Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

*UUTISPOMMI* Final Fantasyt GameCubelle

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Tardini
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
:eek: :eek: :eek:

Uskomatonta!!! Todellinen uutispommi. Tästä vielä kohistaan. Todella hyvä uutinen GameCuben kannalta. Kertoisivat äkkiä tekevätkö uuden vai kääntävätkö jonkun entisen FF:n. Toivottavasti eivät kuitenkaan käänä tuota FFXI:tä (nettipeli). Siinähän joutuu maksamaan kuukausimaksua.
 
Parempi ei mitään kuin hutiloituja käännöksiä. Tulee jossain vaiheessa tosissaan miettiminen, ostaako uusi FF upeannäköisenä GC-versiona vai lähtökohtana olleena PS2-painoksena, johon suurin ammattitaito on uponnut. Mielenkiintoista nähdä mitä Squaren "yhteistyökumppani" saa aikaan Cuben Final Fantasyjen saralla. www.planetgamecube.com uutisoi asian perinpohjaisesti ja yltyy naurettavaksikin ("The day the Earth stood still").
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan saintbert
Parempi ei mitään kuin hutiloituja käännöksiä.

Pyh pyh, jo pelkällä squaren nimellä Nintendo luultavammin saa myytyä konsoliaan. Vähän samaan malliin kun eräät ihmiset, jotka ostivat ps2:n sen tultua markkinoille sanoilla: "Tää on ihan kannattava ostos, tuleehan tälle yksinoikeudella Squaren pelit." (vrt. http://www.konsolifin.net/bbs/showthread.php?s=&threadid=2631)

Ja btw: "The first titles, whether they be Final Fantasy Unlimited or not, would appear to be originally created for GameCube and Game Boy Advance. The link between the two consoles will certainly be emphasized, said Nintendo of America." (http://cube.ign.com/articles/355/355187p1.html)
 
Kyyneleen noro valuu silmästäni. Tätä hetkeä olen odottanut ja edelleen hymyilen vaikka pilvet ovatkin tiellä , mutta taivas alkaa kirkastumaan ja taivaista saapuu pullo jossa lukee "´Tätä olet odottanut " ja onnellisin mielin katoan varjoihin.

Jeeeeee voiko enempää pyytää voiko. Tämä on mitä fantastisin uutinen ja ilman tätä boardia en olisi tuosta uutisesta ainakaan heti kuullut. Kiitos!!!!!!!!!!!!!!!l...
Square ja Nintendo keräävät luottamustaan takaisin minulta kun sen joskus menettivät :D .. no ei kai
 
Eipähän ainakaan tarvitse enää miettiä minkä konsolin hankin seuraavaksi. Siihen mennessä, kun Cube saapuu Eurooppaan, luulisi asiasta olevan jo 100% varmaa tietoa.
 
:eek: :eek:

Aivan mahtavia uutisia!

EDIT: Lisäsin uutisen asiasta: http://www.makiil5.pp.fi/uutiset_squaren.htm
--
Square on vahvistanut virallisesti, että se on pitkään jatkuneen välirikon jälkeen palaamassa Nintendon luokse tekemään pelejä sekä GameCubelle että Game Boy Advancelle. Monet eivät uskoneet tämän yhteistyön koskaan toteutuvan, mutta nyt asian laita on muuttunut täysin toiseksi.

Japanissa ilmestyvä Nihon Keizai Shimbun-sanomalehti vahvisti ensimmäisenä tämän uutispommin toteutumisen. Lisää mielenkiintoa tähän uutiseen lisää se, että Squaren vihaajaksi julkisuudessa leimattu Nintendon johtaja Hiroshi Yamauchi on asettanut Fund Q-nimisen rahaston, jolla rahoitetaan Squaren ja muiden pelitalojen tulevia Nintendon pelikonsoleille tekemisvaiheessa olevia pelejä. Mielenkiintoista tässä rahastossa on kuitenkin se, että Nintendo vaatii sen rahoittamilta pelitaloilta, että heidän pelinsä ovat valmiina vuoden sisällä. Näin myös Squaren pelejä nähdään joko GameCubella ja Game Boy Advancella vuoden sisään.

"The deal calls on the Square affiliate to produce software allowing users of two Nintendo consoles -- the GameCube and Game Boy Advance -- to play together by the end of the year."

Ylläoleva lainaus lisää jälleen uutta puhtia keskusteluun -- lopussa oleva lainaus "play together" tarkoittaa todennäköisesti GC/GBA-linkkikaapelituen hyödyntämistä.

Yhtään peliä ei ole Squaren taholta vielä virallisesti vahvistettu, mutta yhtiö on lupaillut mm. legendaarisen Final Fantasy-roolipelisarjan paluuta Nintendon konsoleille.

Lisää varmasti pian.
--

- Esa
 
HUH-HUH!!! Olin tippuu tuolilt ku luin ton uutisen!
Ei voi sanoo ku et cuben tulevaisuus näyttää erittäin ruusuiselta;)

...jo vuoden loppuun mennessä...täydellistä...
 
