Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tulevat pelit/huhut/uutiset (PlayStation, Xbox, Nintendo)

  • Viestiketjun aloittaja Poistettu jäsen 3274
  • Aloituspäivämäärä
Monta peliä sieltä sitten olisi pitänyt tulla?

Uusi Red Dead GTA:n lisäksi?

Kait sieltä porukkaa odottaa paljon uuttaa ku huhuja ja muita ollut, itseä kiinnostaa enemmän henkilökohtaisesti kilon paska ämpäri enemmän kuin Rockstarin julkaisut niin pärjään ilman mitään julkaisuja mutta huhujen mukana tuokin on hyvä tuoda tänne.
 
Ei kyllä yllättäisi yhtään jos tämäkin gen menee ilman ilman kahta uutta Rockstar-peliä. Ei niitä RDR2 lisäksi sen enempää tullut viime genissäkään. Mutta epäironisesti toivoisin kyllä, että RDR1 ja GTA IV näkisivät jonkinlaiset ehostukset next gen konsoleille. Ja varmasti sortuisin RDR2 remasterinkin ostamaan sillä onhan tuo peli nyt aivan huikea jota olisi hieno päästä kokeilemaan 60fps ja hieman parannetulla kuvanlaadulla PC-puolelta.
 
Täytyy sanoa että kyseisen firman pelit ovat menettäneet minunkin mielenkiintoni. GTA V ja RDR2 olivat niin ristiriitaisia itselle. Molemmissa peleissä oli hyviä asioita, mutta muuten pelit jäivät vähän pettymyksen tasolle.

Toki vähän kiinnostaa nähdä mitä firma seuraavaksi tekee, ohan Vice Citysta, IV:stä ja etenkin RDR:stä hyviä muistoja
 
Monta peliä sieltä sitten olisi pitänyt tulla?

Uusi Red Dead GTA:n lisäksi?
Voisiko joku olla niin hullu että toivoisi että tulisi jotain muutakin välillä kuin remastereita GTA V:stä tai uusi GTA? Ei nyt RDR:ia lisää tarvitse (heti ainakaan) mutta Bullyt sun muut on olemassa ja ainahan R* voisi tehdä ihan uudenkin ip:n.

Mutta kun ei, kierrätetään GTA:ta muodossa tai toisessa.

Ei toki siinä, odotan GTA 6:sta mielenkiinnolla yksinpelin osalta mutta en tiedä ostanko sitäkään uutena. Jotain mielenkiintoisempaa pitäisi jo olla kuin pelkkä "tässä uusi GTA". Tosin se "mielenkiintoisempi" voisi olla jo se että kyse olisi 80-luvulle sijoittuvasta pelistä - eli uusi Vice City. Toisaalta ehkä aika on kullannut muistoja ja sekin olisi lopulta vain "pelkkä" GTA.
 
Uusi Midnight Club olisi minulle ylivoimaisesti kaikkein kiinnostavin Rockstarin tuleva peli. Ilmeisesti jotain on tulossakin, mutta ehkä vain mobiilialustoille.
 
Kunhan nyt tulisi edes se kunnollinen yksinpeli GTA 6. Pahaa pelkään, että sieltä tulee jotain online-paskaa ja sivussa väsätty yksinpeli.
 
Viimeksi muokattu:
Uusi traileri Persona 4 Arena Ultimax




Myöskin Shadow Man remasterd julkaistu tänään konsoleille.
 
Viimeksi muokattu:
Kunhan nyt tulisi edes se kunnollinen yksinpeli GTA 6. Pahaa pelkään, että sieltä tulee jotain online-paskaa ja sivussa väsätty yksinpeli.
Yksinpeliä myös toivoisin. Online moodin voivat julkaista vaikka erikseen niin säästyy ainakin tallennustilaa.
 
PS3-aikakauden huikea Motorstorm-arcadekaahailun huhutaan olevan taas piirrustuspöydällä. Sarjan alkuperäinen kehittäjä Evolution Studios valitettavasti suljettiin 2016, joten kehitystä tekisi kokonaan uusi taho. Evolutionin kehittäjiä siirtyi osaksi Codemasterille ja osa perusti uuden studion, Wushu Studiosin, joka periaatteessa olisi palkattavissa projektiin mukaan, jos kehitystä tosiaan aloitettaisiin.

Sinänsä hölmöä tämä Sonyn poukkoilu tässä genressä. Evolution oli sarjassaan aivan loistava studio, mutta kaiketi Driveclubin kohtaloa sinetöi myös studion kohtalon.

Motorstorm reboot was discussed at Sony. The company wants an arcade racing game associated with PlayStation brand in counterweight to Gran Turismo series. Recent Twisted Metal developer switch could indicate that the project might be given to Lucid Games.
 
EA:lla tai tarkemmin Respawnilla on kolme Star Wars aiheista peliä kehityksessä. K-o-l-m-e.

Ainoa asia mistä tässä ei voi tykätä on se, että Titanfall 3 mahtuu tuskin enää työlistalle.
 
Ylös Bottom