Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Unohdetut ja/tai muuten vaan hylätyt pelisarjat, joita kaivataan takaisin

Oli kyllä todella rankka paikka huomata aikoinaan TimeSplitters 2:n Gamecubelle hommattuaan, miten surkea pelin yksinpeli oli. Ainakin verrattuna niihin klassikoihin joiden pohjalta Free Radical ponnisti. Eihän sitä meinannut saada ääneen myönnettyä :confused:
...moninpeli sen sijaan oli oikein hauskaa räimettä ja sitä tuli kellotettua sen verran monta tuntia, että peli oli heittämällä hintansa väärti. Ja Future Perfect oli onneksi monilta osin vielä parempi. Tosi paljon hyviä muistoja molemmista, mutta Goldeneyen ja Perfect Darkin varjoonhan nämä kiistatta jäivät.

Mutta en tiedä mitä odottaa TimeSplitters-peliltä 2020-luvulla. Eri aikakausiin sijoittuvaa, huumorilla väritettyä perusräiskintää?
Toivotaan parasta!
 
Timesplitter 2 moninpeli onki yksi kaikkien aikojen parhaita Multiplayereitä koskaan. Mut joo se single player kokemus oli aika heikko. mut moninpeli takia se tuli hommattuakin. Muita kovia old school multiplayereitä Action quake 2, Natural Selection, Unreal Tournament 1999 ja Tribes 2.
 
Tuli tässä mieleen taas pari tapausta.

NBA Jam ja muut arcadeurheilut
Tästähän tuli pari generaatiota sitten hyvä versio, olisi hieno saada melko samanlaisella toteutuksella tähän päivään taas uusi versio. Muutenkin tällaiset arcade-överit tuntuvat kuolleen. Myös tällainen jääkiekkopeli olisi kiva saada. En muista sen nimeä mitä tuli pelattua, olikohan PC:llä vielä.. Hmm..

Ridge Racer
Tämähän kuoli RR7:n ja Vitalle tulleen pelin jälkeen. Kyllä maistuisi, yksi suosikkisarjojani kevyesti. Taitaa olla turha haaveilla tosin.
 
Eilen just aloin muistelemaan, että MAG on jäänyt tyystin unholaan eikä sitä ole kukaan maininnut vuosiin. Enpä hoksannut että se ilmeisesti floppasi aikanaan jollain tasolla ja sen seurauksena Sony sulki kehittäjästudion. Onpa harmi, paljon lämpimiä muistoja pelistä ja täälläkin oli aika aktiivinen MAG-porukka.
 
Ylös Bottom