Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Uncharted 3: Drake's Deception

Pari tuntia pelailin tossa ja mahtavaa täytyy sanoa. Parilla viime sivulla kaikki olleellinen jo sanottukkin plussista ja miinuksista, mutta miinuksiin on pakko tarttua sen verran vielä. Mitä tähtäykselle on tapahtunut? Uc1&2 oli huomattavasti sulavampaa. Netistä luin tosin että saatetaan korjata. Suotavaa olisi. Muuten kontrollit tuntuu olevan entisellään ja niihin olen tyytyväinen.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Tähtäämistä testaamassa olleet ovat olleet joko todella huonoja pelaajia, jotka eivät osaa kaivata parempaa tai sitten ovat pelanneet niin paljon, että ovat tottuneet tuohon, eivätkä ole osanneet kaivata parempaa. Korjaus on tulossa ilmeisesti aika pikaisestikin.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Peli läpi ja hieman on pettynyt fiilis, sillä UC3 on mielestäni enemmän räiskintää kuin seikkailua. Ja kun tuo räiskintä ja toiminta ei ole edes kovin hyvää, niin miksi sitä pitää tunkea peliin näin paljon? Katsoin tilastot läpäisyn jälkeen, ja 799 vihollista tuli tarinan aikana tapettua. Edes MW3:ssa ei tainnut tulla noin montaa tappoa. Ja siinä oltiin sentään kolmannessa maailmansodassa! Eniten ärsytti kuitenkin vihujen kestävyys. Pelasin normaalilla vaikeusasteella, mutta silti viholliset tuntuivat aivan liian kestäviltä.

Alku oli aivan erinomainen ja nosti odotukset todella korkealle. Tarinan aikana oli useita todella upeita kohtia
Drake nuorena, laivan uppoaminen, aavikko, palava kartano jne.
ja äänimaailma oli huippuluokkaa. Grafiikka ehkä parasta mitä olen videopeleissä ikinä nähnyt ja puzzlet olivat oikein viihdyttäviä, vaikkakin suht helppoja. Mutta tuo toiminnan määrä laskee ärsyttää todella suuresti. Samaten loppu jotenkin hieman lässähti loistavan alun jälkeen. Olisi hienoa, jos pelin olisi voinut läpäistä Metal Gear tai Deus Ex tyyliin tappamatta vihollista.

7+/10
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Näin Youtubesta pelin läpäisyn katsoneena, ei voi olla kuin samaa mieltä Haukijärven kanssa. Tulitaistelua on ihan liikaa ja tarina lässähtää loppua kohden ja jotkut asiat jäivät hieman siinä auki. Harmi! Mutta joo, todella hienon näköinen ja kuuloinen peli, selvästi pelin tekijät olivat sielunsa peliin laittaneet. :)
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Peli läpi ja hieman on pettynyt fiilis, sillä UC3 on mielestäni enemmän räiskintää kuin seikkailua. Ja kun tuo räiskintä ja toiminta ei ole edes kovin hyvää, niin miksi sitä pitää tunkea peliin näin paljon? Katsoin tilastot läpäisyn jälkeen, ja 799 vihollista tuli tarinan aikana tapettua.

Nuo tapot tietenki lasketaan yhteen, jos kuolet joudut taas tappaa uudestaa samat jäbät. Munkin mielestä oli aivan liikaa räiskintää ja eniten v*tutti ku vihut ei meinaa kuolla millään ja joutuu räiskii lippaan yhteen äijään melkein :D Ei ees ollut kunnon loppuvastusta..
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

En ymmärrä, että miten ihmiset on aikaisempia osia pelannut, koska niissä oli selvästi enemmän tulitaistelua ja esimerkiksi puzzleja ei ole paljoa. U3:ssa on mielestäni selvästi enemmän seikkailua ja mitä tuohon ammuskeluun tulee: En ole varma mitä ND on sille tehnyt mutta sehän on paljon parempi kuin aikaisempien osien taistelu.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Pistetäämpä nyt omat mielipiteet kyseisestä pelistä.

Täytyy kyllä sanoa, että itse tykkäsin näin yleisellä tasolla todella paljon. Uncharted sarjassa on yksinpeli puoli todella hyvin tehty ja itse ainakin hankin kyseisen pelisarjan pelit ihan yksinpelin takia. Moninpeli ei vaan oikein sytytä ja yksi syy on varmasti se, että nettiräiskinnöissä tottunut pelaamaan niin, että vain ase näkyy eikä koko pelihahmo. Eli räiskinnät moninpeli puolelta haen BF3 puolelta ja kun haluaa laadukkaan yksinpeli kokemuksen niin Uncharted on valintani.

