Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Oisko jo aika "man up" ja lopettaa "being a bitch". Mua itteäni ei vois vähempää kiinnostaa ainakaan kuka on konsolifinin vuosikymmenen käyttäjä vai mikä onkaan, kertoo enemmänkin hukkaan heitetystä ajasta täällä notkuminen. Aikuiset ihmiset ulisee mitättömästä asiasta "hienoin" termein jotka monet varmaan tarkastanu googlesta haha..

Mitkä aikuiset ihmiset??!? Tätä ketjua seuratessa ei voi kun ihmetellä mitä lapsellisuutta muutamien käyttäjien käytöksessä ja kirjoituksissa on.

Pikkasen myös kritisoisin ylläpidon pelisilmää. Luulitteko että tällainen pikkulapsi yhteisö voisi hoitaa tällaisen kilpailutyyppisen äänestyksen kunnialla ilman naurettavuuksia?? Ihan oikeasti, ei kannata hakata päätään siihen karjalan suurimpaan mäntyyn. Niin kauan kun yhteisöön voi oikeastaan kuka tahansa liittyä, mukana on ja aina pysyy myös sitä epäkelpoa ainesta joka omalla äänekkyydellään pystyy torpeedoimaan mitä tahansa.

Kaikki te jotka vedätte tästä viestistä herneen nenään, tarkoitin juuri teitä.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Kaikki te jotka vedätte tästä viestistä herneen nenään, tarkoitin juuri teitä.

Itse en oikein taas ymmärtänyt, ketä tällä tarkoitit. Siteeraamassasi viestissä kritisoitiin aikuisia ihmisiä, jotka suuttuivat huijauksesta, siinä missä itse vastasit tähän fraasilla "mitkä aikuiset", jatkaen kuitenkin puhumalla toisesta tahosta.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Täytyy sanoa, että olen nyt muun ylläpidon kanssa täysin eri mieltä. Vietin illalla ja yöllä yli 4 tuntia irkissä keskustellen asianomaisten kanssa, ja hiljalleen vakuutuin siitä, ettei tapauksen takana ollut mitään tarkoituksellista äänestyksen häirintää tai muitakaan pahoja aikeita. Ja olen oikeastaan aika iloinen, että keskusteluyhteys syntyi, sillä se todella auttoi valaisemaan tapauksen taustoja.

Kyseessä on pienehkö joukko innokkaita COD-pelaajia, jotka keskenään olivat keskustelleet heidän KFIN-kokemukseensa eniten vaikuttaneista henkilöistä. Osa listalle päätyneistä toki oli heille "legendoja" lähinnä ikävässä merkityksessä, eli entisiä kiistakumppaneita tai muuten vaan heppuja, joiden kanssa eivät oikein ole tulleet toimeen. Listan kärkipää muodostui kuitenkin sellaisista kavereista, jotka koettiin hyviksi, viihdyttäviksi tyypeiksi. Vertaus NHL:n puujalkaisiin tappelijoihin oli mielestäni aika osuva; tyypit eivät ole niitä foorumin parhaita "pelaajia", mutta tuovat "peliin" silti oman viihdyttävän värinän - vaikka penaltiahan siitä useasti seuraa.

Yhdessä tuon kanavan ihmiset olivat siis laatineet 10 nimimerkin listan ja päättäneet, että kaikki äänestävät sen mukaisesti pienin variaatioin. Taustalla ei ollut sen kummempaa agendaa, eli eivät tietoisesti halunneet aiheuttaa närää muiden käyttäjien keskuudessa taikka vinouttaa äänestystuloksia. Sinällään tuollainen kollektiivinen äänestäminen ei ollut säännöissä kielletty, eikä mitään äänten vaihtokauppaa yms. ollut tapahtunut. Korostan siis vielä kerran, että periaatteessa kaikki äänestivät omia suosikkejaan. On toki totta, että listan laatimiseen osallistumattomiakin oli pyydetty äänestämään listan mukaisesti. Jäin kuitenkin siihen uskoon, että listan heput olivat kaikille hyvin tuttuja ja edustivat äänestäneille sitä, mikä heitä KonsoliFINissä on kiinnostanut ja viihdyttänyt.

