Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wii U

Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Oikeassa olet, ja löysin kyllä halpiskalvoja suomalaisista nettikaupoista, mutta en löytänyt netistä tietoa saako niitä jostain fyysisestä kaupasta. Tarvitsisin kalvot jo viikonlopuksi. Just ostanut Wii U:n, mutta en ole sitä vielä käyttänyt. Viikonloppuna olis tarkotus tutustua ja pelailla, mutta itseni tuntien onnistun sen näytön naarmuttamaan jo heti ensimmäisenä päivänä. Tarvitsen siis ihan oikeasti jonkinlaisen kalvon jostain kaupasta jo huomenna.

Hori kalvo on se jonka siihen ohjaimeen oikeasti haluan mutta kai se pakko uskoa ettei niitä suomesta saa.

Prismassa olen ainakin nähnyt sellaista Bigbenin tarvikepakkausta, jossa tulee kalvo mukana. Toki siinä tulee muutakin rojua, mutta jos akuutti tarve on, niin on ainakin vaihtoehtona.

www.prisma.fi/fi/prisma/wii-u-bigben-tarvikepakkaus
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Piti ihan kokeeksi lisätä rahaa Wii U lompakkoon Nordean Mastercardilla ja ennakkotilata Mario Kart DLC:t, kun PSN ei hyväksynyt tuota korttia mutta kyllä tuo MC kelpaa Nintendolle. eShopissa soi Zelda rock.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Tänäisen firmware-päivityksen myötä saadaan käyttöliittymään vihdoin 3DS:stä tutut kansiot:

Version 5.2.0 U, available via an Internet connection, includes the following improvements:

Changes to the Wii U Menu:
Folders can now be created in the Wii U Menu to hold and organize software icons
A Download Management icon has been added to the Wii U Menu

Changes to Quick Start Menu:
The Quick Start Menu will now display when the Wii U is powered on from the Wii U GamePad TV Remote
Options have been added to Power Settings that allow users to hide certain software from the Quick Start Menu

Changes to the HOME Menu:
The design and layout of the HOME Menu has been updated

Changes to the Nintendo eShop:
Disabled usage of characters not used when redeeming Nintendo eShop cards (O, I, Z, etc.)
Improvements to system stability and usability:

Further improvements to overall system stability and other minor adjustments have been made to enhance the user experience
http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/3070/p/431

Päivityksen pitäisi olla tänään jakelussa myös Euroopassa.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Päivitys on jo jakelussa. Tein omat kansiot Virtual Consolelle, Panoramalle ja Two Tribes peleille (TT pelejä on jo 5). Nyt ei ole enää pelkoa siitä, että pelien ostaminen tyssäisi siihen että ikonit loppuu.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Nyt ei ole enää pelkoa siitä, että pelien ostaminen tyssäisi siihen että ikonit loppuu.

Tähän asti riittävän monen sivun täytyttyä käyttöliittymään on ilmestynyt uusi tyhjä sivu. Siitä ei tosin ole tietoa, mikä on näiden vieritettävien sivujen enimmäismäärä.

Vaan onhan hierarkkinen ryhmittely paljon kätevämpää kuin kuvakkeiden hilaaminen edes takaisin yksi kerrallaan, jos edes jonkinlaista järjestystä haluaa ylläpitää. Erittäin tervetullut parannus siis.

Taidan itse sortua varaamaan yhden sivun Virtual Console -peleille ja luomaan jokaiselle konsolille sitten oman kansionsa. (Vaikka olisihan se tietysti kätevää järjestää myös konsolilta toiselle edenneet pelisarjat kukin omaan nippuunsa. Symbolisia linkkejä odotellessa...)
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Uusimmassa firmwaressa olen huomannut sellaista, että jos Wii U menussa laittaa wii kakella ikonit telkkariin ja menee Wii menuun ja sammuttaa koneen, niin seuraavan kerran kun buuttaa Wii U menuun niin ikonit näkyy vieläkin telkkarissa.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Ostin pelin taas eShop alennusmyynnistä, niin vaivalloista tuon latauksen aloittaminen kun kone kaatui taas. Sillä selvisin taas, kun heti imuroinnin alettua laitan vasemmasta alanurkasta ruksia ja sitten uudelleen, jolloin kone poistuu eShopista. Ja sitten kiireesti download managementtiin. Tuollakin taktiikalla kone jähmettyy vähäksi aikaa paikoilleen, mutta usb kovalevyn datavalo vilkkuu kuitenkin koko ajan latauksen merkiksi.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Johtuisiko siitä usb kovosta? Minulla ei ole kertaakaan jumitellut kun olen jotain ladannut.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Minullakin yhdellä usb-levyllä oli ongelmia wii u:n kanssa. Lataukset alkoivat, mutta katkesivat joka kerta johonkin virheeseen. Sisäisellä levyllä ei ole koskaan ollut ongelmia.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

En tiedä kuuluisiko tämä sinne Nintendoomed-ketjuun; modet voi sen sinne heittää, jos kokevat tarpeelliseksi.