Pelihän oli omaan mieleeni eli aina ei ammuskella / tapella, mutta missään kohtia ei ihmetellä tuntia paria vihua. Peli etenee ihan kelvollisesti eteenpäin ja näitä puzzlejakin löytyi ihan mukavissa määrin. Melko helppojahan ne olivat, mutta mukavia pieniä päättely tehtäviä.

Pelin aikana tuli mukavasti hieman syvennystä Drakeen ja oli ihan hauska tuo alussa, jossa liikuttiin, kun hän oli nuori. Siitä sitten joutui karkuun lähtemän ja nämä on ihan mukavia kohtia, vaikka näissä erilaisissa nopeutta tai hyvää ajoitusta vaativissa kohdissa muutama kerta tuli kuoltua pelin aikana, kun vähän hyppäsi padi väärään kohtaan. Pari kertaa kuolin myös, vaikka hyppäsin ihan oikein, mutta peli bugai eikä ottanut reunasta otetta. Kuoleman jälkeen menin ihan samalla tavalla ja otti otteen. Lisäksi siinä kun piti sen huumatun kaverin kanssa tapella ( mikä nyt olikaan sen äijän nimi) niin tämä työnsi Draken seinää vasten ja Drake meni sitten läpi siitä ja kuoli. Muuten peli ei bugittanut juurikaan ja toimi hyvin.

Toki se aseilla tähtääminen oli vähän huonontunut ja ohjauskin kankeaa vähän, mutta loppupeleissä pikkuseikkoja, jotka eivät itseni kohdalla kauheasti haitannut. Lisäksi yksi pieni ärsytys tuli taas noista paikoin muutamista ylikestävistä vihuista.
Toisaalta vihuista plussaa, kun aika agressiivisesti tulivat välillä kimppuun. Mutta se on hyvä se.

Vaikealla tasolla tuli pelattua läpi ja täytyy noita trophyja vielä yrittää sitten sillä vaikeimmalla tasolla saavuttaa. Lisäksi aarteita tuli mukaan 81 ja yksi jäi saamatta minkä näin ja parissa kohtaa jäi semmmoinen kohta katsomatta missä voi hyvinkin olla. Lie missä osa sitten on, kun aika hiljaa etenin, kun noita yritin etsiä.

Sitten tähän loppuun pelin myöhemmistä vaiheista vielä vähän mietettä. Älä lue, jos peliä et ole läpäissyt.

Tuossa laivakohtauksessa oli ihan kelpo menoa ja vähän erilaista ja en tiedä miten muista tuntui, mutta itsellä tuli kyllä aika Titanic fiilis, kun sitä vettä alkoi laivan sisään tulla. Lisäksi kun vesimassa tuli sieltä kohti ja se tanssisali tuo myös Titanic fiilistä tietyllä tavalla, vaikka se laiva näin ulkoapäin ei nyt mitään Titanicia mieleen tuonut.

Sitten tuohon lentokone kohtaan pakko kyllä sanoa, että tässä pelissä ei ole tarkoitus olla aito (pelin päähahmo on ihminen eikä pysty mihinkään ihan järjettömään, mutta on silti ihmiseksi yliketterä ja jne.), mutta siinä meni viimeinenkin järjen hiven kun kaveri putoaa lentokoneesta ja ilmassa saa kontista kiinni ja laskuvarjon auki. :D Mutta peli on sellainenkuin se on ja ei se haittaa.

No aavikolla hopertelu oli tehty hyvin kangastuksineen, mutta sitten tulee vähän miinusta. Jos Drake ilman vettä hortoili jo niinkin kauan kuumassa niin en pitänyt siitä, kun pääsi sinne autiokaupunkiin ja yhtäkkiä äijä jaksaakin tiastella kuin täysissä voimissa vihuja vastaan ilman juotavaa tai syötävää. Tämä rikko pahoin sen vaikutelman, että hän oli keskellä ei mitään heikkona ilman juotavaa.

Sitten mentiin sinne kadonneeseen kapunkiin ja siellä kyllä ehti jo luulla Sullyn olevan mennyttä. Mutta en tiedä miten muista tuntui, mutta se kun se kuvaruutu oli sillain "epäselvä" niin se vähäinenkin aika niin oli todella ärsyttävää. Meinaan käy helposti päähän tuollainen, vaikka se sopisi siihen tilanteeseen. Onneksi sitä ei kauhean kauaa joutunut katsomaan.