Eiköhän tuo anna vauhtia GameCuben myynnille melkeimpä ympäri maailmaa :D

XBox on nyt ainoa konsoli jolle Square ei pelejänsä tee, joten joten...
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Neimor
XBox on nyt ainoa konsoli jolle Square ei pelejänsä tee, joten joten...
En nyt tiedä mitä sä tällä viittailit, mutta sanonpa sen verran, että vaikka Square on iso nimi maailmalla, ei se kumminkaan konetta kaada. Eli toisin sanoen Xboxilla ei ole mitään hätää, vaikka Squarelta ei tulisikaan pelejä sille (paitsi tietysti Japanissa).
 
Wou, hienoa hienoa! Tätä on odotettu siitä saakka kun tuo välirikko tapahutui aikoinaan. Odotan innolla, kuten varmaan kaikki muutkin :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Esa Mäkijärvi



Monet eivät uskoneet tämän yhteistyön koskaan toteutuvan--

- Esa [/B]


No eihän sitä uskottu että Sega tekisi Nintendon koneille pelejä , mutta alkaa aikamoiset ajat näköjään Nintendolla ja meille Gc:n hankkijoillehan se on vain hyvä asia :D
 
Fantastistahan tämä, prkl ku kokoajan pitäis olla tilaamassa kohta noita pelejä dvdboxofficesta. :D

On siinä etujakin että omistaa import konsolin, saapahan pelit heti, eikä tarvi odotella euro julkaisuun....

Pitäsköhän ostaa Resident Evil Japanista... Himmottas niin pirusti... Puheet on kyllä englantia, mutta ymmärtääköhän sen pelin sitte täydellisesti niillä japsi teksteillä... Vai onko siinä vaihtoehtoset USA tekstit? Jos on niin tilaus lähtee heti! :D
 
Mun on tähän väliin pakko hieman Wacomin ajatuksia lainaten heittää ja kuten monetkin täällä jo tokaisivat, että ei ehkä kannata vielä liiaksi riemuita.

Suurin ja mahtavin juttu tässä on tietenkin se, että Nintendo saa todella positiivistä ja myyvää mainosta tästä aikaiseksi ja todellinen erävoitto on näin tapahtunut X-Boxiin nähden. Uskoisin, että GC:n myyntiluvut ovat viime päivinä kokeneet pinoisen spurtin ylöspäin. Hyvä ja edullinen laite GC on joka tapauksessa, mutta Square ei kyllä ole mikä tahansa pelin kehittäjä vaan todella nostaa Nintendon osakkeiden arvoa.

Se, miksei vielä kannata riemuita turhia GC:n Square pelien suhteen on kuitenkin se, että Square voi hyvinkin olla kiinnostunut Nintendosta vain GBA:n suhteen; pelkällä WSC:lla, kun firma ei kovin suurta markkinaa saa tavoitettua. Kuten Wacom tokaisi, voi hyvin olla, että sopimuksessa Nintendon kanssa vaaditaan, että Square tuottaa pelin myös GameCubelle. Square ei nimittäin omassa tiedotteessaan yhteistyöstä hehkuttanut GameCube projekteilla, kuten se GBA:n mahdollisuuksista tarinoi - Nintendo puolestaan sai hyvän sauman omassa tiedotteessaan ylistää Squaren GC:lle tuomia mahdollisuuksia.
Näillä näkyminhän se taitaa olla Final Fantasy Unlimited -animesarjaan pohjautuva eepos. Squaren siteet Sonyyn ja PS2:seen ovat vahvat ja yhtiön johto on monissa otteissa maininnut, etteivät he suosi pelien teon suhteen sellaista politiikkaa, jossa sama peli käännettäisiin kaikille alustoille ja samaa mieltä Squaren osakas Sony varmasti myös on. Mutta mikäänhän ei koskaan ole varmaa ja Square on sanonut myös tekevänsä pelejä menestyville laitteille. Niinpä tämä on jo suuri kunnianosoitus Nintendoa kohtaan ja ainakin pelko sen konsoleiden menestymisestä taitaa olla jo hiljalleen täysin turhaa. Joten teki Square sitten miten monta peliä tahansa Kuutiolle, laite tulee kyllä menestymään. XBoxin kohtalosta on kyllä paha mennä sanomaan, Jenkeissähän se kyllä niittää suosiota, mutta euro ja japsi esiintymiset eivät ole olleet yhtä vakuuttavia.

Mutta yhtä hyvin Square saattaa noita vanhoja seikkailujaan kääntää myös kuutiolle, kuten nyt FFT on tulossa GBA:lle. Hienoa, että FFU:sta tulee kokonaan uusi peli niin Square pääsee taas tapansa mukaan irrottelemaan konsolin tehoista toivottavasti kaikki irti. Odottakaamme jatkoa jännityksellä...
 
Ylös Bottom