Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Ihan kuin täällä kaikuisi:

Deus Ex: Mankind Divided

Mass Effect: Andromeda

Muita pelejä ei oikein ensi vuonna edes odottele, ellei seuraavakin Assassin's Creed onnistu yllättämään. Tietty jos jotain Onin tapaisia teoksia tulee täysin puskista, niin sellainen menee ostoon. Witcher 3:n joku GOTY vois kanssa olla ihan jepa...
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Mass Effect: Andromeda

Harvemmin otan tällasiin ketjuihin osaa, mutta Mass Effectit ovat jättäneet niin kovan vaikutuksen, että jos uutta on tulossa niin se on automaattisesti "the juttu".
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Mafia III on oikeastaan ollut odotuksen alla siitä asti kun kakkosen sai pelattua läpi. Se vuoden isoimpana, tosin pettymykseen on varauduttu mutta tuo tulee varmasti hankittua.
South Park Fractured but Whole on myös ensi vuodelle odotettavissa, Stick of Truth oli sen verran hyvä että tuo kanssa hankintalistalle.

Lisäksi sitten Heavy Rain varauksin ja jos Rockstarilta tulee jotain uutta, aina parempi. Oli se sitten jatko-osaa Red Dead Redemptioniin, L.A. Noireen tai Bullyyn, uutta GTA:ta lienee turha odotella vielä pariin vuoteen.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Pakko nostaa vielä yksi unohtunut peli tapetille, nimittäin Below. Vuoden 2013 E3-julkistuksen jälkeen on ollut hiljaista, mutta pienenä heräämisen merkkinä voidaan pitää sitä, että Below oli IGN:n lokakuun First-peli. Julkaisuajankohtaa ei ole vielä tiedossa, mutta olisin suuresti yllättynyt jossei Below näkisi päivänvaloa ensi vuoden aikana. Julkaisualustoina ovat Xbox One ja PC.

[video=youtube;Hfyp6jdBwjg]https://www.youtube.com/watch?v=Hfyp6jdBwjg[/video]
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Ensi vuosi jatkuu toivon mukaan vielä Witcherin ja Falloutin parissa, jos kiinnostus niihin säilyy. Näillä pelimäärillä kun läpäisy ei ole vielä lähelläkään.

Uusista peleistä Quantum Break on ehdottomasti koettava. Toivottavasti myös uusi Mass Effect onnistuu. DA:I oli hyvä peli, mutta sen rakenne oli jotenkin löysä. Toivottavasti uudessa Mässyssä on seikkailun riemua, mutta myös jonkinlaista struktuuria.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Mites se Capcomin peli jonka epäiltiin olevan joku uusi versio Dragons Dogmasta? Deep Dark PS4:lle tai joku sellainen, siitä ei ole kuulunut mitään pitkään aikaan, onko edes tekeillä enää. Dragon's Dogmasta puheenollen toivon hartaasti että nyt tulevan Dark Arisen PC-julkaisun myötä Capcom ilmoittaa kyseisen version kääntyvän myös PS4 ja XONE -alustoille jolloin olisin niiiiin tyytyväinen :p

Mass Effectiä kyllä oottelen, samoin Dark Souls III ja Final Fantasy XV ja oletan että eka osa FFVII Remakesta tulee 2016 loppuvuodesta viimeistään saataville. Oikeastaan olisin erityisen tyytyväinen jos markkinoille tulisi joku hieno roolipeli jota vois antaumuksella pelailla.


No Man Sky oli joskus hankintalistalla mutta kun sekin viettää epäilyttävää hiljaiseloa niin en tiedä tuleeko hankittua, peli vaikutti ihan hyvältä mutta kun väki alkoi kyselemään että niin mitäs pelissä tehdään niin alkoi hiljaisuus. Pelistä kun ei käytännössä julkistuksen jälkeen ole näytetty uutta materiaalia niin hype on valitettavasti laantunut.

Division on hankinnassa pienellä varauksella, riippuu siitä millaisen mahdollisuuden se antaa ryhmässä pelaamiselle, muutenkin kun on kyse Ubisoftin pelistä niin täytyy katsoa vähän tarkemmin.

Uncharted 4 tulee ehkä hankittua, en ole aikaisempia pelaillut eikä kyllä hirveästi ole kiinnostustakaan mutta katsotaan miltä tämä uusin sitten vaikuttaa.

Alkuvuosi näytää kyllä erinomaiselta.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Näitä itse eniten odottelen ilman ihmeempiä selityksiä :

Quantum Break(Xbox One)
Uncharted 4: A Thief´s end (PS4)
Horizon zero dawn (PS4)
South park the fractured but whole(Xbox One,PS4 ja PC)
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Dirt Rally (PS4)
F1 2016 (PS4)
Gran Turismo Sport (PS4)

Siinäpä ne pääpiirteissään.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Oma lista näyttää tältä:

Uncharted 4
Hitman
PvZ:gw2
South Park
Mafia 3

PSN pelit:
Day of the tentacle
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

- XCOM 2
- Mighty No. 9
- Deus Ex: Mankind Divided
- Mafia III
- No Man’s Sky


Siinä olisi ne pelit, joita itse odotan enemmän tai vähemmän mielenkiinnolla.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Dark souls 3
Division
Dirt rally
Resident evil zero

siinäpä sitä tärkeimpiä..
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Tappelupeli Mother Russia Bleeds, varsinkin jos se nähdään Vitalla tai PS3:lla.

Haluaisin myös että aikanaan paljon huhutusta ja puhutusta GTA Tokyosta tulisi joskus totta. Ihan minä vuonna hyvänsä.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Quantum Break, Horizon, Cuphead, Scalebound ja No man's Sky. Kova vuosi kyllä tullossa.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Kolmea keissiä odotan..