Lopulta siinä sitten nämä pahikset sai taas ansionsa mukaan ja aivan kuin 2 osan tapaan silloin siinä sillalla niin juostiin kauhealla kiireellä pois koko kaupunkista. Sinänsä tuo kohta ja salainen kaupunki toi mieleen paljolti 2 osan vastaavan. Toisaalta tässä pelissä ei tullut 1 ja 2 osan tapaan niin yliluonnollisia vihuja kuin tässä joten siitä plussaa.

Tuli tuo parissa päivässä pelattua läpi (jotain alkupään tapahtumia helposti jää vähän muistamatta) joten jotain jäi varmasti mainitsematta, josta olisi voinut mainita.


Eli kyllä tuo yksinpeli taas tosiaan vakuuutti hienoilla grafiikoilla, toiminnantäytteisellä menolla, hyvällä taustamusiikilla jne. Selkeä-sti parempi tämä oli kuin 2 osa, joka sekin oli hyvä. 1 osa on aika samoissa tämän kanssa jotakuinkin.

Eli kyllä yksinpeli puoli ollee semmonen hyvä 9.5/10 paketti ja monpeli ei oikein iske niin en sitä ala sen kummemmin kommentoimaan.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Tämä on juuri tätä. Monen mielestä Uncharted olisi parhaimmillaan, jos se sisältäisi ainoastaan tuota automatisoitua, kujaa pitkin etenevää loikintaa ja korkeintaan kolme vihollista ja niidenkin pitäisi seisoa paikallaan ja niiden pitäisi kuolla yhdestä kudista (jonka muuten käytännössä tekevätkin kolmosessa, headshotista tippuvat ja kovasti armoroidutkin tyypit tippuvat todella nopeasti, kun ampuu ensin kypärän alas ja sitten viimeistelee hedarilla). Siihen vielä päälle mahdollisimman monta helvetin hitaasti siirreltäviä palkkeja tai käänneltäviä vipuja sisältävää "puzzlea", joiden ratkaisu kerrotaan suoraan kirjassa ja täydellinen seikkailupeli on siinä.

Luin muuten, että ilmeisesti kakkosen moninpelin pääjehu ohjasi kolmosen. En tiedä, mitä ohjaaja tekee, mutta voisiko tässä olla syy, että vihujen tekoäly on agressiivisempaa, taistelumestat on suunniteltu paremmin ja vihollisaallot ovat tulleet takaisin, vaikka niitä ykkösessä kritisoitiin? Jotenkin tuli vaan jatkuvasti yksinpeliä pelatessa mieleen, varsinkin pelin loppupuolella, että tässä hyödynnetään Unchartedin liikkuvuutta ja mekaniikoita paljon paremmin kuin kakkosessa ja tätähän juuri moninpeli Unchartedeissa tekee. Voipi olla, että tuon moninpelin suunnittelijan ansiota on kolmosen lähestyminen taisteluun yksinpelissä niin paljon viihdyttävämpi, ohjausongelmista huolimatta.

Moninpelistä pitää sen verran sanoa, että edelleen se raivostuttaa ja silti koukuttaa. Halo, Socom ja nyt Uncharted. En muista muita nettiräiskintöjä, joissa näin jatkuvalla syötöllä tulisi ihan open-servuilla niin hyviä matseja. Halossa tuo on hyvän matchmakingin ansiota (edelleen ainoa peli, joka tekee matchmakingin oikein), Socomissa se oli aikoinaan yhteisön ansiota, mutta Unchartedista en tiedä mikä sen tekee. Jotenkin nuo objektiivimatsit on vaan suunniteltu niin hyvin, että porukka jopa pyrkii jatkuvasti objektiiveja suorittamaan ja tiukkoja matseja, joissa kaikki pelissä mukana olevat tekevät tiimin eteen työtä, tulee solkenaan.

Silti tuolla objectivesissa on mielestäni kaksi aivopierua. Deathmatchin aikaraja on aivan liian pieni ja marked man on jotenkin vähän liian randomia. Tuo marked man nyt vielä menee, mutta deathmatchin aikarajaa en kyllä oikein sulata. Jotenkin se on vaan irrallinen pikasäkämatsi siihen tiukkojen kothien ja treasure huntien väliin.

