Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

WRC [PS3]

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja vompatti
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
Vastaus: WRC [PS3]

Jos tuommoinen toteutuu niin luulen, että siinä on mallinnettu ehkä yks pätkä/maa ja todennäköisesti se lyhyin(sss), tyyliin Laajavuori...
 
Vastaus: WRC [PS3]

Platina on nyt plakkarissa. 37h peliaikaa siihen meni. Tuli ura vedettyä läpi eka ja lopuksi vasta onlinessa ja kyllähän siellä ihan kärjessä ajettiin. Kyllä tämä peli colin mcraet voittaa 100-0. Nyt sitten takas pelaan formulaa.
 
Vastaus: WRC [PS3]

Platina on nyt plakkarissa. 37h peliaikaa siihen meni. Tuli ura vedettyä läpi eka ja lopuksi vasta onlinessa ja kyllähän siellä ihan kärjessä ajettiin. Kyllä tämä peli colin mcraet voittaa 100-0. Nyt sitten takas pelaan formulaa.

Osaatko sanoa pitääkö official calender vetää läpi kuudella ek:lla, että saa tuon awesome!-trophyn? Tuo ois vielä kesken, ja sen kun voittaa niin saa platinan. Ja online homma on kyllä ihan hauskaa, tiukkoja kisoja saa aikaan, parissa kisassa taidettiin olla samaan aikaankin.
 
Vastaus: WRC [PS3]

Nyt on platina mullakin, 29h meni peliaikaa ja 3052km. Ja ei, en ajellut tuota official calenderia vain kahta ek:ta käyttäen vaan kaikilla kuudella. Ajattelin, että oppii paremmin nuo pätkät. Japanin ralli oli ehkä koko kauden haastavin, onlinessäkään ei siellä tahdo pärjätä. Jotenkin ärsyttäviä siinä ne jatkuvat "neulansilmät", varmaan niitä ei niin hyvin osaa vetää.
 
Tänään tuli joku update peliin kun avasin sen. Onko tietoa mitä se sisältää?

Tuli viimeviikolla jo, mut en löytänyt sisältöä sille. Xboxille tuli myös Googlen mukaan, ja sieltä löysin listan mitä se sisälsi, mut ne oli jotain ihan pikku bugien päivityksiä ja ongelmia, ei mitään ihmeellistä.

Ps. Ennyt kännyl ala saalistamaan linkkiä Googlesta, varsinkin kun en tiedä oliko boxin päivitys sama vaikka näin oletan.
 
Vastaus: WRC [PS3]

PS3:n päivityksen sisältö:

• Fixed Ghost color when playing online: All ghost opponents have a different color during a multiplayer race.
• Fixed anticipated pacenotes: when pacenotes are anticipated in the option menu, the codriver is not anticipating checkpoint results anymore.
• Fixed wrong ghost upload/download: It is now impossible to upload or download a ghost for the wrong track.
• Fanatec Wheel support improvements.
• Fixed “unable to create new data” after accepting game invitation: The title handles multiple invitations while continuing playing without causing any negative effect.
• Fixed Online / Leaderboards: Loading is now timed out when there is no connection.
• No more crash after pressing start when warning message appears.
• Fixed Leaderboards view corruption.
• Fixed “Damage Indicator” showing incorrect information after finishing and restarting a race.
• Fixed “Stage Victory Best Streak” and “No Damage Stage Streak” statistics malfunction with championship.
• Fixed Circle Button Behaviour. The title now uses the same advance button in its menus for ease of use by the user.

Lähde: Race Sim Central
 
Vastaus: WRC [PS3]

Ois tarkoitus hankkia vielä tämä ja ajaa championshipiä kavereidenkaa, mutta mieleeni tuli että voiko tota mm-sarjaa itse muokata moninpelissä? Ainakin demossa löytyy että vois yksinpelissä luoda oman mm-sarjan.

Mitä kaikkea tuossa voi sitten muokata? Mitä ralleja ajaa? Voiko pisteytystä muuttaa jotenkin jos pelaa vaikka 5:llä hengellä ja ei ota tietokoneita ollenkaan mukaan :rolleyes:
 
Vastaus: WRC [PS3]

Itse voi rallien määrän ja järjestyksen valita, sekä erikoiskokeiden määrän, mielestäni max 4 pelaajaa, ja pisteitä ei voi muokata eikä poistaa tietokonevastustajia. Autot pitää valita samasta luokasta, aikoinaan V-rallyssa oli hyvä kun pystyi valitsemaan mitkä autot vaan niin sai tasotettua kisoja kun oli eritasoisia kuskeja.
 
Vastaus: WRC [PS3]

Jaahas eilen kokeilin pelata pitkästä aikaa,aluksi kone latas uuet päivitykset.Netti puoleelle piti yrittää kirjautua monta kertaa kunnes meni läpi(valitti jotta pitäis ottaa yhteyttä palveluntarjoajaan) No site kun yritin liittyä jonkun peliin niin eipäs onnistunu, jauhaa jotta connekting to the host.No en oo yrittäny tänään uuestaan ,mutta tällaista liittyiskö jotenki tohon päivitykseen vai...
 
Vastaus: WRC [PS3]

No en oo yrittäny tänään uuestaan ,mutta tällaista liittyiskö jotenki tohon päivitykseen vai...

Ei liity päivitykseen, itse pelailin ongelmitta päivityksen jälkeen onlinessa. Väkeä oli myös runsaasti silloin paikalla, sitä en tiedä mitenkä nyt GT5:n julkaisun jälkeen. Joko siellä on serverit muuten tökkineet tai sitten mahdollisesti sinun yhteydessä ollut jotain häikkää?
 
Vastaus: WRC [PS3]

Olipas mukava pelata tätäkin välillä.Useat on haukkuneet tätä peliä,mut ymmärrän,ett ei mikään peli tuu koskaan miellyttämään kaikkia pelaajia.:)Innolla ootan WRC 2011 peliä.:)
 
Vastaus: WRC [PS3]

Onko kellään tietoa onko tulossa WRC 2012? Vai onko nämä kaksi aikaisempaa jo flopannu niin pahasti, ettei pelisarja jatku enää?
 
Vastaus: WRC [PS3]

Millasia kokemuksia tästä pelistä? onko tuo WRC 2 hyvä ajettava/realistinen ajettava...itseäkin kiinnostaisi sellanen offline-ura rallia,mut olen jotenkin onnistunut googlella kaivamaan kaikki negatiiviset jutut kyseisestä pelisarjasta...
Vissiin kuitenkin kannattaa odottaa sitä uusinta versiota vai onko nykyinen ostamisen arvoinen edelleen?
 
Ylös Bottom