Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

UMD-elokuvat - Onko tulevaisuutta?

Vastaus: UMD-elokuvat - Onko tulevaisuutta?

Joo, toi video9 kääntöohjelma vaan kääntää yhtä leffaa jotain 2 tuntia psp formaatti muotoon! Toki voihan sitä pistää muutamat lehvat jo ennakkoon käännyttämään. Saako sen video9 kautta myös muuten tekstit mukaan? Mun mielestä se DVD lehvoja edes käännä, pelkästään Div Äxiä! Harmi sinänsä ettei suomessa ole kun tyyliin 20 eri vaihtehtoa noista lehvoista, ohan se mukava katella alennuslaarist isoja kasoja UMD lehvoja 1,95 kappale. Mut pettyy nopeesti kun ei sielä ole kun 5 vaihtehtoa. Ne on vaan niin käteviä ne levyt, siinä on tekstitykset isolla ja selkeesti näkyvillä ja joskus kaikkee muuta sälää kuten Making Off yms+kuvanlaatu huomattavasti parempi kun se käänytetty härdelli(voihan siinä valita parhaimman kuvanlaadun, mut sit se vie jotain 1200MB tilaa ja aikaa). Ite kokeilin tota käännytys juttuu mutten oikee lämmenny, varsinkin kun jossain matkalla kahtelee niin ois hyvää että olis ne tekstitykset niin ei tarvitse aina kuullokkeet päässä keskittyä että mitä ne puhuu. Eri asia sitten jos on jossain paikassa missä voi täysin keskittyä siihen leffaan. Mutta harvemmin psp:tä käyttää ykkösleffa laitteena. Sitten pitäis myös hommata isompi vähintään 8 gigan muistikortin, 2 gigaa niin eipä siihen mahdu kun pari tai kolme leffaa, ottaen huomioon että on myös pelejä, valokuvia, musiikkiä siinä kortilla.
 
Vastaus: UMD-elokuvat - Onko tulevaisuutta?

Ite on tullut käytettyä Handbrake nimistä ohjelmaa, missä löytyy esivalintana videon muuntaminen psp:lle. Ohjelmalla saa helposti muutettua dvd:t valitsemallaan ääniraidalla ja halutessa poltettua niille tekstiraidat kiinni.
Mulla psp video 9:n muunnokset päätty aina virheilmotukseen niin tuli etittyä uus ohjelma. En sitten tiedä kumpi on parempi, mutta kannattaa kokeilla.
 
Vastaus: UMD-elokuvat - Onko tulevaisuutta?

Handbrake on ollut myös meikäläisen valinta. Se on totta, että uudelleenenkoodaus vie aikaa ja vaatii aika reippaasti tilaa - ellei halua uhrata kuvanlaatua. Siinä mielessä UMD:t ovat edelleenkin ihan käteviä, että niissä pääsee tavallaan vähemmällä vaivalla. Mutta jos ei ole mistä ottaa, niin se on tietysti vielä aika paljon vaikeampaa kuin vääntää-kääntää DVD uuteen muotoon.
 
Vastaus: UMD-elokuvat - Onko tulevaisuutta?

Play.com on näköjään heittänyt UMD-leffojen hinnat alas. Alle neljällä eurolla löytyy vaikka mitä:
Games - Play.com (UK) - Free Delivery

Suomitekstejä ei varmaan löydy monestakaan, mutta jos sillä ei ole merkitystä, kannattaa käydä kurkkaamassa!
 
Ylös Bottom