Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Wolfenstein: The New Order

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Bandicoot
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Eurooppa saa The Old Bloodin myös fyysisenä PS4:lle ja PC:lle jos jotakin kiinnostaa.

Bethesda Softworks has announced on Twitter that retail copies of Wolfenstein: The Old Blood for the PlayStation 4 and PC will be available in Europe starting May 15. The PS4 digital edition of the game will be available for download in the region on May 6.

http://www.playstationlifestyle.net/2015/03/21/wolfenstein-the-old-blood-retail-release/
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Olipa huikeaa tykistä alusta loppuun!! Etenkin mahdollisuus hiiviskelyyn sai aikaan jatkuvia hurraa -huutoja. Pomo väännöt ei ollut ihan omaan mieleen sekä muutamat täyte kentät. Kuitenkin loistavaa settiä 8-9/10!! Suosittelen
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Latautumassa tuo Old Blood, en tänään sitä jaksa pelata, mutta huomenna toivottavasti ehtii.

Pelin koko tosin yllätti, lähes 40gb vie, melkein yhtä paljon kuin edellinen. En tiedä onko sitten niin laaja(ei haittaisi) mutta luulin tämän olevan pienempi peli, jo hinnankin takia. Tiedä sitten mikä tuossa tilaa vie, kohtahan sen näkee. Laatua uskon silti tulevan, oli miten pitkä tai lyhyt peli hyvänsä.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Tuli itsekin hommailtua tämä "The Old Blood" - esiosa. Peli latasi itsensä jo päivällä kokonaan mutta alkoikin lataamaan uudestaan tuota 30:tä gigaa juuri äskettäin.

"Next Gen is here"
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Täällä kans peli odottaa aamua jotta pääsee tykittelee, tekjät sanoivat pelin kestävän 8h, joka on lyhyempi kun edellisen pelin yli 10h mutta on hintakin todella matala.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

The Old Blood pelattu. Aivan huikea peli. Tykkäsin paljon enemmän tästä kuin New orderista.

Peli on aika lyhyt, kesti noin 4,5 tuntia Bring Em On (normaali) vaikeustasolla.
Lyhyydestä huolimatta, tuohon vähän vajaaseen 5 tuntiin mahtui paljon toimintaa, hienoja maisemia, uusia munakkaita aseita sekä mahtavaa tunnelmaa.

Ongelmia oli. Peliä ei ole oikein optimisoitu AMD- koneille. Framet pahimmillaan tippui 30fps hujoikoille, vaikka graffa asetukset olivat alhalla.
Olisin toivonut että pelissä olisi ollut manuaalinen tallennus systeemi, mutta omasta mielestä joka pelissä saisi olla manuaalinen tallennus. Ei välttämättä ole ongelma kaikille pelaajille.


Overall arvosanaksi annan 9/10.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Se on periaatteessa samanlainen peli kun new order mutta ilman syvällistä tarinaa ja cutsceneja sekä ei ole mitään majapaikka missä hengähtää välillä, puhdasta natsien silpomista castle wolfensteinissa. Yksi ärsyttävä asia on jäänyt new orderista ja se on panosten ja muiden tavaroiden kerääminen maasta, miksi sun pitää nuohota nenä maassa ja painaa nappia että saat ne, eikö se voisi käydä niin et kävelet vaan yli ihan kuin ennenvanhaan,
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Pelasin TNO:n pc:llä ja tämän ostin pleikalle. Tuntuu olevan aika paljon hankalampi kuin edellinen, tai sit johtuu ettei ole hiiri&näppis, mutta pataan tulee tauotta sillä Death Incarnate-tasolla. Tekis mieli vaihtaa astetta helpompaan, mutta yritän tuolla läpi vetää vaikka hermot menee välillä. Muuten kyllä on samaa laatuviihdettä kuin TNO.

Omalla kohdalla voi tulla hieman pidempi kokemus kun tutkin ja luen kaikki mitä löytyy, ja se että kuolen koko ajan.