Konflikti sen sijaan syntyi lähinnä muiden käyttäjien reaktioista, joka näkemykseni mukaan johtui pohjimmiltaan siitä, että tuo suuri yleisö ei ymmärrä tuollaisen pienen COD-porukan omaa "kulttuuria". Niinpä tilanne nähtiin trollauksena, äänestyksen häirintänä yms. vaikka todellisuudessa asia oli juuri niin kuin he itse foorumilla julkisesti perustelivatkin. Myönnän, että itsekin ajattelin, että selitykset ovat pelkkä savuverho todellisten motiivien peittämiseksi. Nyt kuitenkin uskon, että heput olivat ihan vilpittömällä asialla ja mitään todellista salaliittoa ei ole koskaan ollutkaan.

Tarinan opetus? Ehkä naiivi idealismi ei olekaan ihan huono juttu, vaan meidän on joskus hyvä jalkautua tuonne käyttäjiemme pariin keskustelemaan heidän kanssaan suoraan, mistä asiassa oikeastaan onkaan kyse. Itselleni jäi sellainen fiilis, että myös vastapuoli oli mielissään siitä, että ylläpidosta päin otettiin tällä lailla yhteyttä sen perinteisen bannivasaroinnin sijaan.

Tosin kun päivällä heräsin, olikin vasaraa heiluteltu jo raskaalla kädellä. En ole päätöksestä ollenkaan samaa mieltä muun ylläpidon kanssa. Koko "oikeudenkäynti" oli minusta turhan yksipuolinen ja epäreilu. En varsinkaan ymmärrä, miksi yhden klaanin privafoorumi poistettiin samassa yhteydessä.

Minusta me olemme liian nopeita tuomitsemaan ja aivan liian hitaita ymmärtämään toisiamme. Ei siinä ole mitään väärää tai pahaa, jos jonkun aktiivisuus KonsoliFINissä rajoittuu esimerkiksi vain yhden pelin tiimoilta käytäviin keskusteluihin. Selkeät sääntörikkomukset ja huono käytös totta kai tuomitaan, mutta mielestäni tässä sen tunnusmerkit täyttyivät lähinnä niiden osalta, jotka sitten "räkänokittelivat" tätä porukkaa ja muutenkin rupesivat hutkimaan ennen tutkimista.

Näkemykseni ei mitään enää tietystikään muuta, mutta tulipahan sanottua.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Näin sivusta seuraajana en ymmärrä miksi tuomioita ei voi peruuttaa ja muutenkin palauttaa asioita sellaisiksi, kuin ne ovat. Tämä vaikuttaa vähän liikaa sellaiselta, että "tehdään nyt näiden valittelijoiden mieliksi ja pistetään kunnolla risaiseksi". Mistään miljoonan taalan palkkiosta voittajalle/ille ei ole edes kysymys.

Ja vielä mentiin keskustelualuekin poistamaan. Terve maalaisjärkikin jo sanoo, että tässä mentiin liian pitkälle.

Jos oikein tajusin, niin muu ylläpito jätti TT:n täysin ulos päätöksen teossa?? Jännää. Jos nyt kuitenkin pohtisitte vielä uudestaan tätä tuomiotanne. Palauttakaa noille poloisille oma keskustelualueensa edes takaisin. Vähän hölmöltä sen poisto vaikuttaa täältä katsottuna. Ei kumminkaan vaikuta siltä, että kyseessä olisi terroristi/trolli/pällinaama lauma kyseessä. Syyttävän sormen ennemmin nostaisin muita ihmisiä kohtaan.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Tontsa saattaisi puhua tietyltä kannalta asiaakin, mutta asian käsittely on hyvin yksipuolista. Mainitsematta jää mm. Allu0:n blogitrollailut, black block-pelleily ja "me emme unohda" -viljely, joka mielestäni täyttää ihan kaikki tarpeelliset foorumihäirinnän tunnusmerkit. Jos heput tunnustivat IRCissä laatineensa yhdessä listan, jota spammaavat foorumille ja pyytävät vielä asianosattomiakin vastaamaan saman kaavan mukaisesti, eikö tämä ole vähintään moraalisesti väärin?

Idealismiin en kyllä itse pysty tällaisessa tapauksessa taipumaan.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Mainitsematta jää mm. Allu0:n blogitrollailut, black block-pelleily ja "me emme unohda" -viljely, joka mielestäni täyttää ihan kaikki tarpeelliset foorumihäirinnän tunnusmerkit.
Blogitrollailut? En nähnyt kummassakaan Allu0:n blogikirjoituksessa mitään trollausta, vaan lähinnä huumoriin ja vertauskuviin verhottua näkemystä tapahtuneesta. Kyllä, mukana oli myös väärinkäsityksiä ja vääriä olettamia, mutta ne saatiin korjattua. Ei bannivasaralla vaan keskustelemalla. Jos joku näki kirjoituksissa jotain uhkauksia foorumia ja/tai sen ylläpitoa kohtaan, olivat uhkakuvat ihan vain lukijan omassa päässä.

