P
Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)
Olisikohan kyseessä sen verran vanha TV-malli, että PS5 oli vielä pilkki Mark Cernyn silmäkulmassa, mutta Xboxin ja Switchin logot olivat olemassa?Sen olen tehnyt ja nimennyt ps5 mutta xbox ja Nintendo switch on ihan omat kuvakkeet mitkä samsung on laittanut.
Jaa tuota tarkoitit.Sen olen tehnyt ja nimennyt ps5 mutta xbox ja Nintendo switch on ihan omat kuvakkeet mitkä samsung on laittanut. Ohessa kuva. Sieltä ne konsolitkin kurkistaa tv altaNäytä liitetiedosto 6105
Xbox series X kuitenkin tunnistaa vaikka ns uudempi konsoli. Mutta en muista oliko edellinen xbox logo pelkkä xbox vai xbox one. Samsung q90r taitaa olla 2019 lippulaiva malli ja ostin 2019 vuoden lopulla ja kun uudet konsolit tuli niin hdmi portti 4 tuli 4k120fps päivitysOlisikohan kyseessä sen verran vanha TV-malli, että PS5 oli vielä pilkki Mark Cernyn silmäkulmassa, mutta Xboxin ja Switchin logot olivat olemassa?
Tunnistaa muutkin automaattisesti niin sen takia ihmettelin ja sen verran hifistelijän vikaa mutta joo kyllä toi kelpaaJaa tuota tarkoitit.
No miksei tuo kelpaa?
Joo, mutta käyttää geneeristä Xbox-logoa, eikä varsinaista Series X -logoa. Eli todennäköisesti tunnistaa vain sillä tarkkuudella, että jokin Xbox se on. Tiedä sitten, johtuuko Samsungin markkinointidiilistä Microsoftin kanssa vai mistä, ettei siellä ole geneeristä PlayStation-logoa.Xbox series X kuitenkin tunnistaa vaikka ns uudempi konsoli.
Google auttaamitä eroa näillä oikein on
Oled 55BX6la tai Oled 55CX6la vai onkos mitään eroa
Tuskimpa suurin osa peleistä ongelmia palamisen suhteen aiheuttaa. Itsellä parivuotta vanhassa lg b7 oledissa liiallinen ryhmä haun katsominen poltti nickledeon tekstin vasempaan yläkulmaan. Toki suurimmassa osassa materiaalia tuo ei häirinnyt.Taasko tätä jankataan? Siis kyllähän OLEDilla voi tietenkin pelata ihan surutta, jos telkan käyttö on tyypillistä ja välillä katsellaan telkkaa, sarjoja ja leffoja. Ei niinku tyyliin sama peli ole ruudulla useamman päivän ajan.
Se on sitten eri tarina jos käyttö on niinkuin täällä: Telkkaa käytetään tietokoneen pääasiallisena näyttönä ja osittain duunin koodailutkin menee telkalta. Tällä käyttöprofiililla en uskaltanut OLED laittaa. Samsung QLEDilla mennään, mutta ei siinäkään kuvanlaadussa mitään isompaa valittamista ole. Joskus on pakko tehdä kompromisseja.
Samsung QN95A Neo QLED 4K TV review: Mini LED makes its stunning debut
The first Mini LED backlit TV from Samsung - as part of its Neo QLED range - is a stunner for many reasons, with only a couple of absent features.www.pocket-lint.com
Ei ollenkaan hullummalta kuulosta! Tuo taitaisi lähteä ostoskoriin LCD:n tai OLEDin sijaan nyt, jos olisi kahisevaa.
Melko paljon teillä sitä Ryhmä Hauta on sitten katsottu jos logo on palanut kiinni.Tuskimpa suurin osa peleistä ongelmia palamisen suhteen aiheuttaa. Itsellä parivuotta vanhassa lg b7 oledissa liiallinen ryhmä haun katsominen poltti nickledeon tekstin vasempaan yläkulmaan. Toki suurimmassa osassa materiaalia tuo ei häirinnyt.
Porttien määrä olikin oikeastaan ainoa miinus itselle Q80T-televisiossa. Ostin silti. Nyt on sekä PS5 ja Series X mutta vain yksi hdmi2.1-liitin. Jes.Ai hemmetti, odotan vielä Vincentin arviota telkusta mutta kyllähän tuo kuulostaa todella hyvältä. Samppa on tällä hetkellä n.1 listalla. Olisi lähtenyt jo viimevuoden malli jos eivät olisi pihistelly HDMI porttien kanssa, toisaalta hyvä että tekivät niin koska tämä kuulostaa paljon paremmalta.
