Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Vuoden 2023 odotetuimmat pelit

Eiköhän näillä jo alkuun pääse. RE4 ja FF XVI jakanevat kärkipaikan.

Resident Evil 4 Remake
Like A Dragon: Ishin!
Like A Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
Stellar Blade
Final Fantasy XVI
Hollow Knight: Silksong
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
 
Periaatteessa voisi vaan kopioida lähes jokaisen tähän ketjuun kirjoittaneen listan ja ne olisi kaikki omia odotetuimpia pelejä. Hitto mikä vuosi tulossa!

Selkeästi isoimmat odotukset kohdistuu Forza Motorsportiin ja Starfieldiin. Toivottavasti pysyvät julkaisuaikataulussaan.

Näiden kahden perään huomiosta kilpailee ainakin seuraavat:
Hogwarts Legacy
Seuraava F1 peli
Like A Dragon: Ishin
Dead Space Remake
Eiyuden Chronicle Hundred Heroes
Suikoden I & II HD Remaster
Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse
Star Wars Jedi: Survivor
Suicide Squad: Kill the Justice League
Diablo 4
Robocop: Rogue City
S.T.A.L.K.E.R 2
Alan Wake 2
Wo Long: Fallen Dynasty
Redfall
Octopath Traveler 2
Loop8: Summer of Gods
Sea of Stars
BOTW2
Persona 3 & 4

Hulluinta on se, että tältä vuodelta on vielä monta peliä pelaamatta, joten kaikkia ei varmasti ehdi pelaamaan. Eipä siinä, nappaillaan sitten pelkät kirsikat kakun päältä.
 
Ai niin tämäkin tulee, no tämä nousee itsellä listan kärkeen. Toivottavasti on hyvin toteutettu.
Vaikuttaa ainakin ihan fiksuilta parannuksilta vanhaan peliin:

Suikoden Remaster Collection Improvements

Graphical Improvements

  • Pixel sprites and environment art enhanced with new screen effects including lighting, clouds, and shadow animations Flickering flames, smoldering smoke, the movement of leaves and insects, all add up to a lively in-game atmosphere!
  • The effects and direction have been redesigned, bringing memorable scenes back to life in more beautiful ways!

New Character Drawings

  • All character portraits have been updated in HD. Junko Kawano, who designed the characters for the original version of Suikoden released in 1995, has newly re-drawn all the character portraits for Suikoden I HD Remaster: Gate Rune Wars.

Sound Improvements

  • Field Sound – A large number of environmental sounds not found in the original version, such as the sound of running water in the river, wind, insects, and running footsteps, have been added. You can enjoy an immersive experience like never before!
  • Battle Sound – All sound effects are now in HD. In addition to the impact of the 3D effects, the realistic sound greatly enhances the dynamism of the battles!

Game System Improvements

  • Many new features have been added, such as dialogue log, auto-battle, double-speed battles, etc.
Lähde: https://www.ign.com/articles/suikoden-1-and-2-konami-cult-classic-rpgs-remaster-collection
 
Ensi vuonna kaksi omaa suosikkipelisarjaa saavat uusia osia, joten siinä mielessä varsin oivalta näyttää. Tarkoitan Yakuz.... Like a Dragonia ja The Legend of Zeldaa.

  • Like a Dragon: Ishin!
  • Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name
  • The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Muita todennäköisesti kiinnostavia ovat:

  • Hollow Knight: Silksong (tästä niin vähän juttua ollut viime aikoina, että innostus vähän laskenut, mutta eiköhän tuo ostoon silti asap mene ilmestyessään)
  • Pikmin 4 (tästä ei ole vielä nähty yhtään mitään, niin innostus ei ole superkorkea, mutta sarjan aiemmat osaset ovat niin loistavia, että eiköhän tämäkin ole vähintään passeli nimike)

Ja siihen taitaa jäädäkin. Ainakin tällä haavaa.
 
Ens vuosikin menee varmasti änärin ja GTA:n kanssa. Siinä sivussa sitten RE4, FF7 & 16, Robocop ja Assassins Creed. Robocop melkein kiinnostaa eniten kun Terminator yllätti niin positiivisesti, ja on yksi parhaimpia action-leffoja.
 
Ishin (02/23), Wo Long (03/23) ja Robocop ainakin. Liian kauan mennyt edellisestä hyvästä (?!) Robocop-pelistä jo. Ja PS5:llä (vihdoin :D ) mennään.

Ens vuosikin menee varmasti änärin ja GTA:n kanssa. Siinä sivussa sitten RE4, FF7 & 16, Robocop ja Assassins Creed. Robocop melkein kiinnostaa eniten kun Terminator yllätti niin positiivisesti, ja on yksi parhaimpia action-leffoja.

Hmm...onko Robocop (alkuperäinen, 1987) "toimintaleffa"? Yksi kaikkien aikojen elokuvista toki (ja omissakin suosikeissa korkealla), mutta aika vähän sitä actionia lopulta siinä...
 
Hmm...onko Robocop (alkuperäinen, 1987) "toimintaleffa"? Yksi kaikkien aikojen elokuvista toki (ja omissakin suosikeissa korkealla), mutta aika vähän sitä actionia lopulta siinä...