Eniten kyllä ottaa päähän tuo tähtäyksen joku ihme kankeus moninpelissä. Yksinpelissähän tähtäys oli aika karseaa etenkin ekoja vihulaisia vastaan taistellessa, mutta moninpelissä tähtäys on sulavampaa. Kuitenkin joku outo kankeus siinä on. Aim-assist on ilmeisesti juuri sen verran sticky, että kun vihu lähtee tähtäimestäsi pois, joutuisit kääntämään tatin ihan toiseen reunaan, että saat tähtäintä liikutettua tarpeeksi. Sitten vihu strafettaakin jo toiseen suuntaan ja samaan aikaan, kun olet kääntänyt tatin toiseen suuntaan, vihu tulee tähtäintä vastaan, katoaa siitä ja yhtäkkiä tähtäin pomppaakin helvetisti sivulle, kun aim-assistin efekti loppuu. Näin on kierre valmis ja lähinnä tulee yritettyä strafettaa nopeasti ja vispata tähtäintä vähän edestakaisin, jotta nuo ihme efektit eivät niin voimakkaasti vaikuttaisi.
Lisäksi tuo tähtäinpiste jää jotenkin oudosti jälkeen, varsinkin vahvasti kääntäessä. Katsokaapa, miten se käyttäytyy. Se ei pysy keskellä, vaan liikkuu. Jos siirrät tähtäintä vasemmalle, tähtäinpiste jää "laahautumaan" oikealle. Eli ikään kuin pitäisi ottaa ennakkoa, jotta panokset osuisivat. Etenkin yhtään lähitilanteissa hämää ja haittaa pahasti.

Koukuttavaa settiä siltikin ja hauskoja matseja tulee todella paljon. Coopia ei ole tullut vielä testattua vielä lainkaan ja käsittääkseni sekin on todella loistavaa hupia.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Voipi olla, että tuon moninpelin suunnittelijan ansiota on kolmosen lähestyminen taisteluun yksinpelissä niin paljon viihdyttävämpi, ohjausongelmista huolimatta.
Heh, itselleni taas nimenomaan kolmosen taistelu tuntui sarjan heikoimmalta tähän saakka. Toki siihen ihan erilainen, paljon aggressiivisempi tempo oli saatu aikaiseksi mutta mielestäni hieman kyseenalaisin konstein.

Tasainen kranaattisade oli lyöty himpun verran yli (toki voihan niitä nyt palautella mutta silti... ) ja harva se kerta joutui nyrkkitappeluun muutaman muun suolatessa Drakea kaikessa rauhassa sieltä sivummalta. Näkörajoitteisissa alueissakin vastus huijaa täysin sumeilematta tietäen mystisesti aina, missä pelaaja kulloinkin mesoaa.

Ehkä eniten jäi kuitenkin kaipaamaan niitä alueita, joissa pelkällä stealthilla voi nitistää isonkin määrän porukkaa ennen kuin luonnontuote lopulta iskee tuulettimeen. Saattoi noita toki kolmosessakin olla mutta kakkosta herkemmin tuntui nyt joutuvan keskelle hillitöntä tulitaistelua.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Stealhilla voi mielestäni tappaa sopivasti. Laivaosuudessa oli hienoa stealthia veden ja muun ympäristön avulla, lentokentällä pääsi selustaan, Chateaussakin vähän. Muutamia stealth-tappoja pääsi jakelemaan siellä täällä jatkuvasti, mielestäni juuri sopivasti.

Kranaattisade on juuri yksi hyvä keino saada liikkuvuutta aikaan. Tylsää istua vain yhden suojan takana, mitä koko kakkonen oli alusta loppuun. Nyrkkitappeluun pääsee harkitusti ja jos on jo suolannut vihua ennenkuin laittaa meleetä, kuolee vihu ilman taistelua ja tulee niitä hienoja "aseen perällä ohimoon" animaatioita sun muita. Eli toimii samalla tavalla kuin aiemmissakin. Nopeassa tilanteessa, jossa muut suolaavat Drakea sivuilta, ei kannata lähteä nyrkkimatsiin, vaan juoksee ja ampuu blindfirellä ja ehkä viimeistelee meleellä. Pienemmissä tiloissa, joissa suojaa tarjolla, pystyi hakkaamaan vähän kauemminkin.

