Uudet profiiliviestit

Hei! Tässä olisi 1 minuutin kestävä kyselyni pelikielestä (englanti v. suomi) Opiskelen videopelien lokalisointia Lontoossa ja haluaisin kuulla suomalaisten pelaajien kokemuksista liittyen suomalaisiin sekä ulkomaalaisiin peleihin, sekä konsoli- että mobiilipeleihin. Kiitos mielipiteestäsi! H
JTahti
JTahti
"Mitä suomalaisten pelinkehittäjien pelejä pelaat?"

Voi valita vain yhden.
  • Like
Reactions: HenMS
JTahti
JTahti
  • Like
Reactions: HenMS
H
HenMS
Kiitti infosta. Itsekin huomasin että siitä pystyy valitseen vain yhden vaihtoehdon, mut en saa mitenkään sitä muutettua grrrr. Olen yrittänyt muuttaa, mut ei vaan näy vaihtoehtoa et vois valita muuta kuin yhden pelin. Voisitko valita siis suosikkipelin ja laittaa muut sitten MUU-kohtaan.
Jos ei oikeita kavereita löydy...niin heti valmis virtuaalikaveriksi :) just let me know:)
Ei taida esittäytymistopiccia löytyä? No kuiteskin terve kaikille näin yösydännä, päätin sit tännekin liittyä vähän jälkijunassa kun veri veti jälleen keskustelemaan. Peliplaneetan välittömissä jälkimainingeissa sitä ei ole tullu erikoisemmin harrastettua.
Finnish Auto Simracing Team (F.A.S.T.) perustajajäsen. Striimaaja, selostaja, videoeditoija ja kaikenlaisen simracing:n fani.
P
  • Poistettu jäsen 6395 kirjoitti jäsenen Ketunloikka profiiliin.

Mitäs tykkäsit outer worlds dlc? Tuon jälkeen outer worlds 2 odotellessa
Ei mulla ole sua, tai ketään muutakaan vastaan mitään, alkoi vituttamaan vaan sun takertuminen tohon vanhaan. Vaikutat yleisesti kyllä järkevältä ihmiseltä, että pitäisikö tämä "beeffi" vaan lopettaa.
  • Like
Reactions: Masta
Masta
Masta
Joo. Ei mullakaan ole sua vastaan mitään. Itsekin tuli ehkä hiukan ylireagoitua aikaisemmin. Toki saatoin kirjoitusasustakin vaan ymmärtää väärin, kun pariin kertaan tuli sellainen fiilis, että sun vastaukset oli ns. vittuilevaan sävyyn kirjoitettuja. Ei siis mulle suinkaan, vaan noille muille - ketä tossa nyt olikaan.
Masta
Masta
Et oo mulle koskaan mitään asiatonta laittanut, että sen puoleen ei oo kyllä mitään hampaankolossakaan. Lopetetaan mun puolesta tää ja yritetään tulla kaikki toimeen jatkossa mielipide-eroista huolimatta :D
Poochie
Poochie
Joo tulin varmaan kirjoitettua väärään sävyyn, ei ollut sille kaverille tarkoitus vittuilla. Olisi varmaan pitänyt kirjoittaa vaan, että kannattaa muuttaa pelityyliä, eikä sanoa että ei pärjää. Muistaakseni istujista valitti silloin, kyllä ne minuakin ärsyttää ,mutta pitää vain muuttaa pelityyliä silloin.
Äänestä KonsoliFINin ensi viikon striimipeliä foorumilla kohdassa "Palautteet ja tiedotteet". Äänestys on auki tiistai-iltaan (26.11.) asti. Listalla on Call of Duty, Farmer's Dynasty ja Lost Ember.
P
  • Poistettu jäsen 16872 kirjoitti jäsenen Ulukai profiiliin.

Miten sinulla toimii Nintendo Swisin ongline -palvelussa tuo muiden kanssa pelaaminen? Lisäksi tuosta uudesta Yoshi -pelistä, niin onko Bossit mitenkään omaperäisiä verrattina Wii U:n Yoshi -pelin Bosseihin? Ainiin, minkälainen Swits kokoelma sulla on ja aiotko rakennella Super Mario Maker 2:een kenttiä kesällä? Onko Helsingissä miten paljon Uuno turhapuroja?
Ulukai
Ulukai
Switchillä ei pahemmin tule pelattua netissä, niin en varmaksi sen tasosta osaa sanoa. Pari hitusen omaperäistä pomotaistoa tuossa tuoreessa Yoshissa oli, mutta ei mitään sellaista, josta voisi jälkipolville kertoa. Switch-pelejä lienee jotain kymmenen fyysistä tällä haavaa ja eiköhän se Mario Maker 2 tule arvosteltua ja kenttiä rakenneltua. Uunoista en tiiä, paitsi itsestäni. :D
Moi, jos tarvitset jeesiä tai muuten vaan peliseuraa niin liity klaaniin FinnBroForce, päsee suoraan liittymään pelin klaanihaun kautta, siellä on suomiporukkaa joka lähtöön PSN:nylund jos yleinen höpinä chattineen kiinnostaa niin https://discord.gg/v3zzxqE
LBMaust
LBMaust
Jes! Nyt vielä peliaika muutosta johtuen aika rajallista, mutta huhtikuussa ehtii syventyä peliin (toivottavasti silloin lvl 30) ja tutkia klaanihommia!
Moikka, oon uus foorumilla ja käyn kohta hakemassa ton Divisionin Gold Editionin. Peliseuraa tulin tänne etsiskelemään niin jos sua kiinnostaa pelailla niin lisää mut liveen: palkintosika
Ylös Bottom