pelaajalle vaan esimerkiksi hänen takanaan olevalle.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jari_1
[*]R tai L nappi pohjassa lyhyt syöttö -napilla voisi syöttää seuraavaksi lähimmälle pelaajalle. Usein tulee tilanteita joissa ei mitään järkeä syöttää lähimmälle pelaajalle vaan esimerkiksi hänen takanaan olevalle.
[/list] [/B]

toihan on jo tässä... annat mennä pallon haaroista eteenpäin vaan
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan tropic
toihan on jo tässä... annat mennä pallon haaroista eteenpäin vaan

En tarkoita tätä optiota vaan olisi tarvetta saada ne syötöt suoraan suunnattua halutulle pelaajalle. Ilman haaroista päästöä ;) Fifassahan tämä on tehty niin, että pelaajien pään päälle ilmestyy eri nappien kuvat. Sitten vaan napauttaa sen pelaajan namiskaa kelle syötön haluaa. Jotain tämän tyylistä toimintoa kaivattaisiin.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jari_1
Oman napin alle pusku ja volleysta laukominen (hyökätessä sakset ym, puollustaessa kunnon purkupotku.).
Täysin samaa mieltä!
Monta kertaa on hyökkäyspäässä nappiin mennyt kulmuri pilattu kun pelaaja puski palloa vaikka olisi voinut vetäistä volleystä.
 
Moniakin asioita tulee mieleen ja olen ne postannut PES 3 -ketjuun, mutta erityisesti viime aikoina on alkanut ottamaan pannuun puolustuksen tekoäly. Jalkapallon ollessa vähämaalinen peli, niin mielestäni puolustuksen kuuluisi olla paljon tiukempaa. Koneen täytyisi auttaa enemmän puolustamisessa, sillä mikäli haluat estää konetta antamasta keskitystä laidalta, niin joudut tiukasti prässäämään iholla jolloin koneen ohjaamat pakkisi boksin sisällä huitelevat missä sattuu. Mikäli yrität ottaa boksin sisältä keskityksen kohteet kiinni keskittäjän sijaan, niin kukaan ei ole prässäämässä keskittäjää. Tämä on siis vain yksi esimerkki. Tähän on varmasti hankala pelintekijöiden löytää oikea balanssi jolloin pelaaja itse on tärkeässä roolissa puolustaessa, mutta ei silti joudu vain itsekseen puolustamaan. Neljää miestä (tai miten ikinä puolustaakaan), kun ei voi yhtä aikaa hallita.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan jari_1
[*]R tai L nappi pohjassa lyhyt syöttö -napilla voisi syöttää seuraavaksi lähimmälle pelaajalle. Usein tulee tilanteita joissa ei mitään järkeä syöttää lähimmälle pelaajalle vaan esimerkiksi hänen takanaan olevalle.
[/list]

Näitä syöttöjä tuskaillessaan pitää vain muistaa, että kone ei voi lukea ajatuksiamme. Joten jonkinlaista säännönmukaista systeemiä syöttämisen täytyy noudattaa. Paras mielestäni on juuri lähimmälle miehelle syöttäminen, niin turhauttavalta kun se toisinaan tuntuukin (tatilla tietty voi syöttää manuaalisesti).
 
Yksi sana: online.

Jos online-moninpeli tulee se on jo riittää syy ostaa PES4. Muita uudistuksiakin haluisikin kuten mm. :

-Veskareiden ihmeelliset imuroinnit (usein puskettaessa tapahtuu noita esim. ihan keskelle maalia ja veskari vain kellahtaa selälleen), ja veskareiden reaktionopeutta saa parantaa. Kun hidastuksesta katsoo veskarit rupeavat ragoiman tilanteeseen siinä vaiheessa, kun pallo on puolessa välissä suhteessa potkasupaikasta ja maalista.

-Käsivirheet naurettavia tähän mennessä. Esim. jos pelaaja tekee liukutaklauksen ja silloin pallo osuu käteen sitä ei vihellletä. Joku ihmeen animaatiokielto tuomareilla, kun ei saa viheltää, kun joku tekee jotain liikettä parhaillaan.

-Lisenssi olisi ihan mukava, mutta se on vain kosmeettinen asia (ja parin tunnin hikinen urakka). Pitänee se X-Port hommata ajatellen tulevia PES:eita.

-Vastustajien viimeistely saisi olla parempi (olen pelannut vain max. 4-tasolla). Kun veskarin ottaa vastaan ei vastustajat millään osaa veskaria ohittaa ja "juoksee pallon veskarille" yli 50% tilanteista ja yli 30% tilanteista päättyy muuten vaan puolustavan joukkueen hyväksi.

-Ja sitten nuo aikaisemmin mainitut volley- ja puskunapit erikseen (volley-vetojen ystävänä tätä toivoisin :) ). Sitten se, että voi säätää syöttääkö lähemmälle pelaajalle vai mahdollisesti kaukana laidassa olevalle pelaajalle, jossa se lähempänä oleva pelaaja on ns. "pallon edessä", jos haluaisi syöttää kauemmalle pelaajalle.

Siinä nyt jotain.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Drizl
Paras mielestäni on juuri lähimmälle miehelle syöttäminen, niin turhauttavalta kun se toisinaan tuntuukin (tatilla tietty voi syöttää manuaalisesti).

Ei todellakaan ole paras vaihtoehto. Esimerkiksi tapauksessa jossa lähin pelaaja on vastustajan takana tai muuten vaan surkeasti sijoittuneena. Periaatteessa pelaaja pakotetaan tekemään väärä ratkaisu ja näinhän ei saisi tapahtua. Siksi tähän tulisikin kehittää joku systeemi tyyliin Fifa (kts. edellinen viestini).
 
Uutisia WE8:n tiimoilta 64 uutta Master League joukkuetta. Lisäksi suuret Euroopan liigat täysin lisenssoituna. Pes4:sta tulee jymy menestys tämän myötä. Tässä vielä linkki.
http://www.pesinsight.com/news.php#fus_147
 
No tuolla PESInsightin sivuilla sanottiin vain, että niiden liigojen joukkueet mitkä ovat mukana ovat lisenssoitu. Itse liigojen tuloa ei sanottu. Master Leagueen on pakko tyytyä.
 
Ui ui ui. Haaveet on täyttyny. Ymmärsinhän oikein, että kaikissa joukkueissa mitkä ovat euroopasta on lisenssi. Eihän tuo ole pelkkä harmillinen huhu...
 
Ylös Bottom