Toiveet Nintendon siirtymisestä third-partyksi voi viimeistään nyt unohtaa. Kyllähän tämä on ollut aika ilmiselvää, mutta ainahan tämä perinteikäs keskustelu herää kuitenkin Nintendon uuden alustan lanseerauksen yhteydessä, etenkin jos menestys on heikompi. No mutta hei, ehkä sitten seuraavalla rundilla! Keep the faith!!!

http://mynintendonews.com/2014/10/2...a-lead-graphic-engineer-for-next-gen-console/
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Low power experience? Kuulostaa joltain muulta kuin kotikonsolilta?

Mihinkäs muuten se quality of life platform on kadonnut nintendon puheista?
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Tässä ihan mielenkiintoinen artikkeli kriitikoiden ja pelaajien ylistyksestä nauttineesta Bayonetta 2:ta, muista Platinumin peleistä, sekä Wii U:n pelitilanteesta yleensäkkin.

Tuo "Wii U has no games" on konsolin ensimmäisen puolen vuoden ajoilta jäänyt sitkeä myytti, jolla ei enää nykyisellään ole juuri mitään todellisuuspohjaa.

"despite lazy comments often shared online — increasingly irrelevant with each passing month — stating that the Wii U has 'no games', that's rather far from the truth. The body of fascinating, enjoyable and varied games exclusive to the hardware is decent and still growing, while the eShop tops up playtime with a host of unique games or appealing multi-platform efforts. While Nintendo's home console is largely left out of the third-party triple A scene in retail terms, it has major releases of its own that are a delight."
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Haluatko oikeasti mennä tähän? :D

"despite lazy comments often shared online — increasingly irrelevant with each passing month — stating that the Wii U has 'no games', that's rather far from the truth. The body of fascinating, enjoyable and varied games exclusive to the hardware is decent and still growing, while the eShop tops up playtime with a host of unique games or appealing multi-platform efforts. While [Wii U] is largely left out of the third-party scene in retail terms, it has major releases of its own that are a delight."

Nintendolife-sivusto on perinyt ikävän roolin. Mitä siellä oikein voidaan sanoa? "Wii U floppasi pahasti, lopettakaa lukeminen ja menkää Push Square -sisarsivustollemme"? Nyt Nintendolife yrittää tyynnytellä jäljelläolevia lukijoita ja koko ajan vähenevää Nintendo-lukijakuntaa. Ei se edellisen sukupolven ja nykyisen sukupolven yhdistetty lukijakunta "kasva", vaan ne Wiin ja DS:n omistajat vähitellen jättävät Nintendo-konsolit kun Wii U ja 3DS eivät pysty tarjoamaan yhtä kattavaa pelivalikoimaa, ja jäljelle jää se alati supistuva joukko jolle yritetään myydä alati supistuvaa pelivalikoimaa hyvänä asiana.

Jopa Nintendolifen positiiviseksi tarkoitettu PR-spinni kertoo erityisesti Wii U:n todellisesta tilanteesta: third party -julkaisut kaikkoavat, jäljelle jäävät enää Nintendon omat pelit ja satunnaiset eShop-julkaisut. Nintendolifekin tunnustaa, että Wii U:lla ei enää riitä isoja julkaisuja pelattavaksi, vaan "suurimman osan peliajasta vievät" eShopin pikkupelit. Harvakseltaan tulee jokin Nintendon oma iso julkaisu, jotka "kasvattavat Wii U:n yksinoikeuspelien tarjontaa", mutta todellisuudessa jo se olemassaoleva tarjonta on ollut harvaa ja laadultaan vaihtelevaa, ja tulevien pelien julkaisutahti näyttää kuivuvan vieläkin pahemmin.

Nintendo-sivuston pitää ehkä yrittää kaunistella tilannetta ja yrittää mielistellä jäljelläolevia lukijoitaan, mutta pelaajat voivat sanoa miten tilanne oikeasti on: Wii U on kuoleva alusta. Sille on julkaistu muutamat hyvät pelit, ja kyllä varmasti esimerkiksi Super Smash Bros. yhä kiinnostaa Wii U -versionakin, mutta tässä vaiheessa Wii U:ta ei kannata hankkia ainakaan "ykköskonsolikseen". Jos on vapaana se 300 euroa että voi hankkia olohuoneeseen ylimääräisen konsolin Mario Kart 8:a, Hyrule Warriorsia ja Super Smash Brosia varten, niin siitä vaan, mutta kuten artikkelissakin vihjataan: suurin osa niistä Wii U:n oleellisista peleistä on jo julkaistu. Tulevaisuudessa ei ole enää montaa merkittävää Wii U -peliä. Jos haluaa alustan jolla on laaja pelivalikoima, ja jolle julkaistaan laajasti pelejä myös tulevaisuudessa, niin Wii U ei ole se konsoli.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Pelivalikoiman taso riippuu täysin pelimausta.

Itse tykkäsin gamecubella erityisesti mainiosta exclusive 3rd party valikoimasta, wiilläkin sitä vielä oli hitusen, mutta WiiU on siinä suhteessa täysin kuollut. Nintendon omatkaan pelit eivät niin minua kiinnosta kun wiille löytyy liki jokaisesta sarjasta se edellinen versio.

