Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

XBOX vga-box

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja Trippi
  • Aloituspäivämäärä Aloituspäivämäärä
lyhyt vastaus : saa. Mistä? en tiedä... tästä on joskus täällä keskusteltu, joten suosittelen "haku" toiminnon käyttöä, vai onko se search
 
Tuolla sivulla lukee ettei Pal-koneessa ole 16:9 tukea? :confused:

"4. 16:9 Mode
Some american games like Dead or Alive 3, Azurik or Nascar Heat even support 16:9 VGA. When using a 16:9 Monitor/Projector/VGA-Television, you can enjoy widescreen VGA !
Unfortunately, the PAL Machine does NOT support 16:9 VGA at all."

Voiko tämä olla totta?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan olaiho
Tuo boksi toimii ainoastaan peleissä, jotka tukevat PAL60-tilaa.


Itselläni on tuo digital-x:n purkki ja kaikki testaamani pelit (Halo, DOA3, Rallysport Challenge, Jet Set Radio Future) ja jopa Official XBox Magazinen demo-dvd toimivat ongelmitta, kunhan keksin laittaa tuon PAL60 moodin päälle, manuaalissa siitä kun ei mainittu mitään (kuulemma saksankielisessä on, mutta englanninkielisestä oli unohtunut). Kuva on Sangen Hyvä (eli kuolasin pari päivää Haloa ennen kuin tulin takaisin tajuihini), jopa verrattuna RGB-scartilliseen. Vertailu tehty 32" Sonyn 50Hz Vegalla ja 21" Sonyn F520 monitorilla. Interlacen puute on hieno asia. Muutkin esim. Dreamcastin vga-purkin omistajat voinevat yhtyä tähän.
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Batou
Tuolla sivulla lukee ettei Pal-koneessa ole 16:9 tukea? :confused:

Ei, siellä lukee että PAL-koneessa ei ole 16:9 VGA-tukea. Voi hyvinkin olla totta. Normaali 16:9 tuki nyt ainakin on.
 
Jpaana : onko näytön "oltava" iso, jotta tämä härveli oikeesti kannattaisi hankkia? heräsi kiinostus heti kun hehkutit kuvaa =)

niin ja toi yksi osote toimivana
Tästä
 
Hmm... tommonen olisi kyllä aika nannaa. Voisipahan vihdoinkin pistää duunissa Xbox-epäilijöille jauhot suuhun kun iskisi niiden 21" näyttöihin sen kiinni ja pistäisi DoA:n pyörimään... :D

Oijjoi... ja sitten hankintakysymyksiä. Eli mitenkä tuon tilaus toimii? Kokemuksia kellään? Entä saako tuon mahdollisesti Saksasta noutamalla, tai myydäänkö sitä siellä esim. kaupoissa? On meinaan vanhemmat menossa loppukesästä sinne, joten ne voisi pistää hakuhommiin... :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Wombut
Jpaana : onko näytön "oltava" iso, jotta tämä härveli oikeesti kannattaisi hankkia? heräsi kiinostus heti kun hehkutit kuvaa =)

Kaipa se riippuu mistä roikkuu :-) Monitoria sinänsä katsotaan yleensä niin paljon lähempää, että pienempikin vastaa tavallaan isompaa telkkaa. Tosin moninpeleissä se ei juuri auta, koska tunnelma olisi hetken päästä aika intiimi, siinä telkka voittaa reippaasti :-)

Itselläni ei ole kuin nuo vertailukohdat (voisin tietty viedä tuon laatikon kanssa jossain välissä töihin käymään (julkaisupäivänä se siellä jo kävikin, tosin silloin joutui laittamaan komposiitilla kiinni kun muita piuhoja ei saanut mistään :-( ja laittaa sen leffa, err... neuvotteluhuoneen tykkiin kiinni. Noissa ei RGB scartit juuri auta ja s-videokin on vähän mitä on), joten kaikenkattavaa vastausta en voi antaa. Haloa pelailen yksin mieluummin monitorilta, samoin kuin noita muita yksinpelejä, DOAa väljemmin telkan kanssa.

