Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

PS4 Pro

Vastaus: PS4 Pro

Tänään kovalevy tyhjennetään pl. Call of Duty, jota tarkoitus vielä hakata tämän illan. Huomenna konsoli kyytiin, 2 TB lätty sisään, USB-tikku porttiin ja käyttöjärjestelmän täysasennus. Tiedostojen siirto kahden konsolin välillä (pelitallennukset). Suosikkipelit lataukseen ja perjantaina kenties alkaa olla valmista.

Viikonloppuna suosikkipelien tuoreet kampanjat viimein työn alle + VR -pelien vertailutunnelmia.
 
Vastaus: PS4 Pro

Itsekkin sain vaihdettua PROn kovalevyn 2 teraseen ja laitoin 1 terasen vanhaan koneeseen, sen jälkeen PROssa olevan kovalevyn alustus ja käyttiksen asennus ja muutama peli lataukseen huomiseksi, sen jälkeen vanhan koneen 1 teran levylle käyttiksen asennus, kone pakettiin ja myyntiin. Aika hiljanen tuo on kun ei ole levyä sisällä mutta kun pistää levyn sisään alkaa tuttu hurina ja purina. Tuntu että store ja muutenkin kone hiukan nopeampi kuin perus malli, huomenna sitten peli testejä. :D
 
Vastaus: PS4 Pro

Digital Foundryn video The Last of Usista.

[video=youtube;r4x8sGBcehA]https://www.youtube.com/watch?v=r4x8sGBcehA[/video]

Lyhyen videon perusteella ND on tehnyt tuttuun tyyliin laatutyötä, sillä kyseessä on yksi vaikuttavimmista 4K peleistä, ainakin Digital Foundryn mukaan. Nyt pisti hieman harmittamaan ettei taloudesta löydy konsolia TLOU:n pelaamiseen. On tuo vaan niin pirun hyvä peli.
 
Vastaus: PS4 Pro

Onkohan kenelläkään tiedossa mitään hyviä vaihtokamppiksia? Eli PS4 500gb malli. Kiinnostais vaihtaa, mutta ei kiinnostais kauhea osto-myynti-rumba
GameStopilla on seuraava vaihtotarjous:
Jos vie vaihdossa 500GB PS4-konsolin, jää Pro:lle hintaa 229,95€.
 
Vastaus: PS4 Pro

PS4 Pro kuumottelee mutta ei tule kyllä hankittua ensimmäisessä aallossa, vaikka HDR:ää tukeva 4K telkkari taloudesta löytyykin.

VR ei kiinnosta yhtään ja 4K HDR materiaalia/pelejä on päässyt näkemään jo Xbox One S:llä. Muut hyödyt laitteesta ei ehkä vielä tässä vaiheessa ole itselleni niin houkuttelevia. Odotellaan jokunen kuukausi uusia pelejä yms. ja sitten konsoli hankintaan.
 
Vastaus: PS4 Pro

Yöllä oli Verkkokaupasta tullut viestiä, jotta sopii tulla hakemaan omansa pois.

Uusi konsoli saa nyt aluksi kaverikseen vain 1080p television, ilman HDR:ä. Tämä hankinta kuitenkin sysää raiteelle, joka ennen pitkää vie uuden television hankintaan. Konsolin pääsuunnittelija Mark Cerny ja kumppanit sanovat oheisessa videossa hyötyjen tulevan esille jo tässä matalammassa resoluutiossa; tarkempana kuvana ja tasaisempana ruudunpäivityksenä.

 
Viimeksi muokattu:
Vastaus: PS4 Pro

Jäipä turhiksi odotukset konsolin julkaisuksi saamisesta, postin seurannassa eilisestä klo9.32 odottaa ja odottaa yhä edelleen :/

Edit. Vieläkin odottaa seuranta mutta noutoviesti tuli ja laite noudettavaksi postista :
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS4 Pro

Joensuun Prismassa oli aamulla 10kpl Pro-konsolia hintaan 429€. Bonukset kun ottaa huomioon niin lienee Suomen halvin PS4 Pro :) Oli aika old school fiilis käydä hakemassa konsoli PERHEMARKETISTA. Vielä kun ois aikaa asennella ja pelailla... Ehkä ens viikolla pääsee kunnolla testaamaan.
 
