Tämä on mainospaikka (näillä pidetään sivusto pystyssä)

Xbox Game Pass - pelien vuokrausta kuukausimaksulla

Ite pelaan mieluummin Ride 3:sta kuin 4:sta. Nelosessa jostain ihmeen syystä koneen kierrokset tippuu kun pyörää kallistaa vaikka kaasu olisi täysin auki. Jos saisi Motogp:een Ride kolmosen fysiikoilla niin se kelpaisi kyllä.
 
Testailin tuossa House Flipperin lomassa Powerwash Simulatoria ja sehän oli ihan hiton tyydyttävää hommaa :D Pitääkö tuota kohta harkita alanvaihtoa johonkin painepesurihommiin :D

Sain ite siinä tänään dinosaurus leikkikentän pestyä. Oli muuten kamala jobi kun niin paljon pientä putsattavaa rakoo ja koloo. Mut kyl on hyvä fiilis sins kun saa ison työn tehtyä.

Sit välillä tulee niitä "pese tämä mopo" tehtäviä missä menee 2 min.

Tykkään myös tosi paljon siitä kun saa sen työn valmiiksi se näyttää pikakelattuna sen sun työn.
 
Tuli pelailtua vihdoinkin Firewatch läpi ja voin hyvin yhtyä yleiseen konsensukseen tästä pelistä, oli oikein hieno kokemus ja menee kyllä lähelle Edith Finchiä omissa papereissa. Pienet nyanssit tarinankerronnassa, todella hienosti hoidettu ääninäyttely ja omaa silmääni nätti taiteellinen ilme pitivät erinomaisesti otteessaan tuon lyhyen 3-4h hetken, jonka sai Henryn matkassa olla mukana.

Tämä oli myös ensimmäinen peli, jonka pelasin puhtaasti pilven kautta ja vieläpä puhelimella, joten onpahan sekin nyt koettu. Vielä ei ihan Stadian tasolla olla, kuva vähän puuroutui ajoittain, mutta jo nykyiselläänkin tämänkaltainen rauhallisempi peli menee ihan ok appin kautta.
 
Annapurnan Showcasessa ilmoitettiin Game Passiin tulevan ainakin:

Thirsty Suitors
Bounty Star
Maquette
Solar Ash
Flock

Hyvin näyttää jatkossakin täältä suunnalta tulevan julkaisuja Passiin ja hyvä niin.
 
Tuollahan julkistettiin myös Series S|X:lle optimoitu Outer Wilds. Ehkäpä sekin saadaan Game Passiin kun siellä on jo Xbox One -versio.

Näin ainakin oletan ja Outer Wilds onkin ollut odottamassa sopivaa hetkeä tuossa ladattuna, joten odottelen sitten vielä sen toisenkin hetken, että tulee tuo Series-päivitys.

Myös muuten Edith Finch sai vastaavan päivityksen ja se näyttäisi olevan nyt Series X/S optimoitu Game Passissa.
 
Häh? Onhan Xboxille ainakin lisäri saatavilla. Vai tarkoitatko, että lisäri nimenomaan Game Passiin?
Jaa, nyt en kyllä tiedä mitä tarkoitan koska olin jostain syystä siinä luulossa että tuo olisi vain pc:lle. Ehkä muistelin sitten jotain muuta peliä. Olisiko ollut Supraland, jonka lisäriä/lisäreitä ei ole konsoleilla näkynyt. Tai sitten mahdollisesti tuo Outer Wildsin dlc on alunperin ollut vain pc:llä?

No, joka tapauksessa täytyy varmaan laittaa sitten pelilistoille tuo lisäri kun sen kerran voi konsoleillakin pelata.
 
Jaa, nyt en kyllä tiedä mitä tarkoitan koska olin jostain syystä siinä luulossa että tuo olisi vain pc:lle. Ehkä muistelin sitten jotain muuta peliä. Olisiko ollut Supraland, jonka lisäriä/lisäreitä ei ole konsoleilla näkynyt. Tai sitten mahdollisesti tuo Outer Wildsin dlc on alunperin ollut vain pc:llä?

No, joka tapauksessa täytyy varmaan laittaa sitten pelilistoille tuo lisäri kun sen kerran voi konsoleillakin pelata.
Boksin storen mukaan toi lisäri tuli konsoleille syyskuussa 2021.
 
Onks jengi uskaltanu tilata gamepassia tuolta livekortti.fi. Äkkiselti googlettelu kerto että voi olla arpapeliä saako toimivan koodin. Tai onko ultimaten hankintaan jotain muita säästöniksejä.
 
Okei, riski sinänsä pieni että jos tilaa ton 3kk niin ei mee ku reilu 12 e hukkaan jos tulee joki polemiikki. Mut onha toi huvittavaa et muualla sama setti noin 40 e
Itse ostin sieltä keväällä 3x12kk live goldia kun annoin edellisen liveajan umpeutua ja sitten päivitin live goldin ultimateksi 12 eurolla tms.
 
Joo, kannattaa siis ensisijassa ostaa livekortista tuota live goldia eikä ultimatea. Vähän alkaa jo jännittämään, kun parin viikon päästä menee game pass vanhaksi, että tässä vielä ehtisi säännöt muuttua sitä ennen. Tuskin kuitenkaan. Livekortin kanssa ei ole ollut ongelmia, jos koodi ei ole toiminut, on saanut nopsaan uuden.
 
Eli toi päivitystemppi toimii edelleen. Eli ostan goldin ja nappaan sen sinne sisään ja sit heti perään ostan yhden kuukauden ultimatea suoraan microsoftilta
 
Luulisin, että siitä tulisi aika nopeasti juttua, jos se lakkaisi toimimasta. Aina välillä redditistä seurailen tuota, kun sinne monet aktiivisesti päivittävät, onnistuiko muunnos.
 
Mut toimiiks se noin , kuten yllä kirjoitin. En oo aiemmin tätä konstia käyttänyt. Muuttuuko ladattu goldi automaattisesti vai pitääkö ultimatea ostaessa valita jotain
 
Ylös Bottom