Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox 360

Vastaus: Valve tykkää kalasta

NviperO sanoi:
Naks naks, muistelenkohan ihan väärin kun muistaakseni joskus ennen XO:n julkaisua Valven nokkamies Gabe Nevell haukkui konsolin suohon kun kovalevy ei ole vakiovaruste? Tosin sittemminhän on nähty näitä "HD Required" -pelejä kuten Football Manager ja esim. Oblivion osaa kovalevyä hyödyntää jos se koneessa on. Sinänsä kuitenkin ihan mielenkiintoista nähdä mitä Valvella on putkessa. Toivottavasti jotain muuta kuin Half Life 2.

Eikös siitä ollut joskus jokin hämärä kuva, missä oli Xbox 360:lle ilmestyviä pelejä. Ja kaikki sitä hehkuttivat, kun Valven kohdalla luki Half-Life 3 (luultavasti).
 
Xboxin uudet saavutukset!

Hiljattaisen Liven alasajon aiheutti virallisen selityksen mukaan Xbox.comin palveluiden päivittäminen. Tähän asti on tiedetty, että uutena toimintona palveluun on lisätty ainakin viestien välittäminen Webin kautta. Nyt Cheap Ass Gamer paljastaa toisenkin ennennäkemättömän lisäyksen Live-palveluun.

Kuten yleisesti on tiedossa, ensimmäisissä XO-konsoleissa on ollut runsaasti lastentauteja - jopa siinä määrin, että Microsoftia vastaan on nostettu joukkokanne USA:ssa. Cheap Ass on ehtinyt ensimmäisenä paljastamaan suorastaan nerokkaan tavan, jolla Microsoft voi täyttää juridiset velvoitteensa korvata nämä virheet asiakkailleen - tavalla, joka ei maksa yhtiölle itselleen mitään!

http://www.cheapassgamer.com/forums/showthread.php?t=84416
 
Vastaus: Xbox 360

Paavi sanoi:
TeamXbox listasi ison kasan mielenkiintoisia huhuja:

-Premium-paketin hinta putoaa 90 euroa, Coren 80 euroa.

-Gears of Wars julkaistaan lokakuun lopulla huikean markkinointikampanjan siivittämänä.

-Halo 3 tulee tosiaan maaliskuussa ja julkistetaan E3-messuilla.

-Kameon jatko-osa kehitteillä.

-HD-DVD-asema syyskuussa 95 euron hintaan.

-100 gigan kiintolevy jossain vaiheessa lisävarusteeksi

-Xbox 360:n kamera syyskuussa yksistään 47 euroa ja pelin kanssa 77 euroa.

-Lokakuussa Xbox Live Goldin hinta tippuu tai koko systeemi ilmaiseksi, jos hyväksyy mainokset.

-Friend list laajenee 200 toveriin.

-Kesäkuussa 50 uutta nimikettä taaksepäinyhteensopivuuslistalle.

-Microsoft on sopinut NBC:n kanssa pelien lähtettämisestä suorana televiisiossa.

-Dashboard saa uuden ilmeen ja Xbox Live lapsiystävällisemmäksi (?).

-Saavutuksista Microsoft Pointseja.

-Xbox 360 näkyvästi esillä kahdessa superproduktiossa.

-Mahdollisuus ladata samalla, kun pelaa.

-Lokakuussa Virtual Consolea muistuttava palvelu, josta saa ladattua Segan pelejä.

-MAME-emulaattori laillisesti kalalle.

Osa varmasti pelkkää huhua, mutta osa luultavasti myös totta. Lisäksi Microsoft yrittää saada yksinoikeudella Kalalle jonkin urbaanin pelin, jonka TXB veikkailee olevan GTA. Noeses.

Jaahas. Taitaa MS:kin ottaa Sonyn tosissaan. Tuo ilmainen verkkopalvelu vasta jotakin olisi!
Alkaa hieman jännittämään kuinka kiivaaksi tämä käy.
Yksinoikeuspelithän ovat kova sana, mutta aika vähän niitä loppujen lopuksi on. Millään koneella. Varsinkaan hyviä sellaisia (älkää alkako ihmiset luettelemaan).
Kovin usein on käynyt niin, että puolen vuoden kuluttua on jokin "yksinoikeus-nimike" tullutkin muillekin alustoille.
 
Xbox 360 nauttii valoisista myyntilukemista

Alun kangertelun jälkeen Microsoft on lähettänyt kauppoihin 3.3 miljoonaa Xbox 360 -konsolia. Yhtiö aikoo myydä arviolta 1.7 miljoonaa konsolia lisää muutamien kuukausien aikana, jotta päästään 4.5-5 miljoonan tavoiteltuihin myyntilukemiin. Tästä johtuen Microsoft on nostanut Xbox 360 valmistuksen noin miljoonaan kuussa, mikä tietää valmistuskumppaneille varsin kiireisiä aikoja.

Sony sen sijaan aikoo myydä 6 miljoonaa PlayStation 3:a vuoden 2007 maaliskuuhun mennessä, mikä antaa tavoitteelle ainoastaan puolisen vuotta aikaa toteutua. Onnistuessaan PlayStation 3 kirisi Xbox 360:n vuoden etumatkan kiinni.
 
