Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tony Hawk's American Wasteland

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Oliver
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä

Oliver

KonsoliFIN Alumni
<NewsFlash>

Video Tony Hawkin Wastelandista 12.09.2005

Activision on julkaissut Tony Hawk's American Wastelandista pienen videon, jossa pääsuunnittelija Alan Flores kertoo hiukan pelin uusista ominaisuuksista, kuten pitkistä temppuketjuista kaupungin halki. Tony Hawk's American Wasteland julkaistaan nykykonsoleille lokakuun lopulla ja jossain vaiheessa myös Xbox 360:lle.

http://62.73.33.36/~konsolifin/ps2fin/tonyhawk/thaw.mov (23 megaa)
(Tallenna hiiren oikealla näppäimellä)
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Tämä peli on koooooooooooooooooorkealla odotuslistalla. 80-luvulle sijoittaminen ainakin tarjoaisi lukuisia asioita, joita voisi käyttää hyväksi. Toivottovasti tämä nyt korvaa THUG2 tempauksen oikein kunnolla. Toivottovasti olisi edes hieman graafinen puoli parantunut sekä fysiikatkin hieman paremmat(ainakin impossiblea oli paranneltu). Odotukset ovat erittäin korkealla tätä tuotosta kohtaan, vaikka onkin jo seitsemäs osa sarjassa :D
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Alkaa maistua jo puulta. Kaikista Hawkeista oon pitänyt, paitsi thug2 oli pettymys. Ei oikee enää nappaa. Uudistuksia pitää löytyä tosissaan lisää.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Odotan erittäin varauttenein mielin. Thug 2 oli pieni pettymys, mutta toivotaan että keksivät jotain uutta ja OIKEASTI hauskaa.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

THUG2 ei viehättänyt sen takia, että kenttäsuunnittelu oli mennyt päin seiniä. Esimerkiksi sellainen rullalautailun mekka kuin Barcelona oli ryssitty, ei hyväksyttävää. Mutta jos on vähänkään perehtynyt rullalautailun historiaan tai nähnyt Dogtown and Z-boys dokumentin niin tietää, että ainakin THAW:n(kuten itse nyt tämän lyhentäisin) maailmalla riittää tarjottavaa.
Toivottovasti tarina yltää yksinpelissä samalle sydämenlämmitystasolle kuin THUGissa. Joskus on tullut mietittyä millainen olisi thps gta:ssa, nyt vastaus on lähellä. Toivottovasti konsepti toimii ja uudet temput ovat tarpeeksi kiinnostavia ja hauskoja. Myös biisilistan toivoisi olevan tasokkaampi esim. THPS2 oli jotakin niin hyvää, Papa Roachin Blood Brothers oli yksi mikä jäi hyvin mieleen. Enimmäkseen kyllä harmittaa, että PS2:lla ei voi saada omia musiikkeja peliin :(

Itse en varmaan olisi koskaan tutustunut TH-sarjaan, mutta kun aloitin rullalautailun kuusi vuotta sitten niin pelihyllyyn mystisesti ilmestyi sen myötä Tony Hawk pelejä. Vaikka "skeittarina" toivonkin sitä tiettyä määrää realistisuutta peliltä niin TH -sarjan pelit eivät sitä tarjoa, mutta ovat tarpeeksi viihdyttäviä, jotta niitä on jaksanut tahkota tähän mennessä jo kuuden osan verran. THUG2 oli suuren luokan pettymys, joten toivon että tämä seitsemäs osa osaisi tarjota sen suurimman TH elämyksen tähän mennessä. Rahkeet sillä siihen on, joten vakavasti toivon, että Neversoft on ottanut kaiken irti mitä tällä TH:lla on tarjottavana.

