Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xboxille tulossa ase!

Killi

New Member
Team Xbox julkaisi artikkelin jossa kerrotaan Xboxille julkaistavasta aseesta. Ase julkaistaan samaa aikaa kuin The House Of The Dead 3 -peli ja se on yhteensopiva kaikkien tulevaisuudessa valopyssyä tukevien Xbox-pelien kanssa.

artikkeli ja kuva
 
WOW!

Oon jo odottanukkin tätä. Ja toi ase näytti kyllä tarpeeksi katu-uskottavalta...[hymiö]

Pitääpä ostaa kun tänne asti ilmestyy ja tulihan tuota House Of The Deathia pelattua Pelikaanissa jonkin verran ja ihan mainiohan se oli...
 
Jeh, hyvä, että Beretta tulee Eurooppaankin. Japanissa pyssy julkaistiiin jokunen aika sitten ja on kuulemma erittäin asiallinen kapistus.

Nyt pitää vain toivoa, että pyssyn väri pysyy mustana, eikä asetta värjätä esim. vihreäksi.
 
On kyllä hienon näköinen verme. Ihan ostamisen arvoiselta vaikuttaa. En kyllä pistäisi pahakseni, jos kys. pyssykkää saisi hopeankin värisenä. Olisi aika hieno :)
 
Osaako kukaan täällä kertoa, kuinka paljon valopistoolit ovat kehittyneet sitten NES-aikojen? Välkkyykö ruutu vielä samalla tavalla, vai onko siihenkin keksitty joku hillitympi ratkaisu?

Lisäksi kuinkahan paljon noita valopistoolipelejä on Xboxille oikein tulossa... Tuon pistoolin hinnan voisi arvata asettuvan jonnekin 70 euron tienoille, joten ei sitä aivan yhtä peliä varten oikein jaksaisi ostaa. Hienolta se kyllä kuvien perusteella vaikuttaa, haluttavalta jopa.
 
Ei mutta jumalauta tuo Mad Catz on RUMA. Tuollaista en kyllä ottaisi vaikka maksettaisiin o_O
 
Sitten kun penteleet vielä kehittäisivät valopistoolin, joka toimisi 100 Hz telkkarien kanssa, niin vot. Vai onko moisia?
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan rotuseal
Sitten kun penteleet vielä kehittäisivät valopistoolin, joka toimisi 100 Hz telkkarien kanssa, niin vot. Vai onko moisia?

Eikö tuo Beretta ole juuri sellainen? :)
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Batou
Eikö tuo Beretta ole juuri sellainen? :)
On.

Valopistoolipelejä on Xboxilla aneemisen vähän. Tällä hetkellä Xboxilta löytyy vain pelihalleista tuttu Segan House of the Dead III ja myöhemmin on tulossa Virtua Cop -sarjan uusin peli, Virtua Cop 3. Muita ei tietääkseni ole.
 
Perskules, jos tuo Beretta tosiaan toimii 100 Hz telkun kanssa, niin tulee tietämään rahanmenoa taas kerran..
 
Lainatun viestin kirjoitti alkujaan Nem
Japanissa pyssy julkaistiiin jokunen aika sitten ja on kuulemma erittäin asiallinen kapistus.
Olisikohan sinulla antaa vaikka linkkejä? Kiinnostaisi vain tietää vähän etukäteen tuosta kapineesta.

Ja vastaten omiin ihmettelyihini, insinöörit ovat kuin ovatkin kehittäneet pirullisia menetelmiä, joita käyttämällä ruudun ei tarvitse välkkyä. Kiinnostukseni Berettaan, House of the Dead III:n ja Virtua Cop 3:n kasvoi heti toiseen potenssiin.

Ainakin Filmifriikin mukaan HotD3 tulisi saataville 19.3. Lehdistötiedotteen mukaan Beretta pitäisi julkaista samoihin aikoihin HotD3:n kanssa, mutta mistään verkkokaupasta en ole sitä vielä bongannut.
 
Näyttää pahalta että asetta tulisi pelin mukana, ainakaan suomeen! Ulkomaisilta verkkokaupoissa asetta on saatavilla.
Ja lupaukset pelin tekiältähän olivat että pelin mukana julkaistaan ase kaikialla "pal standartit" täyttävissä maissa, outo kommentti. ja luulen että suomelle on käyny aseen kanssa sama juttu kuin liven kanssa että jälkijunassa tulaan taas!!
olisihan se aivan mahtavaa jos ase tulisi kauppoihin mutta kun peli tulee parinpäivän sisällä eikä aseesta puhuta mitään niin pahalta näyttää.
ps: ajattelin huomenna mennä kyselemään kaupoista että saako sitä asetta? Ja koska....
 
Saako tätä asetta mistään Suomesta? Itse olen löytänyt vain sitä rumaa vesipyssyä.
 
Ylös Bottom