Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Siis oikeasti Julian Gollopin peli. Sehän menee sitten kokeiluun vaikka olisi kuinka huono (voi se olla hyväkin), sen verran legendaarinen hemmo on kyseessä. Minulle tosin lähinnä C-64:n Laser Squadin ansiosta, joka on yksi kaikkien aikojen parhaista peleistä mielestäni ja aikoinaan oli oikeasti tajunnan räjäyttävä kokemus. Harvassa pelissä vieläkään on niin syvällisiä taktisia elementtejä ja esimerkiksi hajoavia ympäristöjä, joilla on vaikutusta valittuun strategiaan.
Laser Squadia tuli pelattua paljon Amiga 500:lla aikoinaan. Yksi lemppareita. Onhan X-Comit myös lähellä sydäntä, mutta kyllä Laser Squad vie sen ykköspaikan.
 
Gamepass tuo välillä jopa ähkyä, sama kuin Netflixiä selatessa, ei tiedä minkä katsoisi tai pelaisi. Tämä kuitenkin positiivinen ongelma, ei lopu pelattava ikinä kesken ja Xboxin isoimmat tykit tälle vuodelle tulee vielä loppuvuoteen. Ei auta valittaa..
 
Moikka,

Nyt meni vähän sormi suuhun, vieläkö sen gamepassin saa temppuiltua itselleen edulliseen hintaan jotenkin? (euron kuussa tms?) Liittyi jollain tavalla gold jäsenyyteen?
Minulla oli joku vanha xbox tili missä se oli ja nyt meni vanhaksi (annoin koko xbox one pojalle jolla se pölyttyy jossain sängyn alla). Käytin vanhan tunnuksen gamepassia sen family sharen kautta.
Mutta, siis, kysymys kuuluu nyt, kun on uusi tili ollut käytössä jo jongin aikaa, voinko hankkia sille tuon edukkaan tarjouksen?
 
Sehän selviää vain kokeilemalla. Varmaankin uudelle tilille saa Game passin uutena asiakkaana kulloinkin voimassa olevalla tarjouksella ilman ongelmia. Siitä en ole varma mitä kävisi, jos henkilö- ja maksutiedot olisivat eri tileillä samat. Jos haluaa pitemmän ajan tarjouksen, voi kokeilla live gold exploittia, jos se on vielä voimassa, eli ostaa Live Gold aikaa ennen Game passin aktivoimista ja se muuttuu sitten suoraan Game pass Ultimate ajaksi. Live Goldia saa hankittua paljon halvemmalla kuin Game pass Ultimatea. Kannattaa tsekata kuitenkin ensin jostain, että kyseinen menetelmä toimii edelleen.

Kannattaa kuitenkin huomioida järjestys, mitä sitten ikinä päättääkin tehdä. Live Gold pitää nimittäin olla ensin tilillä, ennen kuin käynnistää Game pass kauden, jälkikäteen vaihtosuhde on kolme kertaa huonompi muistaakseni, eli rahat menevät hukkaan.
 
Viimeksi muokattu:
Jos haluaa pitemmän ajan tarjouksen, voi kokeilla live gold exploittia, jos se on vielä voimassa, eli ostaa Live Gold aikaa ennen Game passin aktivoimista ja se muuttuu sitten suoraan Game pass Ultimate ajaksi.
Tuo se oli - mutta ei MS enää tarjoa kuin kolmen kuukauden Gold jäsenyyttä. Semmoinen muutaman vuoden viritys olisi kannattanut tuolla keinoin.
Ehdin toisaalta pelata sieltä GPstä melkolailla kaiken itseäni kiinnostavan niin taitaapi jäädä tilaamatta - nyt toistaiseksi ainakin. Mutta kiitokset selvennyksestä - eipähän jää hampaankoloon vaivaamaan :)
 
Just eilen kaveri osti Livekortti.fi 13kk Goldia, aktivoi sen ja sit Mikkistoresta 1kk UGP jonka aktivoi, nyt on 14kk UGP. Eli toimi ainakin eilen.
P.S. Tuo 13kk Gold ei tosin ollut edes edullisin, parempi €/kk on 12kk ja 24kk koodilla.
 
Just eilen kaveri osti Livekortti.fi 13kk Goldia, aktivoi sen ja sit Mikkistoresta 1kk UGP jonka aktivoi, nyt on 14kk UGP. Eli toimi ainakin eilen.
P.S. Tuo 13kk Gold ei tosin ollut edes edullisin, parempi €/kk on 12kk ja 24kk koodilla.
Tähän kun vielä laittaa sen ruksin, että tilaus uusiutuu automaattisesti, niin saa kuukauden goldia kaupan päälle. Jos on ostanut vaikka 2x12kk, niin muistaakseni toimisi vielä se, että käy ekan koodin jälkeen ottamassa ruksin pois ja syöttää sitten toisen koodin ja taas ruksi ruutuun, niin vielä kuukausi päälle. Näiden jälkeen sitten GPU päälle ja sen jälkeen voi tuon automaattiuusinnan käydä laittamassa pois.