1. Gran Turismo Sport: koska uusi GT on aina tapaus! :p
Omenanraato edellissivulla mainitsikin jo GT-valikoista/ohjauksesta (whut?!) Korjaan siihen, että nyt niitä oikeita autopelivalikoita pääsee taas plaraamaan kunnon taustamusiikeilla kaiken harmauden jälkeen. Enkä odota GT:n ratin voimapalautteen olevan mitenkään sysip*ska, päinvastoin. Sopeutuminen on aina edessä uudessa pelinimikkeessä. Aina ne nopeimmat kuitenkin löytävät itsensä tuloslistojen kärjestä.

2. The Last Guardian: odotan ihmettä tapahtuvaksi, siis TLG:n kansien avautumista. Näitä tämän tason messiaita ei enää nykypäivänä näe/koe, siten liput hype-junaan on varattu jo aikoja sitten.

3. Ratchet&Clank! Ostopäätös uusintapainoksen suhteen ei ole koskaan ollut yhtä helppo. Niin hyviä muistoja noiden kahden hahmon edesottamuksista löytyy. Odotan sulavaa värihyökkäystä höystettynä sarjalle tyypillisellä huumorilla.

p.s. Ai hitto! Assetto Corsa on tulossa PS4:lle v. 2016 Lamborghineinen Ferrareineen. Se kyllä kisaa kovasti listani kakkospaikasta. On tulossa kovat ajat ratin voimamoottoreille ensi vuonna. :D
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Resident Evil 0 HD
Remaken HD versio oli oikein tervetullut lisäys pelikirjastoon ja samaan kategoriaan menee nolla-osa myös. Eksklusiivisuudestaan johtuen varmasti monelle tuntemattomampi teos ja väittäisin että jopa varsin aliarvostettu RE-peli.


Final Fantasy Explorers
Kovana sarjan fanina menee hankintaan. 3DS:llä ei ole hetkeen tullut pelattua, joten on mukava puhaltaa pölyt tämän riemurasian päältä pitkästä aikaa.


Dragon's Dogma (PC)
Peli on pelattu PS3:lla läpi mutta se kärsi teknisistä rajoituksista yms. ongelmista. PC-version luvatut parannukset saa pelin toivottavasti ansaitsemaansa loistoon. Menee viime vuosien "top aliarvostetut roolipelit"-kategoriaan.


The Witcher 3: Blood & Wine
Ehdottomasti yksi viime vuoden parhaista peleistä ja yksi parhaista roolipeleistä koskaan. Eka DLC oli laatukamaa ja hinta-laatu suhteeltaan täyttä kultaa. Tämä ei voi olla muuta kuin pelkkää parhautta.


Bravely Second
Jatko-osa mahtavalle old school roolipelille. Helmikuussa kait on EU julkaisu, joten kauan ei tarvitse enää odottaa.


Star Ocean: Integrity and Faithlessness
Japanissa tulossa pihalle jo helmikuussa. Länsimaiden julkaisusta ei vielä tietoa mutta toivottavasti ei tarvitse hirveän kauan odottaa. Kovana SO-fanina pakko-ostos!


Dark Souls III
Menee omalla mittapuullani 2000-luvun parhaimpiin uusiin pelisarjoihin. Network stress testin ja videoiden perusteella laatu sen kuin vaan paranee. Ei voi muuta kuin palvoa.


Salt and Sanctuary
Saattaa olla monelle tuntematon nimike. Indie peli kyseessä, joka on käytännössä 2D Dark Souls. Tulee varmaan ensin PC:lle mutta odotettavissa PS4:lle myöhemmin.


Final Fantasy XV
Onhan tätä jo se kymmenen vuotta työstetty, joten korkea aika että tulee pihalle. Uusi pääsarjan osa on aina yksi vuoden suurimmista tapahtumista.


No Man's Sky
Tämä kiinnostaa jo sen takia minkä perusteella tätä on markkinoitu. Haluan ottaa selvää onko tämä vain sanahelinää vai tuleeko NMS olemaan oikeasti jotain mullistavaa pelimarkkinoilla.


Nier: Automata
Menee aika SE painotteiseksi mutta eka NIER oli aivan käsittämättömän voimakas kokemus. Pelillisesti ei kummoinen mutta tarina ja soundtrack ovat jättäneet ikuiset arvet (hyvällä tavalla). Kovat odotukset myös pelillisistä ominaisuuksista koska Platinum.


Mighty No. 9
Pitkäaikaisena Megaman-fanaatikkona tätä ei voi jättää väliin. Videot eivät ole vakuuttaneet mutta Keiji Inafunen tekemiset kiinnostaa aina.


Onhan näitä, yllätyksiä mahtuu varmasti mukaan. Indie rintamalta vaikka mitä, kauhupeleistä tulee nyt ainakin mieleen Allison Road ja Draugen. Capcomin Deep Downista toivottavasti jotain kuullaan. Vanillawaren Odin Sphere remaster and uusi peli 13 Sentinels: Aegis Rim. Uusi Mass Effect ja Uncharted kiinnostaa siinä mielessä että kumpaakaan pelisarjaa en ole pelannut mutta ehkä nyt olisi jo aika.


Käsittämättömän kova pelivuosi tulossa.
 
Vastaus: Vuoden 2016 odotetuimmat pelit

Quantum Break (Xbox One)
Uncharted 4 (PS4)
Horizon zero dawn (PS4)

Tuossa lyhykäisyydessään omat odetuimmat pelit.. Toivottavasti 2016 tulee uusia loistavia yllätyspelejä..
 
Ylös Bottom