Vastaus: PS4 Pro

No niin, nyt on oma PRO noudettu Jumbon Gamestopista, kun sitä luovutettiin jo tavallisille kuolevaisille :) . Ei ollut vaihtokonsolien testausjonoa tähän aikaan aamusta. Päivä pitää vielä kärvistellä töissä... sitten vaihtamaan SSD-levy Prohon ja menoksi!

Gamestopissa oli Pron ostajille kylkiäistarjous Pro-tuellisista peleistä, sai valita listalta yhden hintaan 40 euroa. Ei oikein osunut (Mafia III oli jo ennestään), mutta kaveri sai myytyä minulle uusimman CODin, voisihan siitä yksinpelikampanjaa veivata. Nimittäin vaihdossa siitä saa tällä hetkellä 44 euroa, että tappioita ei tule vaikkei tykkäisikään.
 
Vastaus: PS4 Pro

Tää FireCuda-levyn tilaus meni meikulla aivan ketuilleen. Laitoin tilauksen sisään Beestingiin jo 25. lokakuuta. Tuolloin arvioitu saapumusaika oli 8. marraskuuta ja varastosaldo näytti nollaa. No, ei mennyt kuin ehkä päivä tai pari, kun varastosaldoksi oli päivittynyt 40 kappaletta ja toimitusaikakin oli lupaavasti vain 1-2 päivää. Aikaa kuitenkin kului, eikä levyä näkynyt. Sen sijaan levynsä myöhemmin tilannut jryi sai omansa jo muistaakseni viime viikolla, ja herra Puhan viime viikon torstaina jättämä tilaus saapui perille heti seuraavana päivänä. Eli tavaraa oli olemassa ja sitä toimitettiin tilauksensa paljon myöhemmin tehneille.

Eilen sitten soitin Beestingiin ja kysyin, miten on mahdollista, että pari viikkoa sitten tehty tilaus on edelleen odottamassa toimitusta, kun taas toiset kaverit ovat tuotteensa jo saaneet. Kävi ilmi, että tilatessani tilaus oli mennyt toiselle tukkurille, jonka antama arvio saapumisajasta oli tuo 8. marraskuuta (joka on tänään, eikä levyä silti näy eikä kuulu). Sen sijaan myöhemmin tilanneet saivatkin kiekkonsa toiselta tukkurilta, mutta Beestingin järjestelmä ei osannut yhdistää vanhaa tilausta tuohon toiseen tukkuriin. Tilanne korjattiin eilen puhelimessa, mutta tänään Beestingin saldo näyttääkin taas ei-oota (vaikka eilen levyjä piti olla 20+ kappaletta), ja arvioitu toimitusaika on peräti 22. marraskuuta.

Eli näinköhän tässä sitten käy, että 2 teran SSHD-kiekko tulee milloin sitä huvittaa tulemaan, ja PS4 Pro -aikakausi täytyy startata vakiolevyllä. :I

Aamulla tuli ajeltua Verkkiksen 24h-kiskan kautta töihin, joten Pro on hallussa. Beestingiltä tilattu kovalevy tosin vielä antaa odottaa itseään. Kun tilasin oli varastosaldo vihreällä ja eteni hetkessä tilaan "toimituksessa". Sen jälkeen ei ole kuulunut mitään. Eli pitääkö tässä alkaa soittelemaan? Olisi ollut kiva lykätä heti kättelyssä sisään uusi levy ennen kuin siirtää vanhasta PS4:stä sisälmykset uuteen.
 
Vastaus: PS4 Pro

Hei,

valitettavasti juuri näin näyttää menneen. 24 on ollut maahantuojan saldo tilaushetkellä, mutta levyt ehtivät loppua ennen tilauksen käsittelyä.

Arvioitu toimituspäivä on 25.11.