Ja jos puhuin ihan puuta heinää, niin saa korjata. Tosin eipä tuossa mitään sellaista väärää tietoa voi olla, joka jollekin toisi taloudellisia menetyksiä (kunhan ei jätä sitä automaattista uusintaa päälle pitemmäksi aikaa), joten kannattaa kokeilla toimiiko tuo tilauksen uusinta.
 
Kyllähän tuo varmasti kiinnostaa ihmisiä kun nyt pääsee kk-maksulla testaamaan muiden pelien ohessa. Minuakin tuo vähän kiinnostaa mutta tänne kirjoitettujen kommenttien perusteella ei ole minun juttuni kuten ajattelinkin. Juuri se Game as a Service tökkii.

Tosin ostin minä Antheminkin viidellä eurolla että testaisin sitä. En ole vielä saanut testattua ja liekö enää toimiikaan kun eikö ne serverit ole sammutettu tai sammutetaan ainakin pian.
 
Kyllähän tuo varmasti kiinnostaa ihmisiä kun nyt pääsee kk-maksulla testaamaan muiden pelien ohessa. Minuakin tuo vähän kiinnostaa mutta tänne kirjoitettujen kommenttien perusteella ei ole minun juttuni kuten ajattelinkin. Juuri se Game as a Service tökkii.
Pelasin tuosta kampanjan yksinpelinä ja se oli ihan hyvä (4/5). Ilmeisesti myös kampanja DLCeet on ihan jees. Jos olisivat pistäneet kaikki paukut hyvään yksinpeliin niin toihan olisi voinut olla oikeasti tosi kova peli.
 
Minuakin tuo vähän kiinnostaa mutta tänne kirjoitettujen kommenttien perusteella ei ole minun juttuni kuten ajattelinkin.

Näin myös täällä. Niin ristiriitaista on vastaanotto ollut, ettei tätä viitsisi priorisoida muiden pelien edelle, mutta eihän se tietenkään ongelma olisi Game Passin kautta antaa mahdollisuus tälle.

Selvästihän kuitenkin peli kiinnostaa, onhan se myynytkin ainakin yli 3 miljoonaa kappaletta, vaikka se onkin saanut huonoja arvosteluita, joten ei se ihme ole, että kokeiluun menee monilla Passin kautta.

Forbesin viime kuussa julkaistussa artikkelissa hyvin kuvataan näitä myyntejä:


Ei Avengers ehkä kuitenkaan ole niin iso floppi ja jos Game Pass sekä uudet DLC:t puhaltaa hiiliin taas uutta puhtia, niin kuka tietää, vaikka tämä vielä kääntyisi voitoksi Square-Enixin kannalta.
 
Procession to Calvary oli omilla listoilla kun muistaakseni Pelit-lehdessä kehuttiin, joten turha oli taas odotella että ehtisi pelata jotain muutakin kuin Game Passin sisältöä :p Muistaakseni mainittiin Monty Pythonit ja Monkey Islandit tämän yhteydessä joten pelaukseen menee.

Laitoin myös Katana Zeron pelaukseen kun joku hoksautti että kohta poistuu ja tuo oli omilla "kokeile joskus"-listoilla. Melkoisen erikoisen teos kyllä kyseessä ja tätä voisi melkein suositella testaamaan jo tuon erikoisen tarinan vuoksi. Vielä en tiedä mihin se menee mutta voisi sanoa ehkäpä jo hapokkaaksikin menoksi. Pelimekaniikat pyörii ajan hidastamisen ympärillä mutta myös tarina on hyvin vahvasti siihen kytketty.

Aiemmin mainitsemani Arigami 2 on myös ollut kovassa peluussa ja on oikeasti todella viihdyttävä peli, varsinkin jos hiippailu Dishonored-tyyliin yhtään maistuu. Tuossahan on pelimekaniikatkin melkein kuin suoraan Dishonoredista. Hirveän vaikea peli ei ole tai sitten en osaa suhteuttaa kun pelaan näitä hiippailuja niin paljon ja joidenkin mielestä Dishonoredkin on vaikea.
 
Onkohan tietoa jos mulla on olemassaoleva Game Pass Ultimate jonka hommasin reilu vuosi sitten tuolla Gold-kikalla, niin voinko tankata sitä uudella Gold-kortilla vaikka tilaus on vielä voimassa. Eli mulla olisi 2kk vielä jäljellä mutta haluaisin pidentää aikaa ennen kuin menee umpeen.
 
Ylös Bottom