Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

SnowRunner

noita modeja kun kuolasin modi sivuilta niin konsoli pelaajana en nyt huomannut kun yhden semmosen mikä oikeesti kiihottais ja se olisi toi tatari koukun kanssa ja eri rengas vaihtoehdoilla.

tietenkin oli semmosia tarpeellisia mitä toki lataisin muuten vaan muta toi tatari helpottais elämää kummasti.
 
Pari ihmetystä taas täältä. Onko noilla lumiketinki renkailla mitään virkaa? Menivät ainakin lumihangessa huomattavasti huonommin mitä mutarenkaat. Jääkkäisellä tiellä kettinki oli parempi, mutta eipä siellä ole toistaiseksi tarvinnut lisää pitoa. Oikeasti kettinkeistä hyötyy paljonkin lumisohjossa, joten vähän hölmöä miten ne pelissä toimivat.

Toiseksi scouttien virka kartan tutkimiseen ja upgradejen etsimeen on aika olematon, kun bensatankki on niin pieni. Joka osalta parannettu Fleetstar toimi huomattavasti paremmin scouttihommissa, jopa hankalassa vuorimaastossa. Ainoastaan jossain kohdissa tila voi olla vähän ahtaalla, mutta nekin kyllä selvittää.

Muutenkin vähän hölmöä, kun toistaiseksi Heavy Duty Fleetstar tekee kaikki hommat loistavasti. Parempi kuin off-road rekka, jossa ei ole vielä kaikkia parhaita osia. Yhden auton rekkapeli? ;)

Ja semmoinen kysymys, että aukeeko peliä eteenpäin pelatessa lisää ominaisuuksia paljonkin? Tuli vasta nyt tehtyä yksi Michiganin tehtävä auki, josta palkintona sai repair zonet peliin. Ihan kiva, mutta enpä edes ollut tietoinen tämmöisistä avautuvista ominaisuuksista.

50h 20%, 250h verran sisältöä ja kohta tulee Kanadan toimesta lisää. Huh...
 
Siellä on pari kohtaa josta ei pääse ilman kettinkejä kuorma päällä. Nekin voi kiertää kauempaa. Aikalailla täysin turhat.

Ite kyllä käytän scoutteja jopa pienten keikkojen tekemiseen, kun on niin paljon nopeampia ja saa akkukäyttöisen vinssin jos sattuu karttaa avatessa kaatumaan. Polttoainetta saa joka kartassa vähän joka puolelta.
 
lumiketjuilla vaikutusta vain jäällä. sen voipari isoa tubettajaa vahvistaa.

on noissa autoissa kyllä pari nenän verenvuotoa rtekevää ja olisi kyllä kiva haastatella devaajia niistä. huutaako teillä koneet hoosiannaa kun aukasee kokko peli. sama ei ole esim fs tai gta:ssa.
 
Tää edellee pitkän tauon jälkee pelattaessa heittää co-opista pois alotusruutuun ihan randomisti.. Miksiköhän näin? Xboxilla siis ollaan.
 
Viimeksi muokattu:
eihän koneitakaa ole tulos viel kun vast joskus 3 kk päästä eurooppaan ja suomeen niin ei mikään kiirekkään pahemmin ole
 
Modit konsoleille.

 
Keskiviikkona toimi co-op PC:llä, torstaina ei löytänyt veljen peliä. Random peliin pääsi. Tutkiskelun perusteella yleinen ongelma, että välillä friends game haku ei vain toimi. Aika vehkeestä, kun pelin julkaisustakin jo pitkä aika.

Michigan on melkein läpi, seuraavaksi täytyy siirtyä Alaskaan siellä on vasta 30%. Loput kartat on 1%. Yukon vaikutti erillaiselta, mutta aika työläältä. Venäjän karttojen autoja pitäisi myös hommata, saisi lisää vaihtelua kalustoon.
 
Venäjän karttojen autoja pitäisi myös hommata, saisi lisää vaihtelua kalustoon.
Venäläinen kalusto on parempi kuin muut, että positiivista löytöä odotettavissa. Oon kyl koittanut pelailla niin että pelaan pohjois-amerikassa niiden omalla kalustolla, ja venäjällä venäläisellä.
Oon vähän innostunut taas pitkästä aikaa pelaamaan kituisen Kolan valmistumisen jälkeen. Kanadassa on vanhan ajan hyvää (uutta) tekemistä ja tutkimista.
 
