Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype ja joku-varmaan-tekee-oikean-peliketjunkin]

Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

ELPRESADOR kommentoi moninpeliä tuttuun tyyliinsä:

[video=youtube;ZnOB0Mvmmno]http://www.youtube.com/watch?v=ZnOB0Mvmmno[/video]
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Täytyy sanoa, että pelisarjan kolmas osa jatkaa toisen osan jalanjäljissä yhtä laadukkaasti. Grafiikka on nättiä ja pelistä huokuu edelleen elokuvamaisuus ja hahmojen "eläväisyys". Yksinpeli vaikuttaa mainiolta ja toimintaa ei ainakaan puutu (kahden kentän pohjalta), myös moninpeli on nannaa, vaikkakin lähitaistelussa vastustajan tiputtaa jo parilla lyönnillä.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Mahtavat grafiikat ja näyttäisi vieläpä olevan solid 60 FPS, uskomatonta miten paljon ND on saanut PS3:sta vielä irti vaikka se on kuitenkin jo 5 vuotta vanha konsoli.

Ja enää 24 päivää julkaisuun, ihan ku joulua odottaisi... :rolleyes:

Eiköhän Uncharted pyöri edelleen ihan tasaisella 30 fps:llä. :)
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

- Taisteluissa tapahtuu hitusen liikaa. Ensin ammutaan, sitten pyöritään, sitten käytetään kranaattia lähitaisteluaseena, sitten pyöritään, hypätään, ammutaan, ja lopuksi lyödään turpaan. Hitusen pienemmät healthit ja meleen voimakkuuden vähentäminen sekä kranaattien poistaminen tekisi pelikokemuksesta ainakin itselleni mieluisemman.

Kuulostaa hyvältä mielestäni, vähän uutta tähän CoD:n ja Bf:n lisäksi. Vähän haastetta taisteluihin, miten liikkuu ja miten hyvin osaa ampua pyörivään kohteeseen. Bf ja CoD:ssa on kuitenkin niin helppoa oppia tähtäämään ja sepäs minua sylettää isosti. Mutta tuskinpa tulee tätä ostettua multiplayer peliksi, klaani pelin tittelin tuo MW3 kuitenkin näistä vie.

Yksinpeliksi kyllä tulee tämäkin ostettua, sitten kun hintaa on hiukka hilattu alemmaksi.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Kuulostaa hyvältä mielestäni, vähän uutta tähän CoD:n ja Bf:n lisäksi. Vähän haastetta taisteluihin, miten liikkuu ja miten hyvin osaa ampua pyörivään kohteeseen. Bf ja CoD:ssa on kuitenkin niin helppoa oppia tähtäämään.

Nimenomaan. Healthia ei saa missään nimessä mielestäni tiputtaa nykyisestä.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Jotenkin päästy jo mukaan peliin, kun illan päätteeksi napsahti lvl 15 ruutuun. Hauskaahan tämä on suomiporukoissa rymytessä. Liikkuminen on suht' jouhevaa, eikä turhia tarttumisia juuri tapahdu, vaikka vilkkaasti liikutaankin y-akselilla ylös ja alas eri tasoja pitkin. Partyt pysyvät kasassa ja jengiä voi huoletta kutsua, pääsevät mukaan vaikka itse olisit jo pelissä. Joskus heittää porukoita eri puolille riippuen ihan tilanteesta serverillä. Muuten äänijuttelut toimivat kuten pitääkin, kunhan puhujalla ei ole DTS-asetukset päällä (=ääni puuroutuu). Tämä siis selvä bugi.

Pelimuodoista paras on Killzonesta tuttu, jossa vaihdetaan muodosta toiseen lennossa kesken matsin (kukkulan kuningas, muinaismuiston hallinta, alueiden hallinta, VIP, tdm ym). Pitää pelaajat liikkeessä eikä mitään leirejä pääse syntymään. Oli ehdottomasti illan suosikkeja, jonka jälkeen ihan puhdas Team Deathmatch tuntui puuduttavalta. Kokeiltiin myös tätä kolmen tiimin eli 2 vs. 2 vs. 2 -matseja, jotka uutuusarvonsa johdosta olivat hauskaa vaihtelua. Peliseura löytyy yleensä nopeasti ja näitä pääsee mutettamaan. Pelissä kuulee naapurin äänet lähellä ollessa.

