Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Pelaaja-lehti

Vastaus: Pelaaja-lehti

Jostain kumman syystä osa puhelinmyyjistä ovat täysin desperadoja. Saattavat tarjota lahjaksi jotain mitä tarjolla ei ole, vain jotta saisivat kaupan aikaiseksi. Aina kun saamme asiakkaalta tarpeeksi tietoa kuka myyjänä on ollut, on asiaan puututtu siihen kuuluvalla vakavuudella.

Kaikki tarjoustilaukset ovat tosiaan kestotilauksia, jos lehtimyyjä teille muuta väittää, niin ottakaa nimi ylös ja laittakaa viestiä minulle. Muutenkin jos olette tyytymättömiä mihinkään, niin laittakaa ihmeessä viestiä osoitteeseen janne.kaitila (ät) pelaajalehti.com.

Puhelinmyyjät ja asiakaspalvelumme ovat ulkoistettuja, joten emme valitettavasti voi henkilökohtaisesti taata palvelun tasoa joka käänteessä.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Kokeneet lehtien tilaajat puolestaan hyppivät kampanjatarjouksesta toiseen ja peruuttavat lehden heti kampanja-ajan jälkeen. Sekin vanha, toimivaksi todettu toimintamalli. :)

Itseasiassa lehti kannattaa peruttaa heti kun on maksanut laskun ja ensimmäinen lehti on tullut perille. Peruuttaessa ilmoittaa, että lopettaa tilauksen nykyisen tilauskauden lopussa niin saa vain tarjouslehdet eikä enempää. Myöhemmin peruuttaminen helposti unohtuu ja joutuu maksamaan yhdestä ylimääräisestä lehdestä kovan kiskurihinnan.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Yksi aikakausi on päättynyt: Pelaaja-lehden päätoimittaja Thomas Puha vaihtaa työpaikkaa, ja Pelaajan ruoriin tarttuu Miika Huttunen.

Syyskuun Pelaaja (108) jää allekirjoittaneen viimeiseksi lehden päätoimittajan roolissa. Pelaaja jatkuu Miika Huttusen, Ville Arvekarin, Janne Pyykkösen ja muiden tekijöiden asiantuntevissa käsissä.
Twitter-viestin perusteella Puhan uusi työpaikka on Umbra Software.

It's official, I'm leaving Pelaaja (again LOL) and honored to be joining up with the mighty lads of @umbrasoftware in a few weeks!
Omasta ja KonsoliFINinkin puolesta toivotan Thomakselle vilpittömästi onnea ja menestystä! Puhaltakoot tuulet suotuisasti!

Lähde: Pelaaja
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Olipahan shokkiuutinen heti näin alkuiltaan. Toipumisessa auttaa kuitenkin tieto Huttusen paikosta, jotain orginaalia siellä kuitenkin säilyy. Onko nyt edessä kääntyminen sisäänpäin Puhan viedessä laajan kontaktiverkostonsa mennessään?
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Melko yllättävä veto siirtyä median puolelta pieneen softayhtiöön. Umbra tekee pelejä varten middleware softaa, eli softaa, jota pelikehittäjät hyödyntävät pelejä tehdessään.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Everlast ei läästiny everisti.

Pelaajaan jää yhä Suomen pelimedian kirkkainta kärkeä, mutta kun kontakteista 95% lähtee Puhiksen mukana, ei lehden jatko tule olemaan helppoa. Toivon, että Pelaaja kestää tämän tappion.

Kiitos Puha, näistä vuosista!
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Puha on kyllä varmana erittäis arvokas tekijä uusissa haasteissa. Kaikki kontaktit ja vahva näkemys alasta, sekä hyvät esiintymistaidot. Hienoa myös että jatkaa arvostelujen kirkoittamista. :)

Ehkä Puha siirtyykin Tiltin juontajaksi. ;)
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Vaikka Thomas ei todellakaan ollut lempitoimittajani Pelaajan poppoosta, niin silti ajatus Pelaajalehdestä ilman Puhaa, on kuin ajatus Pelaajalehdestä ilman Puhaa. Täysin epänormaalia! Onnentoivotukset uuteen työhön, mitä ikinä se sisältääkään.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Yksi aikakausi on päättynyt: Pelaaja-lehden päätoimittaja Thomas Puha vaihtaa työpaikkaa, ja Pelaajan ruoriin tarttuu Miika Huttunen.

Aika yllättävää ja omalla tavallaan mielenkiintoista. Kyllähän Pelaaja on hieman paikalleen jämähtänyt, joten päätoimittajan vaihto saattaisi tuoda lehteen uutta puhtia. Rohkeammin pitäisi tehdä "journalismia", haastiksia ja syväluotauksia. Let's face it: Se 100s Battlefield 3:n arvostelu jopa hieman myöhässä (kun netti olemassa) ei ehkä kanna lopulta tarpeeksi pitkälle.. Pelilehtien pitäisi oppia tavallaan rohkeasti laajentumaan, koska netti on pullollaan sitä perinteistä (pelihype/PR => arvostelu) pelikirjoittelua. Osan arvosteluista voi siirtää puhtaasti nettiin. Ja Pelaajan netti on aika surkealla tasolla tällä hetkellä.

Mutta samaan hengenvetoon kiitokset Puhalle vuosien työstä Suomen pelialan hyväksi ja lykkyä pyttyyn.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Puha oli yksi suurista syistä ostaa lehti kaupan hyllyltä. Huttunen tulee hyvänä kakkosena, mutta ei täytä Puhan aukkoa. Voipi olla, että tämänkin lehden lukeminen jäi tähän...perkele.
 
