Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Tyttöpelejä XOlle

Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Lumines 2 testattu ja todettu (ehkä liiankin) toimivaksi.

edit: Sorry, luulin ettei konsolilla ollut väliä... Noh, Lumines kumminkin.
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Rouva tykkää pelata pääasiassa Viva Pinataa ja Wormissa kyykyttää kaikki livessä! :D
Viime talvena kun pelasi mm. Rainbow Sixin läpi ihan puolihuomaamatta ja Livessä nostatti meikäläisenkin sotilasarvoa kiitettävällä tahdilla! :eek:
Myös Halo3:n beta oli kovassa käytössä jaetulla ruudulla..
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Täällä on pelailtu Vegasia, Forzaa, Wormssia, Boom Boom Rocketia ja Haloa naisen kanssa. Gears of Waria ei haluta sitten kokeilla ollenkaan :)

Vanhalla boksilla kovia pelejä olivat Fable, KOTORit ja Jade Empire.
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Täällä taasen hallitus on hakannut Test Drive Unlimitedia sen verran paljon, että itsellä lopahti kiinnostus kokeilla peliä enää itse ollenkaan. :D

Muuten se möllöttää vieressä ja tsemppaa kun pelaan muita pelejä. Sais jotai singstar tyyppistä peliä tulla boksille. GuitaHero II täytynee jossain välissä hankkia, siitä se vois innostua.
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Prisoner sanoi:
Lumines 2 testattu ja todettu (ehkä liiankin) toimivaksi.

edit: Sorry, luulin ettei konsolilla ollut väliä... Noh, Lumines kumminkin.
Jeah, naisen irroittaminen Luminesista on välillä aika vaikeaa. Erityisen noloa on katsella olevinaan peliammattilaisena vierestä, kun toinen tahkoaa TOP-10 -listalle puolta paremmat pisteet mitä itse on ikinä onnistunut saamaan. PSP:n Lumines on osoittautunut Xbox-käännöstä mieluisammaksi täälläkin, mutta taitaa olla makuasia. Peli itsessään on loistava alustasta riippumatta.
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Xbugs sanoi:
Kun ne harvemmin ovat kovin laadukkaita tekeleitä, voisi melkein väittää, että on pikemminkin jo kiintiö täynnä...

(Viva Piñataa suosittelisin minäkin.)
Näinhän se valitettavasti on. Tyttöpeleistä minulle tulee mieleen tämä ja Lulat 1,2 ja 3D (jätetään linkittämättä, voipi sisältää jo jännää materiaalia).
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

Fiorentina sanoi:
Onkohan tämän tyyppisiä pelejä vielä tullut tai tulossa lähiaikoina boxille?
Ei nyt suoranaisesti, mutta Rock Band tulee Eurooppaan keväällä. Toki siinä on muutakin kuin laulua ja se on suhteellisen kallis pelkäksi laulupeliksi, mutta musiikkipelinä se on varmasti melko ainutlaatuinen.

Mitä itse aiheeseen muuten tulee, oma kihlattu pelaa Oblivionia, Guitar Heroa, LEGO Star Warsseja ja Pottereita, joista tosin ehti haukkua nelososan huonoimmaksi peliksi mitä on pelannut. Onneksi uusin osa paikkaa tilannetta. Arcade-peleistä uppoaa myös kaikenlaiset puzzlettelut, ja etenkin Feeding Frenzy. Kakkososaa odotellessa. :)
 
Vastaus: Tyttöpelejä XOlle

NviperO sanoi:
Ei nyt suoranaisesti, mutta Rock Band tulee Eurooppaan keväällä. Toki siinä on muutakin kuin laulua ja se on suhteellisen kallis pelkäksi laulupeliksi, mutta musiikkipelinä se on varmasti melko ainutlaatuinen. )

Eikös vanhalle boxille tullut joku karaoke juttu? Sitä ei vain mainostettu ainakaan täällä päin maailmaa. Kerran vain näin mikrofoni setin myytävänä EBGamesissa Kampissa.
 
Ylös Bottom