Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Arcade-ajopelit



Vähän gameplay pätkää OnRush pelistä ja voi hyvää päivää että näyttää hyvältä, niin Motorstorm fibat tulee tästä, vaan hivenen kauniimpana :D Motorstorm remasterointeja on tullu toivottua ja pitkään mutta tämä voi olla jotain parempaa.
 


Vähän gameplay pätkää OnRush pelistä ja voi hyvää päivää että näyttää hyvältä, niin Motorstorm fibat tulee tästä, vaan hivenen kauniimpana :D Motorstorm remasterointeja on tullu toivottua ja pitkään mutta tämä voi olla jotain parempaa.

Näyttää lupaavalta! Tuli upotettua jumalaton määrä tunteja aikoinaan midnight club 2:n, motorstormin ja blurin parissa ja blurin jälkeen ei ole kunnollista korvaaja löytynyt nopeatempoisen arcaderällästelyn tiimoilta. Josko nyt!
 
Nyt on semmonen 1/3 Gravelin uramoodia takana ja on kyllä aivan mainiota viihdettä.Ura tulee olemaan aivan liian lyhyt,äänet on heikot kaikilla osa-alueilla ja graafisesti varsinki replayt kamalia mutta kuitenki paikoitellen tosi nätti..Tän hetken fiilareilla semmonen 8/10 ja suosittelen kyllä arcadekaahailujen ystäville..
 


En tiedä meneekö rallipeliketjuun vai tänne? Täytyy myöntää, että pidin aikoinaan V-Rally1:stä paljon vaikka se aluksi vaikutti huonolta hätäisen ohjaustuntuman vuoksi.

E. Meinaakohan tämä sitä, että WRC-lisenssi on taas eri kehittäjällä?
 
Oho, tuossa vois olla kaivattua rennompaa rallia! Kiva et näitä legendaarisia pelejä tuodaan takaisin.
 
Näköjään lähettelevät The Crew 2 alpha kutsuja että olkaahan sähköpostin äärellä. Täytyy vkl vilkaista mitä ovat saaneet aikaan.
 
E. Meinaakohan tämä sitä, että WRC-lisenssi on taas eri kehittäjällä?
Tuskin. Tai siis varmasti ei.

V-Rallyt tuttuja osista 1 ja 2. Pleikkarin ristiohjaimella ensimmäinen osa tosiaan kiikkerää menoa, dual shockia ei tainnut edes tukea. Kakkosta pelasin Dreamcastilla ja kyllä maistui.

Nimi ei tietty takaa mitään. Katsokaa vaikka mitä Flat Outille tapahtui. Mutta jos olis edes sellaista 7/10 rennompaa rallia sarjan perinteitä kunnioittaen, niin kiinnostelee.
 
Noniin ja nyt esittäytyy OnRush ensimmäistä kertaa, se mistä luulin tulevan motorsormin henkinen seuraaja, onkin jotain mitä autopeleissä ei olla koskaan ennen nähty(ainakaan itse en ole). Unohda perinteiset ajopelit jossa ajetaan kilpaa sijoituksesta ja kuka ehtii ensimmäisenä maaliviivan yli, OnRushissa kun ei ole maaliviivaa, tai edes lähtöviivaa. Jotta en enempää sekoita päätänne niin katsokaa itse ja kertokaa mitä olette mieltä.

 
Burnout paradise remaster 15€ ps storessa, et jos haluaa arcade nälkää tyydyttää niin halvalla lähtee huippu peli, nyt on sitten Onrushin lisäks ainakin rällättävää :cool:
 
Torstaina julkaistiin myös Suomen storessa aiemmin muualla Euroopassa julkaistu Horizon Chase Turbo. Tullut iLuurilla tätä joskus pelattua ja onhan tämä aikamoinen nostalgiatrippi Lotuksen kaltaisiin 80-90 luvun peleihin :)

 
Tulipa ladattua Fl4tout monien monien kuukausien tauon jälkeen koneelle. Wreckfestiä haluis pelata, mutta kun ei vielä konsoleille saa.
Muistelin tuon olleen ihan ok, mutta huh huh miten kamalalta se nyt tuntui.

Ajomalli oli kyllä hirveä ja osumat oli vähän miten sattuu. Toinen este ei vaikuta mitään, kun joku pienempi voi saada auton ilmalentoon. Lisäksi itse kun osuu toiseen autoon, on aina melkein itse kärsivänä osapuolena, mutta kun ne osuu minuun niin olen maata kiertävällä radalla.

