Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox One -hankintaketju (hintatiedot yms.)

Löytääkö joku linkkiä vaihtopelilistaan? Itselläni banneri vie vain store locatoriin.

Kiinnostaisi kanssa, ei nyt itselle mutta voisi ehkä muille vinkata. Itseasiassa aika avokätinen tarjous niille joilla tekee mieli vähän päivittää, mutta ei ihan vielä ole valmis X konetta laittamaan. Uudemman mallin ohjain on vähän mukavampi näppiin eli jo pelkästään sen takia kannattaa, lisäksi tuo 1T limppu jossain tapauksissa voi jopa riittää toisin kuin 500 G joka on lähtökohtaisesti melkein kaikille käyttäjille liian pieni ja rasittava. Ja siis onhan S siro ja hieno kapistus, äänetön myös.
 
Tekisi kyllä mieli käydä vaihtamassa orggis Xbox One tohon S-versioon, niin voisi myydä sen sit pois. :p Tai sitten laittaisin sen olohuoneeseen "viihdelaatikoksi" kun Xbox One X on omassa makuuhuoneessani.
 
Löytääkö joku linkkiä vaihtopelilistaan? Itselläni banneri vie vain store locatoriin.
Ihan mitkä vaan kaksi peliä käy. Kaveri vei tänään perus xone ja vanha ac unity sekä ryse son of rome
 
Sähköpostissa luki että tuo xbox one tai ps4 ja kaksi mitä tahansa peliä. Niin saat xbox one s 1t ja shadow of war tai pubg sekä 3kk viaplay ja kaveri vei tänään ac unity ja ryse son of rome sekä perus one
 
https://www.gamestop.fi vaihto tarjous xbox one tai ps4 konsoli veloitukseton vaihto xbox one s yhden teran malliin.

Eilen kävin vaihtamassa originaali boksin Xbox One S:ään Shadow of War pelin kera. Vaihdossa meni Shadow of War :) ja Assassin's Creed Syndicate.
Suosittelen kyllä vaihtoa kaikille joilla on ei ole S tai X mallia. Uusi takuu ja parempi boksi.

Tosin oman vaihdoin heti koska mielestäni tuuletin piti ylimääräistä "nakutus" ääntä... noh seuraava pitää myös samaa ääntä paitsi hieman hiljempaa. :(

Ai niin... mukaan toimiva ohjain, HDMI kaapeli sekä virtajohto. Älkää tyhjentäkö boksia ennen vientiä jolloin saavat nopeammin testattua boksin toimivuuden. He tyhjentävät boksin testin jälkeen. Pelien ei tarvitse olla vain toisen konsolin pelejä.
 
Viimeksi muokattu:
Kyllä mä suosittelisin tyhjentämään ennen vientiä, kun olen huomannut etteivät aina edes testaa konsoleita :)
 
Tuli vaihdettua orkkis-boksi uuteen S:ään käytännössä ~10e välirahalla. Jepa tarjous!
 
Kyllä mä suosittelisin tyhjentämään ennen vientiä, kun olen huomannut etteivät aina edes testaa konsoleita :)

Tästä on ollut vähän kahdenlaista käytäntöä. Aikaisemmin suositeltiin tyhjentämään, mutta viimeeksi kun vaihdoin vanhan Boxini X-versioon, uudempi myyjä kakoili tuon kanssa. Onneksi myymäläpäällikkö sattui olemaan paikalla ja käski lopettamaan säätämisen ja ottamaan koneen vastaan. Pärstäkertoimesta on edes joskus hyötyä... :)
 
Turun GameStopissa asioidessani myyjä suositteli tyhjentämään ennen myymälään tuontia. Kotona sitten tyhjentelin ja havaitsin, että konsoli vaati nettiyhteyden kaikkien "kotikonsolitietojen" tyhjentämiseen. Eli sellaiset jäisivät mitä luultavimmin liikkeessä tekemättä, kun tuskin siellä nettiä on konsoliin liitettäväksi. Joka tapauksessa kotona tyhjentämisestä ei ollut haittaa, vaan myyjä kokeili konetta asennusruutuun asti ja oli tyytyväinen.
 
Kiitos vinkistä!
Hyvä diili tämä, vaikkei Tampereelta enää saanutkaan Shadow of Waria. Olivat koneet loppuneet ja kuulemma ensi viikolla tulevat ovat PUBG-bundleja...
 
Juu kiitos täältäkin!

Onneksi tuli käytyä foorumilla, olin jossain vaiheessa käynyt GS:n viestit disabloimasssa ja täten oli mennä koko juttu ohi.

Käytettynä ostettu 500Gt One päivittyi uuteen teraiseen Ässään kohtuullisella 8€ "välirahalla" kun ei ollut kuin yksi vaihtopeli antaa. Ei paskempi diili. :D

Edit. Nyt huomasin, että tuohonhan kuului vielä 3kk Viaplay koodi, se jäi nyt saamatta. Onko muille vaihdon tehneille tullut ko. koodi mukaan?
 
Viimeksi muokattu:
Edit. Nyt huomasin, että tuohonhan kuului vielä 3kk Viaplay koodi, se jäi nyt saamatta. Onko muille vaihdon tehneille tullut ko. koodi mukaan?

Tarkista kuitista, että onko tuo viaplay koodi siinä, kun ainakin gigantista ostettaessa oli viaplay ja game pass koodit laitettu kuittiin.
 
Tarkista kuitista, että onko tuo viaplay koodi siinä, kun ainakin gigantista ostettaessa oli viaplay ja game pass koodit laitettu kuittiin.
Kiitos vinkistä, ei ollut kuitenkaan koodia kuitissa. Muut koodiläpyskät (1kk GamePass ja Live) olivat boksin laatikossa. Täytyy huomenna rimpauttaa josko tuon koodin vielä saisi. Ja vaikka ei saisikaan, niin en revi pelihousuja... :p
 
Kuittiin tuli koodi itellä vaihdon yhteydessä.
Ok, kiitos tiedosta. Kysäisenpä sitä sitten huomenna.

GS:n viehättävä myyjäneitonen kertoi palanneensa juuri kesälomilta töihin, saattoi hyvinkin vaikuttaa koodin unohtumiseen. Sanoi myös hieman ihmetelleensä tuota tarjousta.

Edit: koodi hoitui kätevästi puhelinsoitolla.
 
Viimeksi muokattu:
Konsoli vaihtumassa ja pelien jako kaverin kanssa päällä. Mitäs tarvitsee tehdä nykyiselle konsolille (nimenomaan tuota pelien jakamista ajatellen) ennenkuin tyhjennän sen? Ilmeisesti pitää poistaa se kotikonsoliasetus, mutta poistanko sen kirjautuneena kaverin vai omalle tilille? Entä tarvitseeko kaverin tehdä omalla konsolillaan mitään? Tsiisus että oon tyhmä...:oops:

Jos teen näin:
-nykyisellä konsolilla kirjaudun kaverin tilillä, poistan kotikonsoliasetuksen ja kirjaudun ulos
-poistan kaikki käyttäjät
-palautan tehdasasetukset
-konsoli valmis vaihdettavaksi uuteen
-uudessa määritän käyttäjätilit (oman ja kaverin)
-kirjaudun kaverin tilillä, määritän kotikonsoliksi ja kirjaudun ulos
-kirjaudun omalla, kaverin pelit löytyvät kuten ennenkin
-myös kaverin konsolilla toimivat minun pelit kuten ennenkin
Meneekö oikein?
 
Viimeksi muokattu:
Ylös Bottom