Puha oli yksi suurista syistä ostaa lehti kaupan hyllyltä. Huttunen tulee hyvänä kakkosena, mutta ei täytä Puhan aukkoa. Voipi olla, että tämänkin lehden lukeminen jäi tähän...perkele.

Älä nyt liioittele. Kyllähän Puha taitaa kirjoittamisen taidon loistavasti mutta niin taitaa myös Huttunen, Arvekari, Pyykkönen jne. Eli miten Puha on syy lehden ostamiseen. No joo, pääkirjoitus tulee olemaan jatkossa Huttusen kirjoittama mutta muuta näkyvää eroa kirjoituksissa ei tule varmaankaan olemaan. Itselleni, Pelaajan tilaajalle, on tärkeää että kokonaisuus toimii ja se, että on juttuja laajasti eri kirjoittajilta. Olihan Puhan lähtö-uutinen shokki ja tulen kaipaamaan Puhaa pikemminkin Pelaajacastista ja PelaajaHD:stä. Uskon, että Huttunen ottaa hommat haltuun hienosti ja kukas tietää jos tulee vaikka positiivisia yllätyksiä ja uudistuksia. Puhan lähtö oli yllätys mutta se ei muuta suhtautumistani Pelaajaan. Suurempi mullistus olisi jos mestaritaittaja-Erkola lähtisi, koska lehden sisällön ulkoasu on todella tärkeä asia. Jos ulkoasu ei ole kunnossa niin jututkin voivat tuntua huonommilta.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Itse en ole montaa Pelaajaa lukenut, mutta heidän Youtube kanavaa olen seuraillut jo jonkin aikaa. Kyllä se Puha == Pelaaja. Ainakin mun mielestä.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Puha oli yksi suurista syistä ostaa lehti kaupan hyllyltä. Huttunen tulee hyvänä kakkosena, mutta ei täytä Puhan aukkoa. Voipi olla, että tämänkin lehden lukeminen jäi tähän...perkele.
Puhahan siis jatkaa arvosteluiden kirjoittelua freelance-pohjalta, niin kuin täällä jo aiemmin mainittiinkin ja tulee luultavasti toimimaan ns. konsulttina taustalla, mitä tulee esim. hänen suhteisiinsa pelialalla. Joten en usko, että tämä nyt muuttaa mitään kovin radikaalisti. Ja kuten hän blogissaan mainitsi, takki on tyhjä, eikä motivaatiota enää oikein ole lehden pyörittämiseen, joten ei auta itku. Lisäksi hänen lähtönsä antaa tilaa "nuoremmalle" tekijäkaartille, jolla on motivaatio kohdallaan ja näin mahdollistaen lehden kehittymisen eteenpäin.

Edit: Toisaalta Puhaa jää kyllä kaipaamaan Pelaajacasteissä (+ videoissa), mutta toivottavasti mies tulee usein vierailemaan nauhoituksiin.
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: Pelaaja-lehti

Omalla kohdallani ei juurikaan hetkauttanut, nyt innolla sitten odottelen että millaisia muutoksia pelaaja-lehti kokee. :) Hyvä mahdollisuus muilla nousta esiin ja vielä nostaa rimaakin.
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Pelaajalehti.com on syksyn aikana menossa täysremonttiin, eli uusi uljaampi saitti otetaan vielä ennen vuodenvaihdetta käyttöön.

Hyvä että asialle (toivottavasti) tehdään jotain. Pelaajan netti ja peliuutisointi vaatisi ainakin lähinnä lisäresursseja ja isomman laatuista "nyt pe**ele aletaan tekemään oikeita uutisia/juttuja sinne" -asennetta tuollaisen pikku puuhastelun ja "käännetään parit uutiset" -asenteen sijaan. MUTTA ymmärrän ettei niitä lisäresursseja välttämättä ole helposti saatavilla (ainakaan ilman jotain mahtikäskyä, että kaikki tekevät päivän aikana myös nettiuutisia, tai on erillisiä lehti+netti-työvuoroja tms) - ja onhan sekin kysymys, että milloin nettiuutisointi "syö" lehden matskua. Jos tehdään tiukalla deadlinella (=ei kauheasti "ylimääräisiä" juttua hyllyssä) niin ei haluta liikaa kamaa nettiin..

Mutta tässähän ne uuden päätoimittajan kyvyt punnitaan. ;)
 
Vastaus: Pelaaja-lehti

Epäonnistunut Yhdysvaltoihin muutto « Riotpelaaja's Blog

Kannattaa käydä lukemassa. Loistavasti Puha kertoo mitä oikeasti tapahtui.

Tiputtauduin Pelaajan kelkasta jokusen vuotta sitten, mutta kyllähän maan pelimedia on kiteytynyt pitemmän aikaa jo Puhaan. Muut ovat tuntuneet vähän semmoisilta sivustahuutelijoilta. Jäbä teki hommaansa täysillä ja vaikka välillä huvittikin, yhtä hurmoksessa sitä tulee joskus ölistyä.

Tekstiä lukiessa harmitti. Omien unelmien suhteen kävi vähän jotain samanlaista, mutta tämä täytyy vain ottaa takaiskuna ja yrittää uudelleen - viisaampana ja parempana.
 
Ylös Bottom