Ystävällisin terveisin
Asiakaspalvelu/ Beesting.fi



Aivan uskomatonta...noh, sit lähdetään 1tb levyllä liikkeelle...
 
Vastaus: PS4 Pro

Hei,

valitettavasti juuri näin näyttää menneen. 24 on ollut maahantuojan saldo tilaushetkellä, mutta levyt ehtivät loppua ennen tilauksen käsittelyä.

Arvioitu toimituspäivä on 25.11.

Eli varmaa sielläkin tilauksen tila on "toimituksessa"? No pitänee siirtää ensi hätään vanhalta PS4:tä tuolle Pro:n 1TB levylle romppeet. Kun 2TB levy saapuu, täytyy vaihtaa Pro:n levy vanhaan pleikkariin ja 2TB levy Pro:hon ja suorittaa verkkosiirto uusiksi. Tämän jälkeen pika-alustus vanhalla pleikkarilla, laite pakettiin ja jouluksi seuraavalle omistajalle.
 
Vastaus: PS4 Pro

Koivukylän Citymarketista PS4 Pro hintaan 419e. Sortuin siihen ja bonukset talteen. :D

Ps. Koneet olivat vielä varastossa piilossa, pitää nykiä myyjän hihasta.
 
Vastaus: PS4 Pro

Mistähän johtuu, että vanhoissa pleikkareissani on aina ollut automaattisesti internet-yhteyden tyyppi NAT2, mutta nyt PS Pro näyttäisi sen olevan jostain syystä NAT3? Täytyy vissii alkaa selvittämään miten tuo vaihdetaan.


EDIT: Vaara ohi. Modeemin resetointi korjasi ongelman
 
Viimeksi muokannut moderaattori:
Vastaus: PS4 Pro

Tuli käytyä tuossa aamupäivästä kauppareissulla paikallisessa Prismassa ja GameStopissa ja tehtyä muutamia Pro-huomioita. Ensin Prismassa ja siellä hyllyt "notkuivat" Pro-konsolia, sellainen 15-20 kappaletta kahdessa kasassa, eikä ketään mailla halmeilla edes ihmettelemässä. Joko olivat varanneet tai ostaneet muualta, tai sitten Hyvinkäällä ei vaan tänä aamuna juuri ollut kiinnostusta :D

GameStopissa oli klo 11 jälkeen kokonaista kaksi kappaletta asiakasta ostamassa laitetta ja samalla kuulin, että liike oli myös saanut ylimääräisiä ennakkoon varaamattomia laitteita, joten sielläkin varastoa oli enemmän kuin kysyntää.

Otanta toki aika pieni, mutta tälläkin otannalla voi jo sanoa, että ilmeisesti valtaväestöllä ei ole niin kiire saada Pro-mallia kuin aikanaan marraskuussa 2013 oli kiire saada alkuperäinen nelonen.
 
Vastaus: PS4 Pro

Koivukylän Citymarketista PS4 Pro hintaan 419e. Sortuin siihen ja bonukset talteen. :D

Ps. Koneet olivat vielä varas tossa piilossa, pitää nykiä myyjän hihasta.

Raahen cittarista hain myös oman ja bonukset talteen myös :D pitäkööt verkkokauppa.Com omansa kun ei julkkariksi omaa saanu.
 
Vastaus: PS4 Pro

Toivottavasti Gamestopissa riittäis mulle, olen kiikuttamassa vanhaa vaihtoon ja en ole ennakkoon varaillut.
 
Vastaus: PS4 Pro

Onko muilla niin että konsoli keikkuu pöydällä ja aikas reilusti myös, useita mm. Pöytä kyllä on suora, mutta konsolin pohja ei ilmeisesti.
 
Vastaus: PS4 Pro

Tietääkö joku löytyisikö jostain ajantasainen lista mihin pro-buustattuihin peleihin on tullut pätsi ja mihin vielä pätsiä odotellaan? Graffahuorana tässä pihtailen esim. Bäfä 1:sen soolokampanjaa...
 
Ylös Bottom