Ja vastustajan pystyy kadottamaan. Luin tästä etukäteen pelaajien kommentteja ja ihmettelin, miksei kolmosessa muka näin pysty tekemään, kun kakkosessakin pystyi. Onneksi olivat liioitelleet tuota(kin). Eivät kyllä mene pihalle yhtä helposti kuin kakkosessa, vaan realistisemmin. Pitää liikkua varovaisesti, jotta kadottavat Draken näkökentästään.

Mielestäni konstit eivät olleet kyseenalaisia, koska kaikesta kuitenkin selviää.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Näin Youtubesta pelin läpäisyn katsoneena, ei voi olla kuin samaa mieltä Haukijärven kanssa.

Siis wait, what? Et pelannut peliä, vaan katsoit sen Youtubesta? Ja minä kun luulin että olen lukenut jo ns. kaiken peliforumeilla...

Itse ohitin juuri (about) chapterit 13-16 ja täytyy sanoa että erittäin onnistuneita
toimintapläjäyksiä nuo "laivajaksot"
. Eka kertaa tuli tavallaan (normaalilla) hiukan enemmän haastettakin ja tiukempia vihuaaltoja. Homma toimii mielestäni hyvin niin, että välillä mennään enemmän seikkailupainotteisesti ja välillä fokus on enemmän toiminnassa. Mutta vielä loppupuristus.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Stealhilla voi mielestäni tappaa sopivasti. Laivaosuudessa oli hienoa stealthia veden ja muun ympäristön avulla, lentokentällä pääsi selustaan, Chateaussakin vähän. Muutamia stealth-tappoja pääsi jakelemaan siellä täällä jatkuvasti, mielestäni juuri sopivasti.
Joo, kaikista tilanteista lopulta selvisi ja kaipa se stealthikin alkaa tulevilla läpipeluukerroilla paremmin sujua - noinhan se kieltämättä aiemminkin meni, että vasta useamman keran pelaamalla oppi ne luovimmat tavat selvitä yhteenotoista sillä vähimmällä vaivalla.

Kakkosessa pystyi kökkimään yhden suojan takana aika tehokkaasti mutta toisaalta eipä se estänyt liikkuvampaakaan lähestymistapaa, jolla apujoukkojen lähestymispaikat ja -hetket tuntemalla sai välillä huikeankin tehokasta vahinkoa aikaan. Noh, onneksi kolmonen ei sentään lähtenyt sille linjalle, jota esim. eräskin kaatunut junanvaunu tai hivenen hiiltynyt Lazarevic kakkosessa edusti (vieläkin traumoja molemmista :D)

Ykkönen edelleen lähinnä sydäntä mutta kokonaisuutena kolmonen petrasi kakkoseen nähden ihailtavan monella osa-alueella.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

...Sitten tähän loppuun pelin myöhemmistä vaiheista vielä vähän mietettä. Älä lue, jos peliä et ole läpäissyt.

Sitten tuohon lentokone kohtaan pakko kyllä sanoa, että tässä pelissä ei ole tarkoitus olla aito (pelin päähahmo on ihminen eikä pysty mihinkään ihan järjettömään, mutta on silti ihmiseksi yliketterä ja jne.), mutta siinä meni viimeinenkin järjen hiven kun kaveri putoaa lentokoneesta ja ilmassa saa kontista kiinni ja laskuvarjon auki. :D Mutta peli on sellainenkuin se on ja ei se haittaa.

Hmm pakko laittaa vähän offtopiccia.. :D
Itse "harrastan" laskuvarjohyppäämistä, ja voin sanoa että ilmassa on yllättävän helppo tarttua johonkin. Jo koulutuksien aikana harjoitellaan pareittain tai ryhmissä hyppyä, jolloin tartutaan ilmassa toisiin kiinni jne.
 
Mutta tuossa kohtauksessa se että...

siitä otetaan kiinni ja laukaistaan varjo. Haluan nähdä tyypin kun pysyy siinä nykäyisessä kiinni siinä laatikossa. :D
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Sain vasta nyt Vpd:n Ahvenanmaan varastosta tilatun Unchared 3 ja pari asiaa vähän ihmetyttää tuossa. Ensinnäkin kotelo ei ollut sellaisessa virallisessa Playstation-suojamuovissa kuin yleensä, vaan se oli pakattu jonkunlaiseen kelmuun :D Sitten ku avasin kotelon nii levy ei ollut sen paikalla vaan sellasessa levyille tarkotetussa kirjekuoressa... Hitusen kummastuttaa kun Vpd:ltä tulee tuommosia, kun yleensä sieltä tilatessa ei ole mitään moitittavaa ollut. Onko tuo nyt ihan normaalia vai pitäisikö kysyä Vpd:ltä että mikä on homman nimi?
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Mites tuota ku,kävin pelin postista. Tilattu Puolenkuun peleistä. Pistin levun pleikkariin,aloin pelaamaan. Ni en saa suomenkielistä tekstitystä mistään. Language kohtaan ku menee ni ainut vaihtoehto on English kaikissa kohdissa. Pleikkarin järjestelmän kieli on suomen kielellä. Et mikä avuks?
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Pistetäämpä nyt omat mielipiteet kyseisestä pelistä.

