Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

tulevien GC pelien 1

Vastaus: tulevien GC pelien 1

Tulevien GC pelien osalta näyttää erittäin huonolta. Ainut mitä odotan on seuraava Zelda, jonka ilmestymisaika ei edes ole tiedossa. Onneksi minulla on vielä RE4, Tales of Symphonia ja Metroid Prime kesken, joten pelattavaa pitäisi riittää vielä jonkin aikaa. Ja tietty jotain SSBMää jaksaa pelata koska tahansa kavereiden kanssa. =)
 
Fire Emblem

Kyllä tällä hetkellä odotan eniten Fire Emblemiä. Sarjan seiskaosa Game Boy Advancella (ensimmäinen Euroopassa julkaistu) on jo sen verran pätevää taktiikkaropea, että tahtoo kyllä nähdä millaista jälkeä Cubella saadaan sarjassa aikaan. Eniten pelissä ärsyttävät sivuhahmojen lopulliset kuolemat, ja tämä ominaisuus löytynee varmaan Cube-versiostakin. Silti mahdollisesti tulossa Cuben kovin ropetapaus.

Twilight Princess ei ihmeemmin jaksa kiinnostaa. Enemmän olen kiinnostunut Wind Wakerista, joka on vielä pelaamatta. Tulen vähän jälkijunassa Cube-pelien suhteen, mutta tilanteen huomioonottaen se nyt ei mitään haittaakaan.
 
Vastaus: tulevien GC pelien 1

Tarvitseeko kaikkien heittää tuota yhden rivin Zelda-viestiä? Eiköhän se ole aika selvää, että uusi Zelda on tällä hetkellä konsolin odotetuin peli.

Cuben tilanne näyttää kyllä varsin huonolta, ja tulee elävästi mieleen Segan tilanne Saturnin ja Dreamcastin kanssa. Cube-tarjonta on pysähtymässä seinään, mutta Revolutionia saadaan vielä odotella. Jos Revolution tosiaan tulee viimeisenä kuten on povailtu, kyllästyneet Cube-fanit saattavat loikata Sonyn tai Microsoftin kelkkaan.
 
Vastaus: tulevien GC pelien 1

Mahewcoro sanoi:
Tarvitseeko kaikkien heittää tuota yhden rivin Zelda-viestiä? Eiköhän se ole aika selvää, että uusi Zelda on tällä hetkellä konsolin odotetuin peli

Jos se on niin selvää, niin se yhden rivin zelda-viesti riittää, sitä ei tarvitse perustella siis.
 
Vastaus: Fire Emblem

Mahewcoro sanoi:
Kyllä tällä hetkellä odotan eniten Fire Emblemiä.

Toisella kotimaisella, samma här. Sacred Stones on mielestäni vielä parempi kuin tuo ensimmäinen GBA-Emblem. Parannettu muutamalla pienelläkin osa-alueella, jotka saattaa huomata vasta pelatessa, että jaahas näinhän se pitää tehdä. Siinä pari todella kovaa peliä. Tästä syystä Fire Emblem: Path of Radiance on ykkönen.

Tarvitseeko minun vielä lisätä tähän, että tietysti odotan myös Zeldaa :).
 
Vastaus: tulevien GC pelien 1

En tiedä, miten paljon järkeä oli tämmöisen mammutin herättämisessä -- uusi threadi uusitulla listalla olisi ehkä ollut parempi vaihtoehto. :)

Cuben tulevista peleistä odotan varmaankin eniten Super Paper Mariota -- on se graafisesti sen verran päräyttävä. Twilight Princessin hankkiminen riippuu siitä kumpi versio on parempi.
 
Ylös Bottom