Black bloc ja "me emme unohda" -heitot olivat minusta ihan luonnollisia vastareaktioita siihen, miten asiaan olisi ensin reagoitu muiden taholta. Homma lähti menemään vastakarvaan sen sijaan, että oltaisiin rauhoituttu alas ja selvitetty, mistä tässä oikeastaan onkaan kysymys.

Jos heput tunnustivat IRCissä laatineensa yhdessä listan, jota spammaavat foorumille ja pyytävät vielä asianosattomiakin vastaamaan saman kaavan mukaisesti, eikö tämä ole vähintään moraalisesti väärin?
Onhan tuollainen kollektiiviäänestys kieltämättä jossain määrin äänestyksen hengen vastainen, mutta siltikään sitä ei oltu suoranaisesti säännöissä kielletty.

Tästä nyt jäi rangaistuksen saaneille mm. sellainen maku suuhun, että COD-pelaajia ei saisi äänestää tai että tässä haluttiin pedata äänestyksen voitto ylläpidon edustajalle. Kumpikaan näistä väitteistä ei tietystikään pidä millään lailla paikkaansa, mutta ymmärrän kyllä reaktion.

PS. Jotta ei jäisi väärää käsitystä: ylläpito ei läheskään aina ole asioista yhtä mieltä, eli tämä ei siinä mielessä ole poikkeuksellinen tapaus. Enkä ollut siis ainoa, joka oli tässä asiassa eri mieltä lopputuloksen kanssa.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Itse en oikein taas ymmärtänyt, ketä tällä tarkoitit. Siteeraamassasi viestissä kritisoitiin aikuisia ihmisiä, jotka suuttuivat huijauksesta, siinä missä itse vastasit tähän fraasilla "mitkä aikuiset", jatkaen kuitenkin puhumalla toisesta tahosta.

Siinä siteerauksessa on punaisella se mun jutun pointti. En vastaa ko. käyttäjän viestiin enkä ota koko viestiin mitenkään muuten kantaa. Pelkkä lainaus "aikuiset ihmiset" olisi näyttänyt liian irralliselta. Lueppa koko viestiketju kerralla läpi ja mieti onko kaikki kirjoittajat "aikuisia ihmisiä".
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Mä "tunnen" kaikki bannitut jätkät ja kautta teutateksen, ei ne ole mitään pahiksi ketä pitää yhden äänestyksen takia bannia. Nää on kuitenkin hyviä sällejä, tosin ottivat herneet ehkä hieman syvälle nenään ja inttivät ylläpidon päätöksestä. Näkemyserot voivat olla joskus aikas vahvoja ja omaa kantaa tulee vahvasti perusteltua useinkin. Varsinkin täällä netissä.

Minäkin seuraan vain COD, BFC2 ja muita fps keskusteluja. Sekä uutisia tietysti ja jotain satunnaisia PS3 aiheita. En minäkään VOI mennä antamaan, muille kun tuntemilleni nickeille, kallisarvoista ääntäni. Olisin "mustan huumorin" ystävänä saattanut EVOlle tai Beemerille ääneni antaa. He ovat herättäneet suuria tunteita, toisin kuin vaikka esim. minä. Ymmärrän ystävieni huumoria kun olen sitä satoja tunteja kuunnellut omin KORVIN. Ei tässä kyse ole mistään sovitusta touhusta, niinkun ulkopuolisten silmin näyttää. EVO ja Beemer on legendoja joista usein puhutaan, eikä mitenkään paheksuen vaan ihan leppoisasti.

Ei mulla muuta, toivoisin vain ymmärrystä että kaikki ei ole välttämättä sitä miltä näyttää.

PS. Joohanh ei sitte tarvi antaa tähän mitään vastausta. Kiitos.

E: Tiedän "jääviyteni" koska pojat ja miehen alut ovat kavereitani. Mutta minä myös tunnen millasia velikultia nickkien takana on oikeasti.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

TT-2k sanoi:
Tosin kun päivällä heräsin, olikin vasaraa heiluteltu jo raskaalla kädellä. En ole päätöksestä ollenkaan samaa mieltä muun ylläpidon kanssa. Koko "oikeudenkäynti" oli minusta turhan yksipuolinen ja epäreilu. En varsinkaan ymmärrä, miksi yhden klaanin privafoorumi poistettiin samassa yhteydessä.