Vastaus: Xbox 360

Livegamersin Kaapo tietää kertoa, että XO:n HD-DVD-laajennuksessa ei M$:n aiemmista vihjailuista huolimatta sittenkään olisi HDMI-liitäntää:

Kyseisestä levyasemasta on aiemmin ollut monia spekulointeja, koskien lähinnä HDMI-liitäntää. Microsoftin artikkelin mukaan uusi HD DVD -levyasema ei tule sisältämään HDMI- liitäntää ja levyasema liitetään X360:een USB-kaapelilla. Kytkentä HDTV:n ja X360:n välillä suoritetaan käyttäen komponentti-johtoa.

http://www.livegamers.fi/misc/news.php?shownum=1700

Jos tämä tieto pitää paikkansa, M$ meni sitten aika nolosti ryssimään hienon tilaisuuden korjata peruskonsolin ikävä rakennevika.
 
Vastaus: Xbox 360

Ronkka sanoi:

"The existing battery life is the same as the wireless controller and, by using the AC adaptor, you'll get force feedback. There are two levels of feedback, the basic rumble motors that pick up wheels on gravel and low-level rumbles, and force feedback, from the actual car performance -- slides, crashes, etc."

\o/ Thank you very very much! Eihän tätä odotettukaan kuin vuodesta 2001 asti, mutta vihdoin MS tekee oman ratin. Jes! :D
 
Vastaus: Xbox 360

mikaju sanoi:
Hehee Microsoft kaivaa Sonylle hautaa, gta4, yksinoikeudella.
Ei välttämättä yksinoikeudella, mutta kuitenkin tulossa:

"* 12:24pm: Grand Theft Auto IV coming to Xbox 360 on October 16th (USA/CAN) and October 19th (Europe). Doesn't say if it's exclusive, so guess not."

edit. Ehtii kuitenkin "reilusti" ennen PS3:n julkaisua ;)
 
Vastaus: Xbox 360

Ja GTA on kuitenkin ollut yksi vahvimpia Pleikkarin "yksinoikeuspelejä". Nyt sitä saa boxille jo ennen kuin PS3 on edes markkinoilla. Harvinaisen kova liike.
 
Vastaus: Xbox 360

mikaju sanoi:
Taitaa tosin tulla vasta 2007?
Kaikkialla lukee vaan "GTAIV coming October" joten kyllä tuo vahvasti tähän vuoteen viittaa. Muuten siinä olisi taatusti vuosiluku...

Oli muuten Moore vetänyt sitten GTAIV tatskan toiseen käteensä :D

"12:22: "Major announcement about one of greatest franchsies of all time." Says its so exciting that he has to take his shirt off. Shows Halo 2 tatto--GRAND THEFT AUTO IV tatoo on other arm. Grand Theft Auto IV October 16 to Xbox 360 ONLY."
 
Vastaus: Xbox 360

"Some guys do rubber ducks, some guys do tattoos," he jokes. His new one: Grand Theft Auto IV.

Okay, wasn't Halo then. Forgive me eh? But hell. October 16th 2007 in North America, October 19th 2007 Europe. GTAIV. "The first date it's available."

Luki ntsc-uk:n foorumilla. Toivottavasti ei pidä paikkaansa.
 
Vastaus: Xbox 360

NviperO sanoi:
Kaikkialla lukee vaan "GTAIV coming October" joten kyllä tuo vahvasti tähän vuoteen viittaa. Muuten siinä olisi taatusti vuosiluku...
EuroGamerin feed:
He's taking his, er, clothes off. Well, jacket. "Yeah yeah yeah" he syas. He shows his Halo 2 tattoo. "You thought it was fake." Oh god. It's not on his chest, surely.

"Some guys do rubber ducks, some guys do tattoos," he jokes. His new one: Grand Theft Auto IV.

Okay, wasn't Halo then. Forgive me eh? But hell. October 16th 2007 in North America, October 19th 2007 Europe. GTAIV. "The first date it's available."
Ilmeisesti ei siis kuitenkaan yksinoikeus.

Alan Wake todellakin vain Windowsille ja X360:lle.
 
Vastaus: Xbox 360

NviperO sanoi:
Eihän tätä odotettukaan kuin vuodesta 2001 asti, mutta vihdoin MS tekee oman ratin. Jes! :D
Sanos muuta, toivottavasti tuo on vähintään samaa tasoa kuin MS Sidewinder FF ratti aikanaan.
 
Vastaus: Xbox 360

Oliver sanoi:
EuroGamerin feed
Pelaajasta:
"Sitten luvassa taas uusi pelijulkistus. Moore esittelee Halo 2 -tatuointiaan. Luvassa on uusi tatuointi: "joillain on kumiankkoja, toisilla tatuointeja". GRAND THEFT AUTO IV! 16.10.2006 Yhdysvalloissa ja 19.10. Euroopassa! Viime vuoden E3-viesti Sonylta: "seuraava GTA on meidän yksinoikeutemme" on nyt kumottu."

Voisiko joku vaikka soittaa Puhalle tai jotain? :D
 
Ylös Bottom