Verkkopeli sisältää monenlaista koukkua ja uutta hauskuutusta. Yksi on tämä "ylä femmat", jolle saatiin monet naurut illan aikana. Tulee kun paukutatte yhdessä vihun alas.

Tämä verkkopelin lohkaisu paljastaa jonkin verran yksinpelistä, joten aivan arimpien kannattaa ehkä tämä vielä blokata. Itse kuulun tähän leiriin, mutta pakko oli päästä jo kepillä jäätä kokeilemaan. Ei mitään maata mullistavia spoileja, mutta jotain kuitenkin.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Nyt pitää kyllä perua kaikki puheeni, mitä sanoin Betaa testattuani. Tämähän toimii aivan mahtavasti. Pari illan aikana noussut tasolle 20 ja olen ihan koukussa. Tässä vaan on sitä jotain...

Kyllähän tässä on aika paljon tuota sähläämistä lähietäisyyksillä mutta jotenkin se kuuluu tähän. Peli ei ota itseään liian vakavasti ja vaikka sähläyksen häviääkin niin ei tule mitään suurempaa ketutusta (siis normaalia kuolemaa suurempaa). Yleisesti ottaen pelaaminen on todella hauskaa ja vaikka välillä tulee otettua ns. "Lean-Front"-pelaamisasento niinsilti tulee naurettua todella paljon, koska pelissä tulee vastaan monia mahtavia spontaaneja tilanteita.

Pelaattavuus on sopivan raskaan tuntuinen ja ampumista ei todellakaan ole tehty liian helpoksi. Tarkkaa ampumista sai opetella monen tason ajan ja enkä sitä vieläkään taida. Peli on ihan hyvin tasapainotettu mutta silti tuntuu, että kyllä ne korkeamman tason pelaajat vievät pienempiään. Tämä toisaalta voi olla vaan kokemuksen tuomaa taitoa.

Kaikkia pelimuotoja on tullut kokeiltua ja itselleni suurimmaksi suosikiksi on noussut "Rosvous" eli periaatteessa CTF kultaisen pystyn kanssa. Three team Deathmatch oli myös todella hauska, varsinkin jos on hyvä kaveri tiimiläisenä. Tuo muoto missä tehtävät vaihtuu on muutaman matsin jälkeen vähän sekava mutta kai se siitä selkenee kun sitä pelaa.

Pari päivää sitten en ollut kauheissa odotuksen-tuskissa mutta nyt olen. Alle kuukausi...
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Muuten äänijuttelut toimivat kuten pitääkin, kunhan puhujalla ei ole DTS-asetukset päällä (=ääni puuroutuu). Tämä siis selvä bugi.

Ottaa pattiin tämä, koska pelissä on aivan mahtavan laadukkaat musiikit/äänet/ambient soudit. Sony hajoitti jotain voicekoodeissa 3.70 firmiksessä kun teki muutoksia uuteen 7.1 Wireless headsettiin liittyen. Kyseinen bugi kaiketi toistuu käyttäjillä joillä äänet menee vahvarille optista SPDIFF kaapelia pitkin. Tuosta postasinkin jälleen whinetystä perjantaina ja tällä kertaa U3 foorumille. Tämä on vähän ikävä juttu Naughty Doginkin kannalta, koska hätäisimmät luulee että pelissä on jotain vikaa tai bugi. Saisivat pelitalotkin laittaa painetta Sonyn suuntaan että korjaavat asap. Harmittaa tyytyä DD 5.1 ääniin. :(

PS. Siirsin muutaman puhtaasti pelin hankkimiseen liittyvät postaukset oikeeseen paikkaan.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Nyt sitä pelikuvaa eiliseltä illalta. Kiitos vaan upealle peliseuralle!

Mennään "Joukkuetavoitetta", jossa tosiaan laji vaihtuu lennossa Killzonen tapaan. Tätä samaa toivoisi näkevän esimerkiksi tulevassa Battlefieldissä, rikkoo mukavasti peliä ja estää turhat poteroiden kaivamiset. Uncharted 3:n verkkopeli on muutenkin hyvin omanlaisensa kokemus. Tässä tapauksessa pelimusiikit kytketty pois päältä, peittää liiaksi tuota äänikeskustelua. Muuten asetukset oletuksilla. Lopussa vielä pikantti yksityiskohta hauskuuden keskeltä. Savupommia tulee laukaistua vahingossa pariin otteeseen, sen paljastuessa jo ninjojen käyttämäksi teleportiksi :D

