Unohdetut ja/tai muuten vaan hylätyt pelisarjat, joita kaivataan takaisin

Unknown

Member
Lost Planet (1-2 osien tyyliin, ei kiitos jenkeille ulkoistettua irvikuvaa, joka oli kolmas osa)
Rock Band
Lost Planet -trilogian helmi oli ehdottomasti ensimmäinen osa, jossa on varsin uniikki miljöö, mielenkiintoiset monsterit ja aina oli kylmä. Jossain määrin tuli mieleen aikanaan PC:llä pelaamani The Thing, joka julkaistiin myös konsoleille. Näille jatko-osat tai remasteroidut versiot maistuisivat. Koko trilogian pelaaminen onnistuu muuten taaksepäin yhteensopivuuden kautta. Suosittelen ainakin ensimmäistä osaa kokeilemaan, jos haluaa hieman erilaisen pelikokemuksen. Kunnon haaste on taattu vaikeimmilla vaikeustasoilla, jos sellaista kaipaa.
 

HerraNenä

Well-Known Member
Koko trilogian pelaaminen onnistuu muuten taaksepäin yhteensopivuuden kautta.
Tuossahan nuo ovat hyllyssä ykkönen ja kakkonen, mutta valitettavasti x360 -versiot, kun taloon saapuu parin viikon sisään ps5... Saisivat kyllä remasteroida ainakin tuon ensimmäisen.

PS Now:n kautta tuli joskus koitettua kakkosta kaverin kanssa, mutta eihän tuo streamauksen kautta lageineen ollut lainkaan nautittava kokemus.

Ja tosiaan kakkosessa tuntui tuo thermal energyn hamstraus hupaisalta, kun oltiin kuitenkin jonkinlaisessa tropiikissa jatkuvasti, tai vaihtoehtoisesti jossain laavan ympäröimänä. Kai se sitten jäähdytti tuossa tapauksessa. :)
 

Gimble

Well-Known Member
Tätä kaipaan eniten kaikista, oli niin parasta. Oli oikeastaan jo edeltävän "Splinter Cell: Pandora Tomorrow" versus ihan tosi hyvä, Chaos Theoryssä sitten vielä inasen parannettiin. Molemmissa peleissä oli kylessä hyvä yksinpeli. Harmi, että tämäkin pelisarja piti sitten pilata "tyhmentämällä" se ihan pilalle...välillä haaveilen, että mentäisiin toiseen suuntaan kuten Rainbow Six sarjan kanssa tavallaan kävi. Siege on aika nerokas ja monimutkainen peli, sitä ennen Rainbow Six pelit kävi aika syvällä. (verrattuna niihin ihan ensimmäisiin)

 
Ylös Bottom