Kyllä ne loput ovat ihan HDMI 2.0:aa, jolla se 4K@60 fps HDR:n kera irtoaa. Ei huolta.Sitä en kyllä ole tarkistanut että onko television muut liittimet sitä aiempaa versiota. Ei kai ne nyt sentään vanhempaa olisi? Vai säästääkö sellaisen laittamisessa että voisi jopa olla että saavat tv:n hintaa alemmas?
Melko paljon teillä sitä Ryhmä Hauta on sitten katsottu jos logo on palanut kiinni.
Meillä ei lapset katso lähellekään niin paljon televisiota kuin mitä pelataan, joten päätökseni jättää oledit kauppaan oli selvästi oikea (jos kerran jo lapsen television katselu voi aiheuttaa tuollaista). Pelaamisessa kun staattisia elementtejä on paljon enemmän kuin yksi Nickelodeonin logo.
Porttien määrä olikin oikeastaan ainoa miinus itselle Q80T-televisiossa. Ostin silti. Nyt on sekä PS5 ja Series X mutta vain yksi hdmi2.1-liitin. Jes.
No, luotin siihen että ehkä 8K30fps tai 4K120fps ei ole kauhean yleistä peleissä. Ja että pärjännen 4K60fps, johon pitäisi riittää ymmärtääkseni aiempikin hdmi:n versio. Sitä en kyllä ole tarkistanut että onko television muut liittimet sitä aiempaa versiota. Ei kai ne nyt sentään vanhempaa olisi? Vai säästääkö sellaisen laittamisessa että voisi jopa olla että saavat tv:n hintaa alemmas?
Vaikka pelien todellinen renderöintitarkkuus ei välttämättä olekaan ihan neljää koota, niin 120 fps -pelit pyörivät joka tapauksessa tuossa 4K@120 Hz -tilassa. Bokseilla tosin voi valita 1440p@120 Hz -tilan, mutta se vaikuttaa sitten ihan kaikkiin peleihin, ei vain 120 fps -tilaa tukeviin. Tahtoo sanoa, että natiivi-4K:nakin pyörivät pelit skaalataan ensin konsolin toimesta 1440p:ksi ja näyttölaitteen puolella takaisin 4K:ksi.4K 120 FPS ei tule olemaan yleistä, ainoastaan ehkä jotain pikkupelejä. Mutta 1080p ja ehkä 1440p 120 FPS tulee olemaan varsinkin online pelien ja autopelien kohdalla se iso juttu.
Tuskimpa suurin osa peleistä ongelmia palamisen suhteen aiheuttaa. Itsellä parivuotta vanhassa lg b7 oledissa liiallinen ryhmä haun katsominen poltti nickledeon tekstin vasempaan yläkulmaan. Toki suurimmassa osassa materiaalia tuo ei häirinnyt.
Vaikka pelien todellinen renderöintitarkkuus ei välttämättä olekaan ihan neljää koota, niin 120 fps -pelit pyörivät joka tapauksessa tuossa 4K@120 Hz -tilassa. Bokseilla tosin voi valita 1440p@120 Hz -tilan, mutta se vaikuttaa sitten ihan kaikkiin peleihin, ei vain 120 fps -tilaa tukeviin. Tahtoo sanoa, että natiivi-4K:nakin pyörivät pelit skaalataan ensin konsolin toimesta 1440p:ksi ja näyttölaitteen puolella takaisin 4K:ksi.
HDMI 2.0 -liitännässä oleva PS5:n pitää pakottaa konsoli 1080p-tilaan, jotta 120 fps -tilaa pääsee käyttämään sitä tukevissa peleissä.
Series X on koko ajan 4K@120 Hz -tilassa LG C9:lläni, vaikka pelinä pyörisi vanha X360-nimike, jossa ei ole mitään sen kummempia optimointeja. Toisaalta se on hyvä asia, koska ei tule esim. peliä käynnistäessä turhia räpsähdyksiä, kun näyttötila vaihtuu. Poikkeus tuohon sääntöön on HDR, eli jos pelissä on (Auto) HDR käytössä, niin silloin vaihdetaan HDR-tilaan. En siis ite koe tuota mitenkään kömpelöksi.HHHmmm, meneekö se HDMI 2.1 telkalla muka noin? Jos menee, niin siinä tapauksessa HDMI 2.1 liitännästä olisi vain haittaa boksin kanssa kun kömpelömpi käyttää kuin 2.0b.