Aika iso kasa trophyjakin näin "pieneksi" peliksi.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Voi veljet kun on Old Blood huikeaa settiä. Pakkohankinta kaikille jotka pelasivat New Orderin ja muille kenties ponnahduslauta New Orderiin. OB näyttää ja kuulostaa todella hyvältä, täyden kympin peli :)
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Voi veljet kun on Old Blood huikeaa settiä. Pakkohankinta kaikille jotka pelasivat New Orderin ja muille kenties ponnahduslauta New Orderiin. OB näyttää ja kuulostaa todella hyvältä, täyden kympin peli :)

Olihan tuo ihan mukavaa räiskintää ja 7 tuntia taisi mennä läpipeluuseen Uberilla. Toivottavasti saadaan jatkoa New Orderille jossakin vaiheessa :)

Tuntuisi muuten jokaisessa id Tech 5 -pelimoottoria käyttävässä pelissä heittelevän tuo tekstuurien taso, kun välillä voi näyttää todella hyvältä ja taas välillä todella huonolta.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Tänään aloitin Old Bloodin. Odotukset oli jostain syystä laskettu todella alas, mutta tämähän rokkaa kovaa! Pari kertaa on saanu hymähtää ääneen, on sen verran hauskaa räiskettä. Tosiaan kaikille New Orderin meiningistä pitäneille kelpo ostos parillakympillä.

EDITTIÄ:
Nyt on peli läpi, kesti kuusi tuntia läpäistä "bring em on" tasolla, joka vastaa kai normal vaikeusastetta. Tuohon suoritukseen pääsin siis melko lailla suoraviivaisella tykityksellä; maisemia ja muuta mallinnusta sekä salaisuuksia etsimällä olisi voinut mennä vielä pitempään. Mielestäni vaikeustaso oli melkolailla linjassa New Orderin kanssa eikä samoja kohtia joutunut juurikaan uusimaan kuolemisen takia. Grafiikka ja hahmojen mallinnus vaikutti hienommalta kuin New Orderissa, myös verta ja suolenpätkiä tuntui olevan ilmassa entistä enemmän. Peli täytti ainakin omat vaatimukseni tällaiselle teokselle, se oli siis viihdyttävää pelattavaa ja kun vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti, mahtui sekaan myös muutama kirjaimellisesti naurettava räiskintähetki.
Ympäristöt, "välinäytökset" ja päävihulaiset olivat ainakin minulle ikimuistoisia, vaikka jossain arvostelussa niitä väitettiinkin mitäänsanomattomiksi. Aivan samanlaista tunnelmaa kuin Return To Castle Wolfensteinin katakombeissa uinuva pahuus, ei tämä peli saanut nostatettua, mikä saattaa johtua sen lyhyydestä, jännityksen kasaamiselle ei ehkä ollut varattu tarpeeksi aikaa. Alussa oli tosiaan hiiviskelyä, kuten monesta lähteestä olin jo etukäteen kuullut, mutta käytännössä näkymättömissä täytyi pysyä vain lyhyt pätkä, muutoin myös ammuskelulla eteneminen oli sallittua kuten New Orderissa. Ja New Orderin tapaan tässäkin pelissä oli niin sanotusti haarautuva juoni sekä useammassa kohti mahdollisuus valita toinen kahdesta eri lopputulokseen johtavasta etenemisreitistä. Edellisestä pelistä oli tähän osaan ikävä kyllä säilytetty myös tavaroiden noukkiminen erillisellä napinpainalluksella. Pahinta tässä oli se että noukittavaa riitti nyt entistäkin enemmän ja kun aseen lataaminen oli kytketty samaan nappiin, kävi usein niin että B.J. alkoi vaihtaa lähes täyttä lipasta uuteen kun tarkoitus oli vain napata käsikranu matkaan kesken kiivaimman tulitaistelun. Samoiten tatista tapahtuva putkella lyöminen ja samasta tatista tapahtuva veitsen heitto menivät ärsyttävän helposti sekaisin. Aseuudistuksista kiikarikivääriä pääsi käyttämään ilahduttavan usein ja New Orderin tehottomat käsikranut olivat nyt paljon "munakkaampia" ruutiversioita.
Kaiken kaikkiaan kyseessä ei ollut mikään Wolfenstein-saagalla rahastus tai puolihuolimattomasti tehty lisälevy vaan jollain kieroutuneella Quentin Tarantinon ja Robert Rodriguezin tyylillä päivitetty Return To Castle Wolfenstein, josta saattaa ajan kanssa muodostua uudelle pelaajasukupolvelle samanlainen muisto kuin 2000-luvun alun pelistä minulle.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Olen ajatellut tutustua tähän peli sarjaan. Kannattaako New order pelata ennen old bloodia vai onko tarinan kannalta mitään väliä?
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Olen ajatellut tutustua tähän peli sarjaan. Kannattaako New order pelata ennen old bloodia vai onko tarinan kannalta mitään väliä?