Olen kuitenkin ollut kaikin puolin tyytyväinen hankintaan, vaikka vähän hintava olikin (postikuluineen 99e). Digiäänioutputti oli mukava lisä, kotiteatterini kun on jostain syystä peeseen kanssa samassa huoneessa eikä olohuoneen telkassa kiinni, joten pääsin vasta nyt kokeilemaan Dolby Digital -ääniä. Siitä osa tuosta Halon kuolaamisesta varmaan johtuikin :-)

NviperO:

Itselläni tilaus meni näin:

- 24.4. näin xboxhacker.netissä maininnan ko. laitteesta ja otin yhteyttä digital-x:ään, koska vepissä käskettiin tehdä näin jos haluaa tilailla ulkomaille.
- 26.4. sain vastauksen kysymykseeni ja linkin tilausohjeet sisältävälle sivulle (http://www.digital-x.de/news/xvga_box_order/xvga_box_order.htm), tein tilauksen saman tien ja loin Paypal-tunnuksen kun sellaista en aiemmin omistanut (tämä on jossain määrin miinusta ko. firmalle, suora luottokoiraveloitus olisi ollut näppärämpää), mutta kävi se näinkin
- 27.4. sain PayPal-maksupyynnön jonka maksoinkin saman tien
- 28.4. sain mailin PayPalistä, että maksuni oli hyväksytty
- 3.5. sain mailin jossa kerrottiin, että tilaukseni oli hoidossa ja valitettiin ruuhkaa (ymmärrettävää, koska tuote oli juuri julkaistu ja kaikki tilaukset tulivat suunnilleen yhtä aikaa) ja luvattiin mailata, kun tilaus lähtee tänne päin
- ...kesti hetki ja toinenkin...
- 28.5. mailasin ko. puljulle lähes varmana, että rahani olivat mennyttä ja ko. firma jo Karibialla, mutta sainkin vastauksen, että tilaukseni oli lähetetty 22.5. ja pahoiteltiin, että eivät olleet mailanneet aiemmin statusta
- kuin sattuman oikusta tullessani samana päivänä töistä kotiin löysin postin saapumisilmoituksen kirjatusta kirjeestä, laukkasin villisti postiin ja kiltti täti löysikin paketin, jota oli jo hetki odotettu
- seurasi hetken epätietoisuus laatikon toiminnasta, kun en tajunnut laittaa PAL60-moodia päälle ennen kuin irroitin tuon telkasta eikä mitään näkynyt, mutta ahaa-elämyksen jälkeen seurasi ekstaattista Haloilua aamuun asti tai jotain semmoista :-)

Eli sinänsä tilaaminen oli suht helppoa ja tuskatonta, luultavasti nyt vielä tuskattomampaa kun isoin ruuhka on hoidettu alta pois. PayPalin käyttäminen ei kai onnistu oikein kuin luottokoiran kanssa, mutta pankkisiirtokin noille käy (ja pankitkin pitävät siitä niin paljon, että pistävät mukavan siivun lisää laskua päälle).

Paikan päältä ostamisesta en osaa sanoa mitään, mutta ruostuneella lukiosaksalla sain niiden vepistä käsityksen, että joku nakkikioskikin niillä olisi, josta noita voi hakea. Onko se sitten 10e arvoista, on toinen juttu.

Jos joku haluaa tulla Tampereen Hervantaan tuota laitetta pällistelemään niin tervetuloa vaan :-)
 
Pitänee kysellä... mutta tuo luottokorttitilaus on siinä mielessä huono homma, kun ei kyseistä high-tech tuotetta ole ja vanhempien korttien vinguttamista verkossa voi vaan toivoa. Ja en halua maksaa noin 10euroa ylimääräistä pankille siitä että rahat kulkee niiden kautta johonkin Saksaan... on ikäviä kokemuksia noista tilisiirtomaksuista ulkomaille.
 
Vastaus: XBOX vga-box

Voih..Tämä olisi juuri se mitä tarvitsisin mutta saakohan tuota enään mistään.. Digital-X:n sivutkin niin kauan aikaa sitte päivitetty eikä tilauslinkkikään toimi.
 
Ylös Bottom