Siis nyt täällä on minulta mennyt täysin ohi tämän tilanteen kehitys. Bannittiinko kaikki, jotka äänestivät "samaa" listaa vai onko kyseisten henkilöiden viestit ainoastaan heitetty roskakoriin (ja näköjään myös heidän privaattifooruminsa)?

E: Miten yhdestä äänestyksestä saatiin tällainen hulabaloo aikaan? Huhhuh.. Mutta äänestys taitaa jatkua normaalina kuun loppuun sääntöjen mukaan?
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Bannittiinko kaikki

Kyllä eri pituisin jaksoin ja omasta mielestäni tässä asiassa kustiin TT-2k:n silmään rankasti ajatellen, että kaveri oli selvittämässä asiaa 4 tuntia äm irkissä keskustellen kyseisten henkilöiden kanssa ja kaikki tuo vaiva vaan sivuutettiin.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Kyllä eri pituisin jaksoin ja omasta mielestäni tässä asiassa kustiin TT-2k:n silmään rankasti ajatellen, että kaveri oli selvittämässä asiaa 4 tuntia äm irkissä keskustellen kyseisten henkilöiden kanssa ja kaikki tuo vaiva vaan sivuutettiin.

Oho.. Että näin homma ratkesi.. Oliko tämä juttu sitten tässä vai meinaatteko (joku? TT-2k?) asiaa vielä miettiä.
Sillä kyselin tuon ekan viestin, kun huomasin, että osa puhui jutun ratkenneen ja kyseisten henkilöiden listat oli poistettu, mutta missään ei kuitenkaan ollut mainintaa, mitä oli loppujen lopuksi tapahtunut.

E: Jaahas oli noissa muutamissa viesteissä nuo bannit jo mainittu..
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Oliko tämä juttu sitten tässä vai meinaatteko (joku? TT-2k?) asiaa vielä miettiä.
Olen oman näkemykseni esittänyt, mutta tapahtunutta se ei valitettavasti muuta. Voin vain omalta osaltani pahoitella, että tässä kävi tällä tavalla.

Kehotan silti jokaista, joka tuntee kokeneensa vääryyttä pysymään maltillisena ja kääntämään toisenkin posken. Kaikki jatkovehkeily johtaa vain yhä syvemmälle suohon. Meidän pitää pystyä toimimaan yhdessä rakentavasti, eikä kantaa kaunaa ja kyräillä toisiamme vastaan. Tutustukaa toisiinne sen sijaan, että riitelette jostain ihan mitättömästä asiasta. Keskustelkaa keskenänne ja kysykää toisiltanne, mikä ongelmatilanteeseen on johtanut ja voisiko siitä päästä jotenkin pois.

Minulta on myös kysytty, mitä foorumin sääntöä tässä tapauksessa edes rikottiin, eli mistä syystä rangaistukset ylipäätään pölähtivät. Itse näen tilanteen siten, että jos tässä jotain foorumin sääntöä rikottiin, niin se oli se yleinen "hyvän foorumihengen vastainen toiminta". Eli tempaus nosti muiden käyttäjien karvat (ja nyrkit) pystyyn, ja siitä aiheutui sellainen soppa, joka aiheutti vähän joka osapuolelle pahaa mieltä.

Samaan syssyyn haluan oikaista myös sen harhakäsityksen, että jäähyjä olisi jaettu esim. sen vuoksi, ettei listalla ollut yhtään ylläpidon edustajaa. Se ajatus on puhdasta puppua, eikä sillä ole YHTÄÄN MITÄÄN tekemistä koko tapauksen kanssa. Ei ole olemassakaan mitään salaista "ylläpitoa on pakko äänestää tai saa bannit" -pykälää.

PS. Toivottavasti ymmärrätte, että mitä nyt tapahtui, on ennemminkin hyvin harvinainen poikkeus kuin sääntö. Ylivoimaisesti suurin osa huomautuksista ja varoituksista jaetaan ihan aiheellisesti ja ylläpidon yleisen konsensuksen mukaan.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Vaikka asia onkin omalta osaltani "loppuun käsitelty", pakko kommentoida vielä lyhyesti sillä tapahtumaketju lähti jossain vaiheessa pahasti raiteilta ja on lopulta saanut näemmä yllättävän käänteen.