Nintendofanille wiiU:n pelivalikoima on tietysti paras mahdollinen, muut konsolit eivät pääse lähellekkään.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

WiiU todella on loistokonsoli jolla riittää pelattavaa nyt ja myös tulevaisuudessa. Erityisesti jos tykkää muunlaisista peleistä kuin AAA-multiplattareista.

Offtopicina sen verran, että nuo Mahen sekoilut 3DS:stä kannattaa jättää taas omaan arvoonsa. Vaikka 3DS ei katakaan yhtä laajaa pelivalikoimaa kuin DS, ei se tee 3DS:n kirjastosta mitenkään suppeaa - joka muuten on päinvastoin erittäin laaja ja hämmentävän laadukas. Uusi 3DS myi japanissa 230.000 laitetta parissa päivässä, uusi Monster Hunter 4G tuossa ajassa 1,6 miljoonaa (viime vuonna julkaistua MH4:ää on sitäkin myyty melkein 3,5 miljoonaa), SSB on myynyt nopeasti jo 2,8 miljoonaa ja kohta julkaistaan uutta Pokemonia jne. eli "alati supistuva pelaajajoukko" on aivan puutaheinää, mikä ei Mahen tapauksessa toki yllätä pätkääkään.

Linkistä voi lukaista 3DS:n myynnit, ja tehdä omat johtopäätökset Mahen suoltamasta väärästä informaatiosta.
http://en.m.wikipedia.org/wiki/Nintendo_3DS_sales
3DS on tällä hetkellä hyvin lähellä SNESin myyntilukuja, ja uuden 3DS-mallin myötä todennäköisesti ohittaa sen ollen sen jälkeen kaikkien aikojen 11. myydyin konsoli. Miljoonamyynteihin yltäneitä pelejä on 32 kappaletta.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

WiiU todella on loistokonsoli jolla riittää pelattavaa nyt ja myös tulevaisuudessa. Erityisesti jos tykkää muunlaisista peleistä kuin AAA-multiplattareista.

Hyvä juttu, jos näin on! Katselin tuossa huvikseni tämän viestin luettuani metacriticin WiiU-puolta, missä esiteltiin vuoden 2014 jälkimmäisen puoliskon jo julkaistuja ja vielä tämän vuoden aikana julkaistavia pelejä(linkit listoihin: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/new-releases/wii-u/date ja: http://www.metacritic.com/browse/games/release-date/coming-soon/wii-u/date). Valitettavasti noilla listoilla ei ollut käytännössä yhtäkään peliä, jonka olisin halunnut ostaa, en siinäkään tapauksessa, vaikka minulla olisi WiiU olemassa. Vielä vähemmän noista peleistä mikään olisi saanut minut ostamaan konsolia.

Mutta minulla onkin ollut kohta viimeiset 20 vuotta "vääränlainen pelimaku". Tykkään nähkääs juuri noista "kirotuista AAA-multiplattareista"! Marraskuun 20. päivän ja uuden Dragon Agen odotus on täyttä tuskaa! Samaten uusi Assassin's Creed on erittäin mielenkiintoisen oloinen. En ole vielä ehtinyt hankkimaan uusinta Sormusten Herran Shadow Of Mordoriakaan enkä Alien:Isolationia! DriveClub on vielä hankkimatta ja sitä ennen autopeleistä menee suurella todennäköisydellä peluuseen joulukuussa The Crew. PS4:n puolella on ainakin tänä syksynä sellainen tilanne, ettei ehdi kerralla pelata kuin korkeintaan puolet niistä peleistä, jotka kiinnostaa!

Tietysti lopulta on kyse jokaisen yksilön pelimausta, mutta ainakin omalla kohdalla(ja myyntien perusteella aika monen muunkin kohdalla ympäri maailman) on sellainen tilanne, että nuo "kirotut AAA-multiplattarit" ovat juuri ne, joita pelaajat tänäkin syksynä ja jouluna haluavat ostaa.
 
Vastaus: Nintendon uusi konsoli, Wii U

Pelivalikoiman taso riippuu täysin pelimausta.

Eikös tämä ole aika universaali asia, joka pätee kaikkeen? Se, löytyykö mielenkiintoisia pelejä yleensäkkään millekkään laitteelle, riippuu siitä, tykkääkö peleistä. Se, kuinka paljon omaan makuun sopivia leivoksia pystyy löytämään Stockan Herkusta, riippuu omasta leivosmausta...jne

Nintendofanille wiiU:n pelivalikoima on tietysti paras mahdollinen, muut konsolit eivät pääse lähellekkään.

Mä en oikein ymmärrä tätä fani-sanan viljelyä...Eli ovatko ihmiset, jotka tykkäävät pelata vaikkapa Playstationilla, Playstation faneja? Xbox-pelaajat Xbox-faneja? Ei, vaan pelaajia, joilla on erilaiset makutottumukset pelien suhteen. Ei tarvitse olla fani, vaan yksinkertaisesti laadukkaan videopeliviihteen ystävä, jotta voi kokea Wii U:n pelivalikoiman houkuttelevana.
 
Ylös Bottom