Kiitos kaunis, tahtoo THAW:n.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Oliver sanoi:
Tony Hawk's American Wasteland julkaistaan nykykonsoleille lokakuun lopulla ja jossain vaiheessa myös Xbox 360:lle.
Koskeeko tämä siis myös PSP:tä?
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Indy sanoi:
Koskeeko tämä siis myös PSP:tä?
PSP-versiosta ei ole vielä puhuttu. GBA:lle versio on tulossa ja DS saa Tony Hawk's American Sk8land -pelin.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Jospa ne osaisivat tehdä oikeasti jo jotain uutta ja tämä sarja muistuttaisi hieman enemmän itse rullalautailua niin voisin kiinnostua taas parin vuoden jälkeen tästä, edellinen hyvä THPS peli oli kolmonen, odotukset ovat minulla ainakin erittäin alhaalla.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Unohdit sen pisteen tuosta quotesta. Viestini kertoi kaiken oleellisen :p
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

on kyl aika sukka joo... ei ihme että asenteesi pelejä kohti on huono jos kolmonen on viimeisin minkä omistat... itse omistan kaikki, ja ykkösen vielä lisäksi N-gagella
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Minusta THAW:ssa saataisiin kaikessa palata thug1:n suuntaan. Etenkin kenttäsuunnittelussa. Ei kiitos enää mitään satakerroksisia kaupunkeja joista löytyy teleportteja, boostereita ja ties mitä hilavitkuttimia niin paljon, että ei sekaan meinaa mahtua. Ykkösen kentät olivat selkeitä, kauniita, avaria ja niitä oli mukava pelata. Yksinpelin juonessa saataisiin myös palata ykkösen suuntaan. Tuo kakkosen "world destruction tour" kuulosti typerältä heti alkuunsa. Yritettiinkö tällä kenties saada 10-vuotiaita Margeraa ihailevia pikkunaskaleita pelin ääreen? Ykkösen "ryysyistä rikkauksiin" -tyylinen juoni oli kliseinen, mutta toimiva. Kolmas asia mikä kakkosessa ärsytti (ja josta kaikki varmaan ovat kanssani yhtä mieltä) oli ne h**vetin vempaimet, joilla pakotettiin ajelemaan skeittauksen välissä. Olihan ykkösessäkin valitettavasti näitä, mutta ei onneksi läheskään yhtä paljon.

Kakkosta yritettiin väen vängällä saada uudistettua, vaikka ideat olivat selvästi lopussa. Tavaroiden heittely, tagien maalaaminen, hidastukset ja kaikenlaiset turhat ajettavat härvelit saisi mielestäni sotkea suohon ja tuoda tilalle selvää skeittausta hyvissä ympäristöissä.

EDIT: Kolmonen muuten ei ollut paska :). Niin kentät kuin tehtävätkin olivat hyviä. Moninpeliksi tuosta ei vain ollut niin hyvin kuin myöhemmistä haukoista.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Jotain uutta tästäkin: THAW tulee sisältämään uuden Classic-moodissa toimivan co-op pelimuodon, jossa suoritetaan ystävien kanssa classic-tilan tehtäviä. THAW tukee tällä kertaa myös Xboxin Live-palvelua.

Tässä myös Brian Brightin (Vanhempi tuottaja) haastattelu pelin tiimoilta, Haastis_HI , Haastis_LO

Haastattelussa kerrotaan minkälainen tarinamoodi tällä kertaa on kyseessä. Ei mikään kovin vakuuttava, mutta toisaalta THUGissakaan ei ollut kovin erikoinen tarina. Uusia pro-lautailijoita pelissä ovat Paul Rodriguez, Stevie Williams, Tony Trujillo, Daewon Song ja Tony Alva (Rullalautailu legenda *Dogtown*).

Ei ihan uusinta uutta tietoa ei ole, mutta jos joku ei tiennyt niin nyt tietää.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Onkos tietoa onko onlinessä vieläkään tukea headsetille? IMO ainoa asia jota pelin onlinepuoleen enää tarvittaisiin.
 
Vastaus: Tony Hawk's American Wasteland

Lloope sanoi:
Onkos tietoa onko onlinessä vieläkään tukea headsetille? IMO ainoa asia jota pelin onlinepuoleen enää tarvittaisiin.

Ainoastaan Xboxin ilmoitetaan tukevan headsettiä. Eli ilmeisesti ei ole PS2:lle luvassa äänikommunikointia, sääli.
 
Ylös Bottom