Jos Allu0 ja co näitä viestejä kuitenkin pääsevät lukemaan, haluan heidän ymmärtävän mitä tapahtui. Itsekin ehkä ymmärrän vasta nyt. Oikeastaan TT-2k:n viesti viime yön keskusteluista avasi silmiäni enemmän kuin mikään edellinen (kenties väärinymmärretty) viesti. Itselläni ei ole mitään CODia tai mitään muutakaan edustamaanne vastaan, mutta tapa jolla vyörytitte uhonne ja sloganinne ei ollut foorumin hengen mukaista.

Olin varmasti osasyy banneihin, vaikkakaan kertaakaan en painanut "report post" nappia. Olisin luultavasti ansainnut itsekin varoituksen, mutta koko tämä tapaus on jo toiminut itselleni varoittavana esimerkkinä siitä, miten keskusteluja ei pidä käydä. Kuten aiemmassa viestissä totesin, en voinut sietää ajatusta, että äänestyksen olisi voittanut henkilö, joka on paraikaa bannattuna 6kk. Ehkä äänestys, vaikkakin yhdessä päätetty, oli teidän mielenilmauksenne.

Maailman foorumeita seuranneena kaikkialla näkee flameja ja peeloilua. KFIN on aina ollut harvinaisen hyväkäytöksinen foorumi ja tänne on aina ollut ilo tulla lähes päivittäin. Toivon että se pysyy sellaisena jatkossakin.

PEACE
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Itse en ainakaan uskalla enää äänestää, kun ei nyt ole selvillä ollenkaan mikä on nämä säännöt ketä saa äänestää, esim. Rauhanturvaaja muistaakseni äänesti 2-4 näistä ketkä oli "listalla" ja hänelle viikon jäähy.

Ainakin 4 tyyppiä tuosta ns. "järjestetystä listasta" olisin itse poiminut, mutta kun ei sitten tiedä mitkä sormella osottelut, vihaviestittely ja jäähyt perään, ei tänks.

http://www.konsolifin.net/bbs/konso...nen-kayttaja-aanestyksesta-3.html#post1132024
Itse en koe olevani "KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä". Lähes vuosikymmenen pian tällä foorumilla jo olleena harmittaa, jos titteli menee "väärälle henkilölle väärin perustein". Mutta kysehän on vain minun mielipiteestäni. Asia on omalta osaltani loppuun käsitelty, paras voittakoon.

Tähän, jos Bandicoot enää viitsii vastata, mielellään haluaisin vastauksen.
Kuinka määrittelet "oikean henkilön oikein perustein", ai sen takia jos se on joku josta sinä pidät? Tai ei, älä vastaa, jos se jostakusta tuntuu kädenväännöltä, laita mielummin privana.

PS. Ei tarvitse tosissaan vastata noita ketä saa äänestää, jätän sen kokonaan välistä koska en halua päälleni samanlaista vihaa kuin viimeisin jäähylista.

PPS. En ole riidanhaluinen/hakuinen, haluan vain ilmaista mielipiteeni.

EDIT: @Bandicoot

tapa jolla vyörytettiin vihaa tätä "jengiä" kohtaan siis oli foorumin hengen mukaista? Kuten jo todettu, vastareaktio varmasti tulee aina tapahtumaan.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Ehkä äänestys, vaikkakin yhdessä päätetty, oli teidän mielenilmauksenne.
Sen perusteella, mitä tyyppien kanssa yöllä ja vielä tänäänkin päivällä keskustelin, mitään organisoitua mielenilmaisua tai muutakaan protestia KonsoliFINiä ja/tai sen käyttäjiä/ylläpitoa kohtaan ei missään vaiheessa ollut olemassakaan. Me vain tulkitsimme sen sellaiseksi (kun emme ymmärtäneet, mistä oli kyse).
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

No nyt kun tulkintaan on saatu selkyys, niin miksi ei ole mahdollista antaa pientä käden ojennusta noille "sankareille"? Minusta tuomio oli ylimitoitettu. Jäähyn ehkä nyt voi ymmärtää mutta sen keskustelualueen poisto oli suorastaan koominen tempaus. :D Ihan oikeasti. Mikä siinä oli ideana? Aikuisten oikeasti joku voisi antaa vähän muutakin infoa, kuin että: Me ylläpito. Meidän ei tarvitse selittää(eikä tarvitsekaan, mutta kannattaa toisinaan miettiä minkälaisen kuvan annatte ihmisille, jotka sivustollanne käy).

