Virtual Console (2DS, 3DS, Wii ja Wii U)

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Virtual Console (Wii U ja 3DS)

Täysiverisiä pelejähän nämä testaamani Advance Wars ja Mario & Luigi toki ovat. Näyttävät ja kuulostavat todella vakuuttaville myös isolla ruudulla. Tai siis tällaiselle retroestetiikkan viehättyneelle sedälle nyt ainakin. Tuskin tästä mitään suurempaa myyntivalttia konsolille tulee. Meitsille nämä aikoinaan missatut klassikot kerrassaan sopuhintaan tuovat kuitenkin hitokseen (anteeksi) iloa.

Mainioita pelejähän nämä ovat, mutta ei vanhoista GBA-peleistä yksinään voi tosiaan hirveän isoa myyntivalttia Wii U:lle odottaa. Samanlainen tilannehan oli jo Gamecubella: GB Player -lisälaitteella pystyi pelaamaan GBA-pelejä televisioruudulla Gamecuben kautta. Ehkä GB Player jossain määrin auttoi Gamecubea myymään paremmin, mutta suurin osa pelaajista pelasi pelinsä GBA-laitteilla.

Samassa asemassa ovat nyt jälleen nämä Wii U:n Virtuaalikonsolin GBA-pelit. Ne tulevat täyttämään melko ammottavaa aukkoa varsinaisten Wii U -pelien julkaisuissa, mutta mitä pelattavaa löytyy heille, joita nämä laadukkaatkin GBA-pelit eivät syystä tai toisesta kiinnosta? GBA-pelejä näyttää tulevan nyt hyvällä tahdilla, mutta tarjontaa tasapainottamaan tarvittaisiin muitakin julkaisuja.
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Virtual Console (Wii U ja 3DS)

Ilmaista aivojumppaa Wii U -pelaajille -Kfin
Latasin tuon aivojumppapelin ja laitoin pelin pyörimään missä täytyy sanoa eri värejä, mutta minä en osaa sanoa "red", niin että kone ymmärtäisi mitä yritän sanoa. Ai että vihaan puheentunnistusta. Vihasin myös Zelda Spirit Tracksia, missä piti lomasaarilla lausua koneelle jotain horoskooppimerkkejä, mutta ihmeen kaupalla kone ymmärsi.
 

pelle

Well-Known Member
Vastaus: Virtual Console (Wii U ja 3DS)

Itsellä oli sama ongelma sinisen kanssa aikoinaan ds:llä. Jos sanoit sen kuten kuuluu niin ei onnistu, mutta kun sanoit blöö niin peli tajusi:rolleyes:
 

JTahti

Well-Known Member
Vastaus: Virtual Console (Wii U ja 3DS)

Nintendo mainostaa tämmöisiä uutuuksia, jotka ilmestyy torstaina.

Cfv-4xuWQAQAp4m.jpg:large

Strap in… #SNES gem Pilotwings sails onto #eShop for New Nintendo #3DS on Thursday.
NoE Twitter

Cfv95bgWQAAoAh9.jpg:large

You can dive into Yoshi's Story on Thursday when the #N64 game arrives on #WiiU Virtual Console!
NoE Twitter
 

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Virtual Console (2DS, 3DS, Wii ja Wii U)

Wii U:n Virtuaalikonsoli jatkaa erittäin hidasta täydentymistään. Ensi torstaina on tulossa pari lisäystä Turbografx-16:ltä, Zelda-klooni Neutopia ja luolasto-RPG Dungeon Explorer.

http://nintendoeverything.com/dunge...e-european-wii-u-virtual-console-on-thursday/

"Uusilla" julkaisuilla on hintaa 6 euroa / kappale. Wiillä nämä ovat toki olleet saatavilla jo noin 10 vuotta.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:

Mahewcoro

Active Member
Vastaus: Virtual Console (2DS, 3DS, Wii ja Wii U)

2DS:n ja 3DS:n Virtual Console -tarjonta päivittyy ainakin vielä Pokemonilla:Nämä ilmestyvät 22. syyskuuta, mutta toivottavasti tässä välissä saataisiin muitakin Virtual Console -pelejä. Viime aikoina Virtual Console -tarjonta on erikoisesti ollut aktiivisempaa Wii U:lla.
 
Ylös Bottom