...

Sitten tähän loppuun pelin myöhemmistä vaiheista vielä vähän mietettä. Älä lue, jos peliä et ole läpäissyt.

...

Sitten tuohon lentokone kohtaan pakko kyllä sanoa, että tässä pelissä ei ole tarkoitus olla aito (pelin päähahmo on ihminen eikä pysty mihinkään ihan järjettömään, mutta on silti ihmiseksi yliketterä ja jne.), mutta siinä meni viimeinenkin järjen hiven kun kaveri putoaa lentokoneesta ja ilmassa saa kontista kiinni ja laskuvarjon auki. :D Mutta peli on sellainenkuin se on ja ei se haittaa.

No aavikolla hopertelu oli tehty hyvin kangastuksineen, mutta sitten tulee vähän miinusta. Jos Drake ilman vettä hortoili jo niinkin kauan kuumassa niin en pitänyt siitä, kun pääsi sinne autiokaupunkiin ja yhtäkkiä äijä jaksaakin tiastella kuin täysissä voimissa vihuja vastaan ilman juotavaa tai syötävää. Tämä rikko pahoin sen vaikutelman, että hän oli keskellä ei mitään heikkona ilman juotavaa.

...

...

Vastaan noihin spoilerin juttuihin (voit lukea, jos olet pelannut jo Chapter 19:n läpi):

Tuo lentokoneesta tippuminen ja laskuvarjon onnekas saaminen ei nyt mitenkään kovin epärealistista ollut. Huvittavinta siinä oli vain tuo tuuri. Millä todennäköisyydellä se laatikko lentää juuri siitä Draken kohdalta ja kaveri saa siitä otettua kiinni? :p

Ja tuo aavikkokohtaus, niin samaa mieltä. Tosin ehkä se sai "puhtia" jatkaa siitä, kun se viimein löysi muita ihmisiä ja heillähän oli vettä, niin Drake varmaan ajatteli saavansa vettä sitten sen taistelun jälkeen.
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Mites tuota ku,kävin pelin postista. Tilattu Puolenkuun peleistä. Pistin levun pleikkariin,aloin pelaamaan. Ni en saa suomenkielistä tekstitystä mistään. Language kohtaan ku menee ni ainut vaihtoehto on English kaikissa kohdissa. Pleikkarin järjestelmän kieli on suomen kielellä. Et mikä avuks?

Onko kotelon takakannessa suomenkielistä tekstiä? Voi myös olla, että peli on tullut jostai ulkomailta kauempaa heille, ja siksi pelissä ei ole suomenkielistä tekstiä, onko se peli PEGI-merkitty 16+? Jos ei toi ongelma ratkea niin soitappas vaikka sinne puolenkuunpeleihin ja kysy mikä on homman nimi. :eek:
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Nyt kun kaikki höpisee tuosta
laatikosta josta napataan kiinni kesken ilmalennon
niin oma mielipiteeni asiasta:

Se kaikki, että se saa sen varjon auki ja muu hömppä menee. Mutta miettikääs nyt millä voimalla se boxi sieltä tuli. Jos normaali ihminen olis napannu siitä kiinni niin käsi olisi mennyt sijoiltaan!!! Tämä on kylmää faktaa. Siitä sais kiinni, mutta käsi ei pysyis kyllä ehjänä. :D
 
Vastaus: Uncharted 3: Drake's Deception - keskustelua pelistä

Onko kotelon takakannessa suomenkielistä tekstiä? Voi myös olla, että peli on tullut jostai ulkomailta kauempaa heille, ja siksi pelissä ei ole suomenkielistä tekstiä, onko se peli PEGI-merkitty 16+? Jos ei toi ongelma ratkea niin soitappas vaikka sinne puolenkuunpeleihin ja kysy mikä on homman nimi. :eek:

Kotelon takakannessa on kaikki englanniksi. Näyttäisi olevan 15+.
 
Ylös Bottom