Arvostan kovasti hommaanne täällä, etenkin kun teette kaiken ilmaiseksi, mutta kyllä noin radikaali toimenpide vaatii jonkinlaista täsmennystä. Tokihan te voitte tehdä sivullanne mitä lystäätte mutta sen järjenkin käyttö on sallittua. Ei kai siellä codi-alueella, tai mikä lie olikaan, jonka terminaattorisoitte, sentään mikään järjestäytynyt rikollisuus kytenyt? :p

Anteeksi nyt vain mutta tämä on niin huvittava juttu, etten voinut vastustaa halua kirjoittaa tästä aiheesta vielä yhden kerran. Elämä on banaani. Lopetan nyt kiusaamisen ja menen kiltisti sänkyyn pohtimaan kaikenlaisia salaliittoteorioita, kuten: Oliko jollakin ylläpidon tyypillä miesten kuukautiset, harrastettiinko jossain konsolifinin syövereissä laitonta nallekarkkien kaupustelua, joka johti kauhistuttavaan bittien teurastukseen.... Ja ennen kaikkea: murhattiinko Michael Jackson, vaiko ei?
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Itse en ainakaan uskalla enää äänestää, kun ei nyt ole selvillä ollenkaan mikä on nämä säännöt ketä saa äänestää, esim. Rauhanturvaaja muistaakseni äänesti 2-4 näistä ketkä oli "listalla" ja hänelle viikon jäähy.
Pari huomiota tästä...

1) On erittäin valitettavaa, jos joillekin tulee tästä sellainen fiilis, ettei enää tiedä, ketä "uskaltaa" äänestää. Säännöt eivät ole äänestyskelpoisten suhteen edelleenkään mitenkään muuttuneet. Ymmärrän kyllä sen, että jos tämän kaiken jälkeen äänestää jotakuinkin tuota samaa sakkia, se voidaan tulkita esim. vinoiluksi. Näin ei saisi olla, vaan jokaisen pitää loppuun asti saada vapaasti äänestää, ketä haluaa eikä äänestysvalintojaan tarvitse mitenkään edes perustella.

2) En itsekään ymmärrä, miksi Rauhanturvaaja päätyi jäähylle. Hän ei missään vaiheessa ollut mukana listan laatimisessa tai muutenkaan koko kupletissa osallisena. Eihän tämä todellakaan voi mennä näin, että jäähytetään sen perusteella, että listalla sattui olemaan muutama sama tyyppi (mikä on täysin ymmärrettävää, koska kuitenkin saman pelin ystävä on ja sitä kautta tuntee noita ihmisiä).

PS. Yhtä hämmentynyt olen myös sen privaattialueen poistamisen suhteen. Siinä meni mielestäni lapsi pesuveden mukana.
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Joo-o, ehkä tässä nyt "vähän" liioiteltiin ylläpidon taholta. Kuten aikaisemmin jo totesin, on tuollainen "suunnitelmallinen kavereiden äänestäminen" moraalisesti arveluttavaa, mutta kuten jo todettua, kyse ei ollut mistään maailmaa mullistavasta tai taloudellisesti suuresta palkinnosta, joten ehkä vähän liian kovia otteita käytettiin. Omasta mielestäni kyseisten listojen äänet olisi voinut hylätä ja antaa niiden antajille vakavan varoituksen, jäähyjä tuskin olisi tarvinnut jakaa. Ja varsinkin se klaanin keskustelualueen sulkeminen oli todellinen ylilyönti ja täysin turhaa. Kuten jo aikaisemmin sanoin, "vähemmän aktiiviset käyttäjät", eli sellaiset, jotka seuraavat vain muutamia ketjuja, yleensä omien suosikkipeliensä ketjuja, äänestävät suurella todennäköisesti toisiaan, kun taas laaja-alaisemmin foorumilla kirjoittavat äänestävät laaja-alaisemmin eri käyttäjiä.

PS. On myös kiva huomata, että itselle on tipahdellut joitain ääniä. Mukavaa, että kiistakumppaneilta saa lopulta "kiitosta" ja joillekin on jäänyt mieleen meikäläisestä ihan positiivisiakin mielikuvia :)
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Kerta vääryyttä ei käynytkään, niin palauttakaa viestit, ja ennenkaikkea meikän saamat äänet :D
 
Vastaus: Keskustelu KonsoliFINin vuosikymmenen käyttäjä -äänestyksestä

Minustakin herrojen tuomiota voitaisiin lyhentää, ellei takaisin aiota heti päästää.

Mutta vain sillä ehdolla, että he kaikki äänestävät minua.
 
Status
Uusia vastauksia ei voi lisätä.
Ylös Bottom