Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Watch Dogs Legion

Joo eipä ole enää kahta sanaa kummalle pelin hankin. Onpahan taas erikoinen ratkaisu. Luulin että olisi tässä konsolisukupolvessa jo itsestäänselvää moinen.

Itsekkin piti eka PC:lle hommata kun ois tullut 3080 näyttiksen mukana, mutta se vaihtui sitten codiin mikä mulla jo on. Veli oli ostanut tän PS4:lle niin mä sit latasin sitä sen kautta. Jos vaan tehot riittää PC:ssä niin suosittelen ostamaan sille, meinaan pettymys oli aikamoinen kun ekan kerran käynnistin pelin PS5:lla. :D
 
Onko toi tallennus ongelma myös Pleikkarilla? Tänään hommasin kyseisen pelin niin ei viitsi aloittaa jos toi ongelma riivaa tallennuksia.
 
Uusi päivitys ilmoilla ja save ongelma pitäisi olla kunnossa20201127_232230.jpg
 
Tänne ei ainakaan ole päivitystä tullut, ja bugi on voimissaan. Siis XSX:llä.
 
Tänne ei ainakaan ole päivitystä tullut, ja bugi on voimissaan. Siis XSX:llä.

Eilen (tai toissapäivänä) valui yli kolmen gigan patchi. Siinä ei kuitenkaan tullut konsoleille toivottua manuaalitallennusta. Ainoastaan PC:lle tuli.
 
Tänään meni peli läpi PS5:lla, vähän päälle 25 tuntia meni main storyn läpäisemiseen, sivutehtäviä ois vielä paljon jäljellä mutta tuskin niitä jaksan tehdä. Ei kyl ollut mikään nautinnollinen pelikokemus, suurin ongelma oli että oli vain 30fps ja popupia oli kokoajan, eli autot/ihmiset ilmestyi yhtäkkiä jostain tai sit ne vaan hävisi.
5/10 arvosana.
 
Tämä piti alunperin ostaa julkaisupeliksi PS5:lle, mutta alun seiskan arviot pistivät empimään kun parempaakin oli luvassa. Pelin teema kiinnostaa yhä.
Peli on edelleen hyvä, sitä taattua WD tematiikkaa ja toimintaa. Ja nyt joulukuussa avautuu se monipelikin, jossa voi hakkeroida muita pelaajia.

MUTTA toki itseänikin harmittaa, että PS5:sta ei osata ottaa tehoja irti ja peli ei pyöri 60fps. Ainakaan vielä ;)
 
Onko kukaan törmännyt PC:llä sellaiseen ettei peliä saa fullscreenille?

Jos laitan pelin fullscreenille, ruutu välähtää ja palaa Windowsiin. Peli on pienennettynä auki alapalkissa. Kun klikkaa siitä, ruutu vain välähtää ja palaa Windowsiin.

Ikkunatilassa toimii, samoin reunattomaan ikkunan tilassa. Reunaton ikkuna vaan pienentää 1/4 kokoiseksi tuossa ruudulla sen ikkunan, eikä sitä saa koko näytölle.

Toisella näytöllä toimii ongelmitta, mutta ei tuolla millä pelaan. Vastaava ei ole ennen tullut vastaan.
Eikä väliä mikä resoluutio, näytön taajuusasetus tms.
 
Ylös Bottom