Iloiset tapahtumat yms.

Sansu

Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

9 Vuotta kestänyt nuuskan käyttö loppui, tai ainakin pariviikkoa mennyt muutaman nikotiinipurkan voimalla per päivä, eli hyvältä näyttää. :)
 

Kain

Well-Known Member
Tänään klo 16:13 Kainista tuli isukki. Poika voi hyvin ja täpinä on infernaalinen.
 

SalarymanDaishi

Active Member
Vastaus: Re: Iloiset tapahtumat yms.

Kiitos! Olokin on varsin fresh and clean 40 tunnin valvomisen jälkeen. :D
Onnea täältäkin koko kolmikolle ja hyvät yöunet siihen päälle! Ymmärtääkseni nyt taitaa pieneen hetkeen olla viimeisiä mahdollisuuksia sellaisista nauttia :)
 

Nikki

Active Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Rio De Janeiron Samba karnevaalit, samba ei korvia oikeen säväytä mutta ne miljoonat puoli alastomat naiset ja olut kylläkin, perjantaina ne alkavat ja hotelli ytimestä Cobacabanan rannan vierestä uimaallas katolla varustettuna, party on Wayne.
 

TUHOMURSU

KonsoliFIN Alumni
Party on Garth!

Itsellä edessä vuosittainen traditio (15. vuotta) kun hilpeällä köörillä vuokrataan leirikeskus ja holistellaan, saunotaan, syödään ja parannetaan maailmaa.

Helvetilliset täpinät olleet koko viikon.
 

Rippone

Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Emäntä jossain kaukana kaverillaan saan siis pelata rauhassa ja luukuttaa juuri sitä musiikkia mitä haluan. Mahtava ystävänpäivä :D
 

Peck4

Active Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Sain oppilaitoksen "hyvä jätkä"-kunniamaininnan ja leffalippuja. Kieltämättä ihan hyvä fiilis, kun tuntee tehneensä jotain, joka on miellyttänyt muita.
 

Execta

New Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Jokseenkin onnistunut baari-ilta ilahduttaa. Ainakin hauskaa oli ja pääsi lähempään kontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa. :) Tulipa nyt muutenkin koettua ns. penkkarien jatkojen jatkot (omat penkkarithan nuo eivät olleet (olivat vuosi sitten)), kun silloin viime vuonna en selvinnyt enää tuonne asti. Syytän taskumattia, joka kulki koko penkkaripäivän aina aamusta asti povarissa mukana. :D
 

cheese

New Member
Vastaus: Iloiset tapahtumat yms.

Saatiin ilmaiseksi laser-monitoimitulostin, kun lähistöllä asuva, vähän iäkkäämpi setä oli heivaamassa sitä roskiin :D Laite vaikuttaa pätevältä ja näyttää uudelta.
 
Ylös Bottom