Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Iloiset tapahtumat yms.

Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

9 Vuotta kestänyt nuuskan käyttö loppui, tai ainakin pariviikkoa mennyt muutaman nikotiinipurkan voimalla per päivä, eli hyvältä näyttää. :)
 
Vastaus: Re: Iloiset tapahtumat yms.

Kiitos! Olokin on varsin fresh and clean 40 tunnin valvomisen jälkeen. :D
Onnea täältäkin koko kolmikolle ja hyvät yöunet siihen päälle! Ymmärtääkseni nyt taitaa pieneen hetkeen olla viimeisiä mahdollisuuksia sellaisista nauttia :)
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Rio De Janeiron Samba karnevaalit, samba ei korvia oikeen säväytä mutta ne miljoonat puoli alastomat naiset ja olut kylläkin, perjantaina ne alkavat ja hotelli ytimestä Cobacabanan rannan vierestä uimaallas katolla varustettuna, party on Wayne.
 
Party on Garth!

Itsellä edessä vuosittainen traditio (15. vuotta) kun hilpeällä köörillä vuokrataan leirikeskus ja holistellaan, saunotaan, syödään ja parannetaan maailmaa.

Helvetilliset täpinät olleet koko viikon.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Emäntä jossain kaukana kaverillaan saan siis pelata rauhassa ja luukuttaa juuri sitä musiikkia mitä haluan. Mahtava ystävänpäivä :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Sain oppilaitoksen "hyvä jätkä"-kunniamaininnan ja leffalippuja. Kieltämättä ihan hyvä fiilis, kun tuntee tehneensä jotain, joka on miellyttänyt muita.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Jokseenkin onnistunut baari-ilta ilahduttaa. Ainakin hauskaa oli ja pääsi lähempään kontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. :) Tulipa nyt muutenkin koettua ns. penkkarien jatkojen jatkot (omat penkkarithan nuo eivät olleet (olivat vuosi sitten)), kun silloin viime vuonna en selvinnyt enää tuonne asti. Syytän taskumattia, joka kulki koko penkkaripäivän aina aamusta asti povarissa mukana. :D
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Saatiin ilmaiseksi laser-monitoimitulostin, kun lähistöllä asuva, vähän iäkkäämpi setä oli heivaamassa sitä roskiin :D Laite vaikuttaa pätevältä ja näyttää uudelta.
 
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Tässä taas nähtiin kuinka paljon todellinen kaveri voi elämässä merkitä.
Olin pyytänyt yhtä tyttöö leffaan ja hän ei sitten päässyt lähtemään. Koulussa tämä tyttö oli miettinyt, että olenko minä ihastunut häneen ja kaverini oli sitten mennyt sanomaan: ''On se suhun ihastunu!'' :D
 
Ylös Bottom