Mahtavia noi modit kun saatiin vihdoin konsoleille. Iski uusi kipinä peliin, en oo moneen kuukauteen tätä pelannut. Kiva vetää kärryä panssarivaunulla, ei jää oikeastaan mihinkään kiinni :p
 
Phase 3:ssa tulee näköjään vihdoin Hardcore-mode peliin.

Tämän videon perusteella ei se kyllä itseäni kiinnosta. Ja enpä muutenkaan osaa sanoa onko huonommin vai paremmin tehty kuin Mudrunnerin HC, kun en ikinä sitä peliä pelannut.

 
Tänään lähti peli lataukseen kera season passin tammialesta, kun Sony pisti rahat takaisin Maneaterista. Pitkään poltellut ja Mudrunner maistui, mutta ei vain ole tullut aikaisemmin ostettua. Aamulla sitten testiin.
 
Phase 3:ssa tulee näköjään vihdoin Hardcore-mode peliin.

Tämän videon perusteella ei se kyllä itseäni kiinnosta. Ja enpä muutenkaan osaa sanoa onko huonommin vai paremmin tehty kuin Mudrunnerin HC, kun en ikinä sitä peliä pelannut.


true-pelaajana ja Hc:n kokeneena pistäisin kyllä jätkät uudestaan miettimään sisältöä. tuo auton siirto tuhannella krediitillä/pelin dollarilla/millä lie on vitsi. jo muutaman tunnin pelaamisella sä saat jo yli 5kiloa rahaa.

autoload maksaa 100dollaria?!, naurettavaa. tuolta tankkaus systeemiä en tajunnut kun vaikutti samalta kuin nykyinen, saa rämpytettyä haluamansa määrä tai täytettyä kokonaan pitkään painamalla. kärryt vaan tuhotaan eikä sitä pysty myymään niikuin casualissa, ööö okei?, luulin että myös kärryn pystyy poistamaan muualta kentältä?. osat kun myyt saa vain 50% takaisin, no joo se on ihan okei. loppu videoin jutut jäi vähän hämärän peittoon joten niitä en osaa oikeen kommentoida. ilmeisesti tavarantoimittajat pitää itse etsiä? no joo se tuo vähän yhteisöllisyyttä kun pitää ehkä joskus myös turvautua nettiin ja fb ryhmiin. ajatus tossa hc puolella on hyvä, ainoastaa toteutus kusee hc pelaajien nilkoille ja mennää taas casuaali pelaajien ehdoilla.

ja mitä vi"""a noi kuorma-autot, nosturi on!?ÄÄÄÄÄÄÄÄ!. noin älyttömiä ei osata käyttää oikeestikkaan missäänpäin maailmaa, muistuttaa etäisesti jotain eurooppalaisen ja pohjois-amerikkalaisen puu-auton sekotukseltä(ja ehkä uusiseelantilaisen) ja joo mulle simulaattorissa sisältävät laitteet on tärkeitä että immersio pysyy.
 
Nyt kun tämä tulee gamepassiin niin tämän voisi viimeinkin aloittaa.
Onko co-op pelin tallennukseen tullut mitään muutosta sillä nopean googletuksen perusteella hostin peli tallentaa kaiken, mutta peliin liittyneen peli ei tallenna tutkittua karttaa eikä sieltä löytyviä ilmaisia autoja.
Nuo autot kyllä avautuu ostettavaksi. Tienatut rahat ja ostetut kamppeet tallentuu.
 
Tuli nopeasti testattua tänään kun tuli PC gamepassiin, fps droppailee vähän väliä, eli aika pelikelvoton omalta osalta. En vaan tajua mikä siin on että noi gamepass pelit PC:lle toimii tosi usein tosi huonosti, jos vertaa samaan peliin vaikka steamin kautta.

Ehkä tohon tulis joku päivitys jossain vaiheessa niin vois tätä pelata, tai sitten ei. Noi aikaisemmat osat meinaan ollut ihan kivoja.
 
Ylös Bottom