Mun mielestä ei ole suurta merkitystä, että kummin päin pelaa. Tässä on vähän semmonen Star Wars efekti, että New Orderin voi pelata eka ja sitten vasta Old Bloodin ja mitään suurta virhettä ei tapahtu. Onhan pelit myös julkaistu näin päin. Eli oikeestaan pelata voi niinpäin miten itse tahtoopi. :)
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Tuli ostettua fyysinen versio The Old Blood:sta ja eilen pelasin sen läpi. Aikaa meni n. 7 tuntia kun siinä samalla yritti vähän koluta nurkkia läpi. Näissä Wolfenstein peleissä yks ehdottomasti paras juttu on mielestäni noi nightmare levelit. Niitä sokkeloita on mielenkiintoista koluta läpi. Ne zombit aiheutti vähän sellasta ''jaahas, zombeja...'' fiilistä. Itseä ei olis haitannu yhtään, jos niitä ei olisi ollut tässä ollenkaan.

Suosittelen ehdottomasti jos räiskintäpelit kiinnostaa. Tämä on räiskintäpelien parhaimmistoa. 9/10
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Tuli ostettua fyysinen versio The Old Blood:sta ja eilen pelasin sen läpi. Aikaa meni n. 7 tuntia kun siinä samalla yritti vähän koluta nurkkia läpi.

Aika nopee :) itellä 37% ja 6h 45min nyt...
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Aika nopee :) itellä 37% ja 6h 45min nyt...

Niin siis tarkoitin tarinan ensimmäisen läpipelaamisen, en 100%. Sori jos annoin ymmärtää jotain muuta. Parista ekasta chapterista olen vasta keränny kaikki kirjeet, kultaharkot sun muut kun Battlefield Hardline vieny kaiken muun ajan :D
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Tulipa napattua ehtoolla tuo The Old Blood matkaan ja kerkesin vajaan tunnin illalla pelaan, alku fiilikset hyvät. Aseissa potkua, ihan jees äänet, kivan näköinen peli. Katsotaan kun eteneen pidemmälle miltä vaikuttaa, Wolfesteineistä ei pahemmin kokemusta ole.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Taoin tässä juuri noin viikon sisään molemmat sekä tämän New Orderin että Old Bloodin läpi.
Molemmat kun sain noin 20€ hintaan PS Storesta :)
Itse arvostan pelissä sitä että moninpeli on kummassakin tapauksessa jätetty pois. Itse kun en ole siitä räiskintä peleissä koskaan perustanut... Sama juttu MAFIA 3 pelissä joka on tulossa.
Molemmat ovat kyllä räiskinnäksi aika laadukkaita. erityisesti Old Bloodin alku on semmoinen että oksat pois :D kun pitää taistella tiensä ulos Wolfensteinin linnasta (Suomeksi ampua kaikki mikä liikkuu. :p) Tiettyjä hienoja kohtauksia on molemmissa. Old Bloodissa vähän häiritsi lopussa se että melkein koko toinen puolisko pelistä tapettiin joitain zombeja eikä perus natseja? Kuka lie tuommoisen päättänyt.

Kummassakin pelissä ja yleensäkin räiskinnässä en oo koskaan ymmärtäny miksi se "pää pomo" pitää tehdä erikseen peliin? Esim se Old Bloodin iso mörkö :D tuntuu jotenki irralliselta koko pelissä.
JOS itse tekisin räiskinnän niin tekisin viimeisestä kentästä vain huomattavasti muita vaikeamman. Enkä lisäisi sinne mitään erikois vihollista. New Order tosiaan keskittyy tarinaankin niin siihen tulee jo senkin takia enemmän pituutta.

Voi sanoa ettei menny rahat taivaan tuuliin. :D
Pelin äänistä iso PEUKKU :D
Kivasti kuulee äänestä mitä asetta käsittelee.
 
Vastaus: Wolfenstein: The New Order

Kummassakin pelissä ja yleensäkin räiskinnässä en oo koskaan ymmärtäny miksi se "pää pomo" pitää tehdä erikseen peliin? Esim se Old Bloodin iso mörkö :D tuntuu jotenki irralliselta koko pelissä.
JOS itse tekisin räiskinnän niin tekisin viimeisestä kentästä vain huomattavasti muita vaikeamman. Enkä lisäisi sinne mitään erikois vihollista.

Se on perinne, kaiva jostain Wolfenstein 3D niin tiiät. :p
 
Ylös Bottom