Alkuperäistä tarkoitin, en sitä 2000-luvun ripulia. Olkoon sitten science fiction-draama actionilla. Muistelisin kyllä että VHS:n takakannessa luki toiminta. Yhtä kaikki hieno elokuva, ja odotukset peliin korkealla.
 
Tekken 8 odotan ja autopelien suurkuluttajana Test Drive Unlimited Solar Crown odotan myös innolla että mikä se oikein on. GTA 6 tietty odotuslistan kärjessä mutta sitä tuskin 2023 nähdään.
 
-Forspoken ja Kerbal Space Program 2 kinostelee ainakin vähäsen.
-Starfield kiinostaapi, mutta katotaan nyt tuleeko se vielä ens vuonna.
-Uutta Forza Motorsporttiakin tässä jo vähän kaipailee ja se pitäisi kaiketi tulla ens vuonna.

Aika laiha listaus tälläkin kertaa, kait tässä on tullut vanhaksi ja ei vaan odota enää mitään, niin saattaa sitten olla positiivinen ylläri kun sieltä julkaistaankin jotain hyvää. :D
 
Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
Pikmin 4
Spidermanin jatko-osa

Näitä odotan laskevassa järjestyksessä asteikoilla ENEMMÄN KUIN MITÄÄN MUUTA MAAILMASSA - Eiköhän viihdyttäisi ihan hyvin
 
Omalla listalla on neljä peliä: Hogwarts, Starfield, Diablo 4 ja Alan Wake 2. Tänä vuonna ei tainnut tulla yhtään peliä mitä pelasin vähänkään enemmän, paitsi Vampire Survivors.
 
En odota muita kuin, RE4:n ja Dead Spacen uusinta versioita.
Ehkä vähän SW survivorssia.
 
Tuleva pelivuosi on hyvin myönteinen omalla kohdallani. Paljon kiinnostavia pelejä tulossa.

- Hogwarts Lecacy on ehdottomasti alkuvuoden odotetuin peli. En ole erityisen suuri Harry Potter -fani, joten on melkoinen ihme että näin paljon olen pelistä innostunut.

- One Piece Odyssey kiinnostaa suurena One Piece -fanina, joskin odotan jollain tavalla kuitenkin pettyväni.

- Fire Emblem Engage tulee hankittua, sillä pidin kolmesta talosta todella paljon.

- Diablo 4 täyttänee taas pariksi vuodeksi lootti-innostukseni.

- Final Fantasy XVI näyttää kaikin puolin hyvältä. Kesä 2023 on kyllä täynnä hyvää tekelettä.

- BOTW "kakkonen" tulee myös ostettua.

- Eiyuden Chronicles on myös odotuslistalla.

Lisäksi paljon muita: Wo long, Suikoden 1 ja 2 remasterit, Wild Hearts, FF7 remaken jatko-osa jos vaan ilmestyy 2023, F1 23...
 
Ishin Like A Dragon ja Street Fighter 6 on itsellä odotuslistalla. Muita pelejä ei oikein itselle ole juuri tällä tietoa tulossa.

Toki Forza Motorsport tulee ostettu mutta ei mitään käryä koska on tulossa, liekö edes 2023?
 
Ai niin, Hogwarts Legacy varovaisesti kiinnostuslistalla, jos pelataan yhdessä talouden Harry Potter -fanin kanssa. Mutta tästä pitää katsella rauhassa arvosteluja ja lukea vähän enemmän sitten julkaisun aikaan.
 
Taas näyttää tulevan erinomainen pelivuosi. Harmittavasti 2022 jäi paljon pelejä backlogiin, kun kesäisen työtapaturman jäljiltä tuli pidempi tauko ohjaimeen tarraamisesta, joten varmaan tulee purettua vuoden 22 satoa ainakin aluksi. Muutamia "pakollisia" Day One julkaisuja kuitenkin löytyy.

Hogwarts Legacy - Tämä on keikkunut odotuslistan kärkipäässä jo pitkään. Löysin sisäisen potteristini toissa kesänä, kun karanteenissa tuli tylsää ja aloin lukemaan sarjaa läpi. Hotkaisin lopulta kaikki kirjat alta kahden kuukauden ja tästä tuli odotetuin videopeli miesmuistiin.

Star Wars Jedi: Survivor - Pidin ensimmäisestä osasta, se oli mainio seikkailu joskin varsin hiomaton ja vähän sellainen konsepitason peli. Odotan tältä seuraavalta hieman sellaista "AC2" kehitystä, toivottavasti saadaan tekijöiden visiot parempaan loistoon.

Starfield - Bethesdan suurpelit kiinnostavat aina eikä Starfield tee poikkeusta.

Legend of Zelda: Tears of the Kingdom - BOTW sai minut Zelda leiriin ja tämä on aivan selkeä Day One.

Suicide Squad: Kill the Justice League - Gotham Knights oli kelvollinen välipala ennen pääateriaa, DC universumista ei liikaa pelejä ole.

Spider-Man 2 - Sekä ykkösosa ja Miles Morales kuuluvat viime vuosien parhaimmistoon omissa papereissa. Parannetavaakin toki löytyy ja toivottavasti tämä korjaa niitä puutteita, kuten turhat sivutehtävät yms.

Paljon muutakin mielenkiintoista on tulossa, ja toivottavasti saadaan myös yllätysjulkistuksia, mutta nämä on ne ns. varmat hankinnat.
 
Ylös Bottom