[MEDIA]3519[/MEDIA]
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Juu hyvää vääntöä ja loppuun yläfemmat. :D

Kyllä tämä alkaa tuntua pakko-ostokselle moninpelin ansiosta. On tuossa paljon ongelmia, mutta uskoisin ND:n muokkaavan peliä, niin paljon näistä pääasioista foorumeilla tulee kritiikkiä. Pohja pelissä on kuitenkin todella viihdyttävä ja omalaatuinen. Todella liikkuvaa ja hektistä mättöä ja objektiivimuodot ovat kaikki loistavia.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Mitenkä noita omia videoita voi ladata youtubeen? Vai voiko ollenkaan suoraan pelistä? :confused: En ainakaan löytänyt sellaista toimintoa pelissä kun omia videoita kattelin...
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Mitenkä noita omia videoita voi ladata youtubeen? Vai voiko ollenkaan suoraan pelistä? :confused: En ainakaan löytänyt sellaista toimintoa pelissä kun omia videoita kattelin...

Päävalikosta Community -> Cinema -> valitse peli -> Start Cinema -> nauhoita pelistä haluamasi pätkä -> poistu Cinemasta -> nauhoittamasi pätkä on nyt ensimmäisenä Cinema-pelien listassa, sen perässä lukee Edited -> valitse se ja paina Convert Video -> tämän jälkeen tulee valikko josta voit laittaa sen YouTubeen, Facebookkiin, tai tallentaa pleikkarin kovalevylle.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Hyvä video Nisu, tossa näkee aika hyvin mitä pelissä tapahtuu, kuinka liikkuvaa tuo on ja muutenkin pelimekaniikkaa.
Imo aivan mahtava nettipeli. U2:ssa oli niin isoja ongelmia mun makuun, että sen pelaaminen jäi loppujen lopuksi aika lyhyelle aikavälille. U3 kantaa varmasti pidemmälle, varsinkin jos mekaniikkaa päivitetään valitusten mukaan (blindfire täysin erilaiseksi, BOOM-aseita hankalammin saataviksi ja erilaisiksi, melee damage erilaiseksi ja muita pikkuhommia)

Team Objective on kuningas. Plunder on myös loistava, niinkuin CTF-muodot yleensäkin monissa peleissä. Näin liikkuvassa pelissä CTF-muoto saa vaan monenlaisia plussia hauskuudessa ja taktikoinnissa.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Tuli tänään testattua tarkemmin tuota Cinemaa, videota alla. Ei ominaisuuksiltaan hirveästi eroa Uncharted 2:n vastaavasta, melko samat camera settingsit ja visual tweakit sieltä löytyy. On kuitenkin mainio väline tämän kertakaikkiaan upean pelin tiirailuun. Esim. tuo Chateaun romahtava katto on komea.

[video=youtube;bZdwJi29ScQ]http://www.youtube.com/watch?v=bZdwJi29ScQ[/video]
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Onko tossa videoeditorissa "vapaata kameraa"? Itse en löytänyt :confused:
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Hyvin tuo moninpeli jaksaa viihdyttää. Kentät on mielenkiintoisia, kun täytyy ottaa huomioon myös pystysuunta ja varsinkin tuo Team Objective -pelimuoto toimii loistavasti.

Pari asiaa, mitä voisi kuitenkin ehkä parantaa:

- Ampuminen tehokkaammaksi. Ei mun taidoilla tapeta ketään ampumalla, kun yksi lippaallinen pitää losottaa, jotta mahdollisesti joku kaatuisi. Esimerkiksi eilisen illan viimeisessä pelissä 11 taposta 1 tuli ampumalla :). Tämä on tietysti henkilökohtaista osaamattomuutta, mutta minulle sopisi, jos vähempi määrä luoteja riittäisi kaatamaan.
- Parempi indikaatio osuneista ammuksista. Liittyy ylempään, sillä välillä ei oikein näe, osuuko luodit vai ei.

Hieno peli sieltä on tulossa. Animaatiot ja grafiikat on ehdottomasti huikealla tasolla.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception [PS3 Hype]

Kuinka tässä voi vaihtaa olkaa tähdättäessä?

Options-valikosta pitää kytkeä tämä ominaisuus päälle (jostain syystä oletuksena off). Sen jälkeen onnistuu vasenta tattia painamalla.
 
Ylös Bottom