Kaksi kisaa jaksoin räpiköidä ja poistin pelin taas levyltä. :D
 
Flatout 4 on tällä hetkellä 10€ PS storessa ja mietin olisiko se sen arvoinen, mutta ilmeisesti ei taida olla.
 
Flatout 4 on tällä hetkellä 10€ PS storessa ja mietin olisiko se sen arvoinen, mutta ilmeisesti ei taida olla.
Teknisesti pyörii ihan hyvin, monet paikat hajoaa, auto menee nätisti ryttyyn.
Mut ei tuo nyt järin hauskaa ole. En muista oliko tässä edes splitscreeniä? Jos on, niin kympillä kaverin kanssa saanee hupia.
 
Gravel oli hyvässä alessa storessa (plussalaisille hintaan 12,95€). Mukaan tarttui ja G29 kanssa testiin.
 
Laitetaan viesti sittenkin tähän otsikkoon.

NFS Paybackin kokeilu kyllä herätti kiinnostuksen, että tulisipa next-genille joku hauska ja näyttävä arcadekaahailu. En ole oikein sellaista peliä päässyt vielä kokeilemaan isolla 4K-televisiolla.

Hirveästi niitä ehdokkaita ei taida olla, mutta toivottavasti tämäkin peligenre löytää lisää uusia yllättäviä pelejä. Forza Horizon-sarja yleisesti laadultaan se tämänhetkinen ykkönen, tosin itse eniten pidin sarjan ensimmäisestä osasta. Uusi NFS-peli varmasti luvassa ensi syksynä viimeistään ja The Crew 3 myös mahdollisesti kehityksessä. Wreckfest se oma valintani tällä hetkellä, mutta sitä tulee ehkä kuitenkin pelattua liian totisesti.

Dirt 5 ei vakuuta ja muita arcadekaahailuja ei taida vielä olla kerrottu.
 
Dirt 5 näytti jo paremmalta viimeksi tulleen videon perusteella. The Crew 3 on aika suuri arvoitus, koska Ubisoft panostaa edelleen The Crew 2:een ja on spekuloitu, että siitä tulisi vielä uusille konsoleille paranneltu versio. NFS on myös oudossa tilanteessa, koska pelin kehittäjää vaihdettiin juuri kun edellinen sai homman toimimaan. Haluaisin, että Heatin hyviä ideoita jatkettaisiin ja tehtäisiin kokonainen peli aiheesta, eikä vain muutaman tunnin rykäisyä. Forzan suhteen uskon, että seuraava Horizon tulee vuoden päästä siitä, kun seuraavan Motorsports on julkaistu, eli tulee kestämään pitkään. Forza Horizon 4:lle tulee next gen päivitys ja lisäosastakin huhutaan, mutta en usko uuteen lisäosaan.

Hauskaa ja näyttävää arcadekaahailua lähinnä taitaa olla NFS: Heat, kun pelaa sitä vähän pitemmälle. Päivämoodi ei ole kovin hauska, mutta yöllä se on minun makuun hauskaa siinä vaihessa, kun alkaa päästä superpoliiseilta karkuun välillä. FH4 on näyttävä, mutta ei varsinaisesti hauska pitemmän päälle, kun haaste loppuu jossain 100 pelitunnin jälkeen kokonaan muusta kuin multiplayerista.

Koska pidän arcadekaahailusta ja myös jonkin verran haasteesta, pelaan edelleen The Crew 2:sta joka viikko vähintään yhden summitin verran. Harmi, ettei Ubisoft saa pidettyä peliä kovin hyvin pelattavassa kunnossa, jolloin joudun pelaamaan aina sillä versiolla, joka kulloinkin toimii parhaiten. Nyt esim. pleikkariversio on ollut pitempään huonossa kunnossa ja viimeisen kuukauden aikana myös Xbox-versio on alkanut hidastelemaan latausruudussa. Uusi sukupolvi voisi auttaa ainakin tuohon helvetilliseen tahmaamiseen.

Kokonaisuudessaan tuntuu siltä, että seuraava vuosi ei välttämättä ole hyvä arcadekaahauksille vaan on tulossa taas yksi välivuosi ja vasta sen jälkeen alkaa tulla aidosti seuraavan sukupolven kaahauksia.
 
Ylös Bottom